Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pohotna gazdarica Nena II-dio

Kako sam vam već pisao o gazdarici Neni koja je bila sexa gladna, tako se naše seanse sele skupa sa radovima u potkrovlje. Radovi u punom jeku na dograđivanju balkona iznad ulaznih vrata, te novih stepenica i stupova sa boltama do ulaza u kuću. U potkrovlju sam završio sve radove od postave knaufa, keramike i sada su na red doše raznorazne boje po zidovima i stropovima. Dok sam zaštitio sva vrata i prozore bilo je već skoro podne, a dečki iz vana nisu nikako mogli u kuću jer je bio friško izbetoniran i balkon i stepenice sa podestom na ulazu u kuću, na moju sreću.

Složim si boju i krećem sa farbanjem stropa prvo u sobi koja gleda susjedima u dvorište, a baš k'o za vraga krenem farbati od vrata prema prozoru. Kad sam stigao do pola stropa osjetim kako mi Nena otkopčava hlače sa leđa ali još iz klećečeg položaja da ju nebi susjedi vidjeli, jer su se baš oba brata s majkom našli na dvorištu ispračajuči neke goste. Nekako svi gledaju u prozor gdje ja farbam, a Nena žustro svlači moje hlače i ovaj put boxe i u trenu ima moj kurac u svojim baršunastim usnama. Tvrdim stiskom ruke mjesi moja jaja dok mi sve žešće i žešće sisa kurac a posebnu pažnju pridaje glaviću dok joj izlazi skoro cjeli iz usta. Uz zvuke mumljanja sisa on i puši sve žešće, a ja za to vrijeme nastavljam farbati strop. Jer nema smisla stati na 2/3 stropa dok susjedi gledaju kroz prozor. Nena je sve glasnija pri mumljanju i tek tada skužim da na njoj nema niti krpice da je sve svukla sa sebe u par minuta, pogledam ju u oči koje su se sjajile poput ogledala ali i sise su joj bile sjajne od sline iz usta, a bradavice ukručene i ukočene kao da joj je zima.

Tek tada sam uočio mokru fleku među njenim nogama na glazuri i shvatim da je ona svršila već možda 2-3 puta tada mi je došao kraj kurac mi je počeo strašno bubriti i rasti, a i Nena je to osjetila u ustima. Tog trena mi zabije svoje nokte u guzove i privuće me juš dublje u svoja usta a glavić skroz u grlo ja sam tada sav ukočen sa valjkom na štapu podignutim u zrak počeo svršvati i njeno grlo, to jojje natjeralo suze u oći, ali ga nije htjela ispustiti iz usta samo ga je izvukla iz grla i sisala ga je tako sigurno još pet minuta ja sam mislio da ću pasti u nesvijest neznam jel od žustrine i žestine njenog sisanja ili imam osjećaj da mi je upravi isisala 70% životne energije.

Samo sam mislio da se ne sruśšim tu pored prozora a strop nije gotov, tada ju odgurnuh od sebe i promucam pričekaj dve minute i mahnem valjkom još tri-četiri traga po stropu i krenem prema Neni u drugu sobu gdje je ona već legla na one spužvaste bale onog podloga koji ide pod laminat.

Tada sam uočio da su joj sva leđa pokapana bojom od stropa i vidim da joj je međunožje sve mokro i sjajno, bacim se k njoj okrenem ju skroz na trbuh i raskrenem guzove te zaronim jezikom među njog čim je jezik dirnuo njenu guzu ona je počela cviljeti i trgati tu podlogu za laminat na komadiće. Okrenu se prema meni te procjedi kroz zube "DAJ MI GA VIŠE ZABIJ DO JAJA" isti tren moj Veseljko je poskočio te sam ju kao zajašio i stavio ga među guzove ona je na to samo spustila glavu u spužvasti materijal i počela jako stenjati i uzdisati. Ulazim u njenu guzu uz neki manji otpor a kad sam ušao do jaja Nena izdiže glavu i neartikuliranih slova iz njenog grla je izletjelo gro a nakon toga se počela tresti kao u transu i cviljeti jebi me, jebi me, jebi meee, jebi me jaaaaačeeee... . i tada nastade muk na nekih pola minute minutu.

Stojim tako u čudu sa kurcem u njenoj guzi i neznam kud bi ni šta bi kad odjednom se ona ponovno strese kao da se probudila i počne fernetično vrtjeti guzicom da sam pomislio da će mi kurac otkinuti kako ga je stegnula guznim mišičima. Ljudi moji a pod nama se taj tren počne stvarati tako velika mokra površina da sam prvo pomislio evo ga i Golden Shower ali nije bilo to. Iz Nenine pičke su potekli sokovi kao nikada do tad što je kasnije ona rekla, tada zavukoh ruku pod njen trbuh i sva četiri prsta moje ruke kliznuše u njenu pičku i mislim da ju je tada to izbezumilo jer je počela i plakati i smijati se i tresti u još dužem transu kao kad perilica za veš uključna

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija