Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

seks u moru sa sirenom

Evo me na otoku, radim kao konj već mjesecima i nikako da nađem slobodno da se upoznam sa nekom novom curom pošto sam nedavno prekinuo sa drugom.
Kolegice iz firme mi nikad nisu bile napete tako da sam jedva čekao našu lokalnu feštu.

Znači da se nisam dva tjedna pojebao, što je dovolno dug period da bi se ljeti okarakteriziralo kao problem tj. kriza.

Curu više nemam pa primam sve ponude osim odiza, to što jsuper kod ove fešte je što se slavilo našeg zaštitnika i fešta je bilo dovolno poznata da bi se skupilo cura kao da si u nekom velegradu.

Sparno, jedan od vrućijih večeri početkom kolovoza.
Riba i meso se peče na sve strane, muzika svira, pomalo klapa pomalo neka rokerska muzika iza kantuna. Zbilja je velika punuda na fešti, i za stare i za mlade.

Zgodnih cura kao u priči, svi pomalo omamljeni od dobrog vina. Sretnem jednu curu koja mi je bila napeta već dugo. Krasnu crvenkastu kovrčavu kosu dugu do pola leđa, predivnu dugu tetovažu motiv feniksa na lopatici da malo viri na vratu te lijepu usku majicu sa prorezom taman da izbaci njene tvrde sise, nosi joga trenerku usku priljepleno uz noge i guzice.

Radi u lokalnom restoranu i njene duge noge i guzice nisi mogao ne primjetiti.
Nema tko se ne bi okrenuo za njom!

Evo nas sada, smijemo se jednom drugome dok pričamo i u očima nam se vidi što želimo večeras. Nekako sam je uvijek doživio kao da je neki tip sirene, savršeno pliva, zrači sa seksom, jedna jako sexy cura.

Već je 02:00 sati u noć i ljudi se razilaze. Predložila mi je noćno kupanje i cuganje na plaži i otišli smo.

U njeno prisustvo su bile njene dvije frendice i one pričaju sa sobom dok im svira muzika sa ajfona.

Ja i crvenkosa se uhvatili flertati, taman stavio žvaku u usta i pitam je da li želi žvaku, kaže ona da hoće, i ja joj s približim i kažem joj da otvori usta i ja je zažvalim polako sa jezikom i dodajem žvaku koja stoji na mom jeziku i odmaknem se.

Tišina, crvenkosa se jako uzbudila, hormoni su nam podivljali. Frendice su joj još uvijek tu i jedna kaže da mora ići jer se diže rano ujutro, druga je vidila da smo na putu da se pojebemo tako da nas je pozdravila lijepo i rekla:

"uživajte i neka potraje! " sa osmijehom i baci nam poljubac izdaleka.

Mi već ludi od čekanja, odmah se počeli skidati, skidam joj gaće i tangice i ona meni surferske shorts hlaće.. . i evo nas u more.. .

Nigdje nikoga.. . žvalimo se plutajući grickam joj bradavice.. . držim je za njene predivne tvrde guzice. Zaronim i ližem joj pičku ispod mora, dugo, nemam pojma odakle mi zraka ali sam to radio dugo sa nekoliko zaranjanja. Dignem se iznad površine i žvalimo se ali joj ovaj put stavljam kurac u pičku dok plutamo.
Mjesec se sjaji i sve zvijezde u galaksiji.

More je toplo, kurac mi je tvrd i ulazi unutra i izlazi polako, plutamo zagrljeni. Želimo da što duže se jebemo da bude za pamćenje.

Prošlo je več 15-ak minuta, sve duže i duže se jebemo.. . i polako poćnem svršavati i ona zamnom, sperma završi u moru.

Crvenokosa mi izdahne kao da je i ona ronila i kaže: "jeeeeeeebeeeeeno.. . ma što je ovo bilo? "

Bogami ni ja ne znam kako smo uspjeli tako dugo se jebati u moru, kao da sam jebao sirenu ali ovo je bilo za pamćenje.

Izlazimo vani i obućemo robu i hodamo bosi kroz uličicu i izlazimo preko rive držeći se za ruke i pozdravimo jednog drugoga.

"Nazovi me! " kaže ona

"Čujemo se sutra! " odgovorim ja

Ova priča mi se dogodila lani, nastavilo se.. .

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija