Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pohotna gazdarica Nena

Prije par godina radio sam u građevinskoj firmi, koje se pretežno bavila završnim radovima. Tako smo krajem jednog ljeta pogodili uređenje jedna kuće znaći exterier i interier. Kada sam sa gazdom došao na izmjeru da popišemo materijal, vidio sam da vlasnici imaju dvije kćeri. Mlađa kćer je živjela sa mužem i djetetom negdje u gradu. Starija kćer Nena je bila doma sa starcima, pošto je bila nekih sedam godina starija od mene i ne baš neka pretjerana ljepotica, ali imala je nešto simpatično i jebozovno u osmjehu. Taj dan prilikom našeg dolaska pitala je Nena jesmo li za kavicu ili neko drugo piće, naravno mi nikada ne odbijamo popodnevnu kavicu pa sam dodao "ako je od vas gospođo vrlo rado".

Nakon kratkog i neprimjetnog osmjeha dobaci mi još uvijek za vas gopođica, te sjedne nasuprot mene i dodirnu svojom golom nogom moje međunožje uz pokvareni osmjeh. Nakon kratkog vremena radovi su napredovali punom parom, a gazdarica Nena je gorjela na očigled, jer ja nisam previše trzao. Probala se nabacivati drugim kolegama iz firme ali ni oni ništa nisu trzali, tada sam ja malo potpalio pričom uz popodnevnu kavicu sa gazdaricom. Pošto smo imali šegrta u firmi rekoh joj da bi ga mogla nećemu naučiti, a šegrt je na to pocrvenio od stida. Naša gazdarica Nena je sve više gorjela za dobrim sexom , a to se vidjelo po njenim učestalim presvlačenjima odjeće tijekom dana i po jako ukručenim bradavicama koje su svako malo došle do izražaja u drugoj odjeći.

Kako su radovi u interieru išli kraju tako sam se ja preselio sa poslom u potkrovlje, sve dok jedan dan kolega nije zazvao iz vana daj dođi sa pištoljem i silikonom gazdarica te zove reče kolega. I naravno ja siđem u prizemlje i pitam "gazdarice što treba posilikonirati" kad se ona javi iz svoje sobe ležeči na krevetu gledajući neku sapunicu. Pogledaj mi ispod svih prozora gdje se spajaju sa balkonskim vratima ima nekih rupa pa to zatvrdi, i naravno redom od sobe do sobe stigoh u njenu i zatvrdim rupe.

Prilikom izlaska iz sobe upitam "dali vam treba još neku rupu zatvrdit" na šta se ona uspravi sa kreveta te spusti noge na pod i zgrabi me oko struka. Reće mi "ovdje trebaš dobro popunit pa tek onda zatvrdit rupu" i u hipu mi spusti i hlače i gaće ispod koljena te mi kurac zgrabi ustima a jaja u šaku. Počela je luđački pušiti a jaja natezati gore dole kao da mućka limenku pive, a tada ga stade oblizivati od glaviča do muda šta mi je pasalo da sam ju odmah zgrabio za potiljak a ona gladno otvori usta, stjerao sam joj kurac u usta tako snažno da su joj suze krenule na oći kad je glavić završio duboko u grlu. Tada osjetim kako naslanja svoje međunožje o moju potkoljenicu i stišće noga a među nogama k'o da je požar. Sisala je ona tako moj kurac dobrih petnaestak minuta i ribala svoju pičku o moju potkoljenicu preko svojih podrezanih traperica sve dok se nisu traperice smočile, tad sam ju podigao i strasno poljubio i bacih ju na krevet te strgam sa nje to malo tkanine što su nekad bile 501 traperice.

Doslovce joj rastrgnem gačice i zabijem glavu u dlakavu picu, podižuči joj noge u zrak jezikom prelazim preko klita i spuštam jezik u njenu uzavrelu špilju čim je jezik prošao između stidnih usana i našao se u bazenu njenih sokova Nena me grabi sa obje ruke za glavu i vuče k sebi kao da hoče me u svoju pičku zagurati te me stisne nogama i počne se grčiti tako jako da je sama sebe ugrizla za ruku da kolege vani nebi čuli kako ona vrišti dok svršava. Nenin stisak je potrajao tri do četiri minute a ja nisam prestao jezik ubadati u tu pizdu kurca željnu sve dok nije počela grcati i proizvoditi neartikulirane zvukove GHMMM... ... AGGGHHHHGGGRRR...

Tada sam izronio iz njene pičke glavu i rekao "sad češ dobit ono što čekaš sve ove godine" uhvatio sam joj gležnjeve i podigao noge visoko na svoja ramena i sjurio već bolno tvrd i slinav kurac u njenu preplavljenu pizdu... . opet uz neartikulirane zvukove AGRHMR... slova počela je svršavati ponovno i sad već zabijajuči nokte u moja leđa a nakon toga promoli jebi me Životinjo dovoljno si me mučio. Tada sam sišao sa kreveta, povukao ju na rub kreveta te okrenuo potrbuške i raširih joj čvrste oble guzove vidim da su se među njenim guzovima sokovi njene pičke pretvorili u skroz bjelu ljepljivu sluz, pljunem među guzove i primim kurac u ruku te namjestim glavić na crveni ulaz njenog šupčića kad se ona trznu prema nazat i u hipu mi je guzicom bila na kurcu sve do korijena.

Okrenula je glavu k meni zažvali me siloviti i opet stenjuči prozbori daj mi ga nabijaj poput kakve životinje želim ga duboko u sebi da me podere. To mi je bilo dovoljno primio sam ju jednom rukom za bok a drugom rukom za kosu te počeo nabijati kurčinu koliko sam jače mogao u njeno dupe. Vrištala je trgala je pokrivač kreveta sa noktima i molila da ju jebem, naravno od tolike siline je ponovno počela puštati zvuk AGRH... . i stiskati mi kurac guznim mišičima nisam više mogao dugo izdržati izvadio sam joj kurac iz guze a ona pade na pod uhvativši ju za kosu rekoh joj "ZINI" i zabio sam joj kurac opet u usta te je sada sama pocela sisati luđački tada sam osjetio kako se bliži kraj. Pomislio sam da će ga izvaditi iz grla i usta ali nije a ja sam tada počeo puniti njeno grlo vručim mlazevima sperme, ona je sve progutala ali sa suzama u očima ili zbog količine sperme ili zbog veličine kurca neznam. Ne sječam se kad sam ovako jako i dugo svršavao kao taj put u Nenina usta, no to nije bilo jedini put da smo se ja i Nena jebali sve dok nisu radovi na kući bili gotovi. Jednom cu vam ispričati kako mi je Nena došla pušiti dok sam farbao strop u sobi do susjeda... . A SUSJEDI GLEDAJU KROZ PROZOR KAKO JA FARBAM STROP... . . nekom drugom zgodom

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija