Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Pohotna maćeha 2

Ocjena: 3

Nakon povratka u Zagreb i sa početkom faksa rijetko sam bio doma, a sa Barbarom, mojom maćehom, se nisam pojebao od onog dana i noći na moru kada mog tate nije bilo doma. Sa Ivonom, slovenkom koju sam upoznao na moru i koju sam dobrih tjedan dana tesao skoro svaku večer ostao sam nekako u kontaktu, iako ona nije baš imala previše slobodnog vremena, jer je studirala medicinu u Ljubljani, pa je bila zauzetija od mene. Uglavnom vrijeme je išlo i ništa posebno se nije dešavalo.

Jedan dan, onaj odvratni kišni dan u Zagrebu, došao sam doma sa osjećajem prljavosti od gužve u tramvaju, te sam jedva čekao otići pod tuš. Kad sam stigao kući nije bilo nikoga. Za starog sam znao da je negdje na putu, ali nisam znao gdje je Barbara, a onda sam se sjetio da ide nakon posla kod kozmetičarke, pa sam otišao u dnevni, upalio telku i polako skidao sve sa sebe dok je neki dokumentarac bio na programu. Imao sam neki fetiš na te dokumentarce, više nego na filmove ili bilo šta drugo, pa sam se polako skinuo i sa hrpom robe u ruci sjedio na rubu kauča i gledao u telku samo u boksama. Kad je završio ustao sam i otišao u kupaonicu, te si pustio toplu vodu u sa olakšanjem stao pod mlaz tople vode. Nisam ju čuo kad je ušla, ni kad se skinula, ali sam osjetio kad su se vrata kabine otvorila i kad je ušla u kabinu stisnuvši me na zid tuš kabine. Srećom je stari izabrao onu veliku kabinu sa onim dodacima za masažu, pa je bilo mjesta.

Uhvatila me za opušteni kurac i počela mi ga drkati dok smo se grlili i ljubili, a ja sam joj stiskao onu bujnu stražnjicu dok je moj kurac bujao naočigled. Trljala ga je sve brže uz pomoć vode dok sam ja sve jače stiskao njenu stražnjicu, a onda sam ju samo okrenuo prema zidu i stao iza nje, te joj razmaknuo guzove i ugurao joj ga odmah do jaja u pičku. Zastenjala je glasno i zaljepila se za one pločice na zidu dok sam se ja uhvatio za njene bokove i počeo joj ga zabijati svom snagom. Stenjala je i dahtala dok sam se zabijao sve jače u nju, a između svega toga je prodahtala:

- Svrši u.. . mmmmm.. . u mene..

Nisam ništa govorio već sam ju samo jebao, žestoko, grubo, a onda ju uhvatio za sise i počeo ih stiskati mijesiti isto tako grubo kako sam ju i jebao. Još nekoliko uboda u njenu pičku i počeo sam se prazniti duboko u nju. Vrisnula je prigušeno kad sam joj ga zabio do kraja trzajem, a onda u par mlazova istresao sve u nju. Ostao sam malo sa kurcem u njoj, a onda ga polako izvukao van dok je sperma potekla iz njene pičke. Isprali smo se i obukli, te otišli do kuhinje. Vidio sam kako joj se još malo noge tresu, pa sam je u prolasku po kuhinji pogladio po guzi. Nasmijala se zadovoljno i upitala:

- Šta ćeš za večeru?
- Ne znam.. . šta bi ti jela? -postavio sam kontra pitanje, jer stvarno nisam imao pojma ta bi jeo, a njen odgovor me nasmijao.
- Paaa.. . možda dobru kobasicu sa dva jaja uz nju, šta kažeš?

Nasmijao sam se i pogladio po guzi, a ona mene po trenirki na mjestu mog kurca pa ga je malo stisla i otišla nam nešto napraviti za jelo. Pojeli smo zavaljeni na široki kauč u dnevnom, pa malo razgovarali o mom faksu, a onda je nazvala starog da vidi kako je i kad dolazi. Dok je razgovarala sa njime milovala mi je kurac preko trenirke, a onda mi dala znak da odvežem trenirku i skinem hlače. Poslušao sam i sad mi je lagano drkala kurac dok je pričala sa mojim starim, a povremeno bi ga i liznula, a čim je odložila mob bacila se na njega i sad sam bio zavaljen na kauču, gledao malo telku, malo njenu glavu u mom krilu kako ide gore dolje, a onda se uspravila obrisala slinu oko ustiju i počela skidati. Uskoro je bila potpuno gola, a i ja sam se riješio gornjeg dijela trenirke, pa smo oboje bili potpuno goli na kauču, a onda je rekla:

- Tata se ne vrača još dva dana, a ja hoću da me jebeš u šupak.. -malo me iznenadila sa time, pa sam pitao još jednom čisto da provjerim da li sam dobro čuo.
- Kamo da te jebem?
- U šupak srećice.. -rekla je mazno i lagano mi drkala kurac, a onda se digla i otišla do svoje spavaće sobe i vratila se noseći nekakav lubrikant od Durexa.

Zatim mi je malo pušila, a onda namazala kurac sa onim lubrikantom, te se naprčila na kauču i dala da joj namažem šupak. Moram priznati da mi je ovo bio prvo pravo jebanje u šupak, a do sada sam probao samo jednom, ali smo nakon manje od minute odustali jer se frendica derala kao da je kolju. Sad sam mazao Barbarin šupčić i prsti su samo ulazili u nju, a ona je samo uzdisala dok sam joj rovario po guzi. Zatim sam se namjestio i polako uveo kurac u njen dosta uski šupčić, a nakon par trzaja je bio u njoj. Nije pustila ni glasa, već je samo zadovoljno mumljala dok sam se ja uhvatio za njene bokove i zabijao se u nju. Uživao sam dok je Barbara stenjala ispod mene, a njena bujna stražnjica pljeskala po mojim nogama i jajima. Osjetio sam kako si trlja pičku da bi se dovela do orgazma, a ja sam se i dalje zabijao u nju osjećajući kako mi polako dolazi vrhunac. Nakon dvije minute sam se počeo prazniti u njen šupak, a ona je ubrzala sa trljanjem svoje pičke i koju minutu kasnije je i ona svršila tako se trznuvši da mi je kurac ispao iz njene guze. Sperma se cijedila iz njenog šupka, a ona je crvena u licu nekako pokušavala da se digne kako ne bi na kauču ostali tragovi našeg seksa.

Kad je ustala ugasila je telku i otišli smo u njihovu spavaću, jer je krevet bio veći. U toj sam sobi zadnji put spavao kao klinac i bilo mi je malo čudno, ali mi nije baš dala previše da razmišljam. Uvukla me u krevet i uskoro smo se hvatali spod popluna, a onda se ona prebacila na mene i sjela mi pičkom na facu, dok je ona meni pušila i lizala kurac, a usput mi gurala i prst u šupčić. Kako je bilo stimulativno vidjelo se na mom kurcu koji je ubrzo stajao kao da je šipka u njemu. Slinila je po njemu i po mojim jajima dok sam joj ja grizao klit što je kod nje izazivalo jecaje, a ja prvi put osjetio svoje sokove koji su se još polako cijedili iz šupka. Zatim se okrenula i nasadila na moj kurac, te počela skakati divlje po njemu, a mene su jaja boljela pri svakom njenom spuštanju, ali nisam ju mogao zaustaviti.

Nakon desetak minuta je stala i legla na bok, pa sam joj ga ja s guza utjerao u pičku i nastavio sa jebanjem. Ovo mi je bilo super, jer sam joj mogao dobro primiti sise i trljati klit dok ju jebem, a i njoj je odgovaralo. Jebali smo se još nekih petnaestak minuta tako dok joj opet nisam svršio u pičku, a onda se svako izvalio na svoju stranu i dolazio do daha. Ostao sam u krevetu do jutra kad smo napravili još jedan zornjak prije nego je otišla na posao, a ja na faks uz dogovor da navečer hoće ponovo da joj napunim sve rupe. Ništa nije teško što se želi, zar ne?
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija