Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pohotna asistentica

Bio sam druga godina fakulteta i išlo mi je dosta dobro. Nisam bio neki super student, ali sam bio malo iznad prosjeka. Jedan dan sam morao ići kod profesora na konzultacije po pitanju seminarskog rada. Svi su znali da je taj profa zaguljen po pitanju njegovih seminarskih radova, tako da si morao to ispitati u detalje.
Kad sam došao pred kabinet od profesora skoro sam svisnuo, tu je bilo oko četrdesetak studenata sa svih godina, a vidio sam i dvoje diplomanata koji su uzeli njega za mentora. Pitao sam kolegicu da li je već počeo konzultacije, a ona je rekla da još nije. Uto je izašla njegova asistentica, mislim da se zvala Gordana, te je rekla da će početi konzultacije i da prvih dvoje mogu ući. Kad je prvih dvoje ušlo svi smo postali nekako napeti, a ne znam od čega, nije bio niti ispit niti predavanje. Nakon pet minuta je izašlo onih dvoje, te je ušla nova ekipa, a ovo dvoje su samo zakolutali očima i rekli:

- Profa nema, ova njegova kučka vodi konzultacije...

To kao da je bio signal i hodnik se u tren rasčistio, te je ostalo nas sedmero. Na jednom kolegi sam vidio smješak, te mi je namignuo i rekao tiho:

- Bar nećemo dugo čekati, ja sam predzadnji, ispred tebe.

I ja sam se kiselo osmjehnuo. Nije mi odgovarala situacija, ali sam znao da bi mi ona mogla više toga reći o seminarskom nego profa. Nakon pola sata došao je i red na mene, te sam ja jedini ušao sam unutra. Asistentica me je pogledala, te samo upitala:

- Kolega, a gdje je drugi student ili studentica?
- Pa nema nikoga više... -tiho sam odgovorio, a ona je ustala i otišla do vrata, te se vratila sa upitnim izrazom na licu.
- U redu...ne znam šta bi, ali hajde da vidimo zašto ste vi tu.
- Khmm... -malo sam pročistio grlo i nastavio- Ja sam došao radi seminarskog rada, tj radi nekih uputstava za izradu istog..
- Imaš li rad kod sebe? -prešla je na ti, a ja sam ju malo bolje promotrio i pružio joj rad.

Bila je malo punašnija, ne previše, ali taman na stražnjici i na grudima, za koje sam ocjenio da su skoro petica. Bila je za glavu niža od mene, crne krače kose, u dužoj suknji i košulji koja je otkrivala prsluk i bila malo proširena na grudima. Zadubila se u moj seminarski, a ja sam ju mjerkao i mislim da je ova moja apstinencija od seksa zadnja tri mjeseca, jer sam se uhvatio ozbiljno faksa, počela popuštati. U gaćama mi je postalo tijesno. Koliko sam bio skoncentriran na njeno tijelo nisam ni primjetio da je prestala čitati moj seminarski i da me promatra. Kad sam ju pogledao u oči isti tren sam se zacrvenio, jer sam shvatio da je skužila da mi se kurac digao u hlačama i da nemam kuda.
Ona se je tiho ustala i došla do vrata, te ih otvorila i izašla na hodnik. Nisam vidio što radi, ali sam čuo da je ušla natrag, zatvorila vrata, a onda ih i zaključala. Čuo sam njene korake, te se očešala o moje rame i stala ispred mene naslonivši se na stol, a onda je upitala nešto što me je natjeralo da pocrvenim još više:

- Vidim da si me skoro skinuo pogledom... I? Da li ti se sviđa što si vidio?
- Ja..ja..mislim..mm da, da... -zamuckivao sam kao prvašić kad izađe prvi put u životu pred ploču odgovarati, a mislio sam da mi lice gori kako je bilo crveno.
- Ustani -rekla je tiho, a kad sam ustao dodala je- Sad mi otkopčaj košulju.

Drhtavim prstima sam počeo petljati po njenim gumbima, a izbočina na mojim hlačama je bila sve veča i veča. Ona je gledala moje hlače sa zanimanjem i lagno si obliznula usnicu, a moji drhtavi prsti su konačno otkopčali njenu košulju i pred mojim očima je bila raskoš njenih grudi sputanih čipkastim prslukom. Uzela je jednu moju ruku i stavila ju na svoju sisu. Ja sam bio kao hipnotiziran, te sam joj stiskao i mjesio sisu kao oduzet. Ona je zabacila glavu i tiho mrmljala, a onda me pogledala i privukla moju glavu svojim sisama. Zabio sam se između njene dvije pozamašne sise i udisao divan miris njene kože sa malo znoja i parfema. Počeo sam ju ljubiti po sisama i rukama sam podigao obje sise, te ih dodatno mijesio. Ona je samo zajecala, a ja sam joj otkopčao prsluk te su se sise našle na slobodi, a ja sam odmah jednu pohotno strpao u usta i počeo sliniti po njenoj pradavici i grickati ju. Ona je zajecala, te mi prstima primila kosu i odmakla me od sebe. Pogledala me je i rekla:

- Skidaj hlače!!

Ja sam brzo otkopčao hlače i gaće, te je moj kurac stršao uspravan u svih svojih 22 centimetra, malo šireg obujma i sjajnog glavića od sokova koji su već navirali. Ona je uzdahnula i spustila se na koljena, te ga primila sa obje ruke i lagano liznula gledajući me u oči. Kad ga je stavila u usta i obujmila usnama mislio sam da ću isti tren eksplodirati u njena usta, ali sam se suzdržao, a ona ga je nastavila usisavati i uskoro ga je progutala skroz do jaja, na moje veliko iznenađenje. Bila je prva koja ga je strpala cijelog u usta bez da se zagrcnula ili počela gušiti. Onda me je stisla za jaja i ja sam trenutno eksplodirao u njena usta, tj grlo. Ona je samo zamumljala i progutala sve, a kad ga je izvukla iz usta samo se je oblizala i poljubila ga u glavić, te rekla:

- Mmmm...sperma ti ima dobar okus, a sad ćeš ti probati moj -rekavši to ustala je skinula suknju i gaćice, te sjela na stol i raširila noge.

Pred menom se ukazala malena pica sa urednom frizuricom, a sjajila se od sokova. Ja sam kleknuo i počeo joj lizati picu koja je bila malo slankasta, ali je divno mirisala. Lizao sam joj i grickao klit, usmine i gurao jezik u picu, a onda je ona dodala:

- I drugu rupicu mi obliži kuronjo moj.... -te se legla na stol i zadigla jednu nogu kako bi mi otvorila pristup guzi.

Zadigao sam malo njenu guzu i ugurao jezik u njen šupčić, a ona je zadovoljno uzdahnula, te me samo podsticala da nastavim sa lizanjem. Lizao sam joj sada cijelu brazdu od pice do guze i povremeno zabijao jezik u picu sve dok ona nije počela svršavati. Počela se grčiti i trzati na stolu, uz nerazumljive glasove iz njenog grla, a iz nje je obilno curilo, te su moje lice i stol bili uskoro potpuno mokri. Nakon par trenutaka se smirila, a meni je kurac ponovo bio spreman. Ona ga je pomazila i spustila se sa stola, te se naslonila svojim sisama na stol, a meni okrenula stražnjicu i samo rekla:

- Jebi me...jako...u obje rupice...

Prišao sam joj i stavio kurac na ulaz u njenu picu. Ona je još malo izbacila svoju poveću stražnjicu, te mi je kurac ušao u njenu picu. Bila je uska, a moj kurac širok, pa je zajaukala, ali je odmah rekla da nastavim. Nastavio sam ga gurati sve dublje i dublje, te je uskoro ušao do kraja, a ona je samo dahtala i stenjala. Počeo sam ga zabijati sve jače i jače pritisnuvši joj bokove na stol, a moja jaja su lupkala po njenim nogama i davala ritam. Nakon par minuta tako sam ga izvukao iz pice i malo sam joj navlažio šupčić, te sluzavi kurac počeo uguravati u njen šupak, gdje je, na moje iznenađenje, ušao prilično glatko. Počeo sam joj jebati guzu dok se ona pridržavala za stol. Nakon što sam joj tako pet minuta jebao guzu izvukao sam ga i vratio natrag u picu, a ona je samo ciknula kad sam naglo ušao u nju, ali nije se mogla ni maknuti jer sam ju čvrsto držao. Uskoro sam osjetio da ću svršiti, te sam ga izvukao, malo izdrkao i svršio joj po guzi i pici. Ona se je okrenula i uzela mi kurac u usta, te ga oblizala, a kad je završila mi je rekla:

- Ostaviti ćeš svoj seminarski kod mene i očekujem da se ovdje pojaviš na konzultacijama u ponedjeljak oko 18 sati, u redu?
- Da...u redu, ali ja bi pisao preko vikenda...
- Rekla sam da ga ostaviš...dobiti ćeš u ponedjeljak sve napisano...plus bonus... -tu se samo nasmješila i primila me za kurac- Nisi još gotov sa konzultacijama kod mene.

Ja sam se nasmješio i pomazio joj sise, te guzu i rekao:

- U redu, vidimo se u ponedjeljak na konzultacijama.

Nakon toga smo se obukli, a ona je provjerila da li je hodnik prazan, te sam ju poljubio na rastanku i otišao poletno ispražnjenih jaja i riješenog semestarskog rada.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija