Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pohotna Petra

Navečer smo izašli van svi skupa, ali su se Jasna i njen muž ranije vratili kući zbog male, dok smo Petra i ja ostali vani. Sjedili smo u kafiću i dobro se zabavljali uglavnom razgovarajući, a najčešće se tema vračala na ono prije podne i naš vruči seks.

Potencirala je to svojom rukom između mojih nogu i povremeno gladeći moj kurac perko hlača. S obzirom da je nosila usku i pripijenu haljinu ja joj nisam mogao uzvratiti istom mjerom, ali mi je utjeha bila ta da je sjela na moju ruku, pa sam malo prstima milovao njen razrez između guzova. U jednom trenu je rekla da mora na wc, ali da se brzo vrača natrag. Vratila se nakon par minuta smješkajući se i gurnula mi ruku u džep od hlača, pa ju brzo izvukla, a ja sam osjetio zadebljanje na tom mjestu. Gurnuo sam ruku unutra i napipao nešto mokro i čipkasto, pa sam shvatio da je skinula gaćice i sad su bile u mom džepu. Pogledao sam ju i ona mi se široko osmjehnula, a onda se nagnula prema meni i šapnula mi na uho, mada sam sumnjao da bi nas itko mogao čuti od muzike i buke u kafiću:

- Idemo.. dolje sam potpuno mokra i treba mi nešto vruče i tvrdo.. -i još mi je na kraju stavila jezik u uho, pa sam se sav naježio.

Krenuli smo nakon što sam platio i pridružio joj se vani, jer je ona već izašla van. Primila me pod ruku, pa smo krenuli prema kući. Kako se naslonila na mene osjećao sam toplinu njene sise na svojoj nadlaktici. Kurac koji je već bio dobro napaljen njenim trljanjem u kafiću bio je već mokar na glaviću, a i pomalo me žuljao u hlačama. U jednom trenu sam uočio mračni dio parka i klupu koja je bila slobodna, pa sam naglo skrenuo tamo, a to je iznenadilo Petru koja se počela buniti, ali kad je primjetila klupicu brzo je shvatila i zašutila. Brzo smo došli do klupe i počeo sam otkopčavati hlače, a Petra mi je pomogla i sad se sagnula, pa mi je kurac bio u njenim ustima. Nije ga dugo pušila već me požurivala da sjednem, pa se brzo smjestila iznad njega zadigavši haljinu i namjestila picu iznad kurca, pa se spustila niz njega. Ubrzo je cijelom dužinom bio u njoj, a ona je vrtila bokovima. Kako mi je bila okrenuta licem sa nogama u prostoru između naslona i sjedala, tako se rukama primila za naslon i počela nabijati na moj kurac teško dišući i povremeno bi zastenjala. Ja sam osjetio da mi dolazi, pa sam se trudio da razmišljam o nečemu drugome, ali nije pomoglo, te sam samo prostenjao:

- Svršit ćuuuu.. .
- Daaaajjjj svršiiii.. . -prodahtala mi je stenjući u uho, a ja sam se počeo prazniti u njenu picu što je i kod nje izazavalo orgazam, te smo se oboje tresli sada na klupi.

Ostali smo sjediti još neko vrijeme ljubeći se i grleći dok mi kurac napokon nije kliznuo van iz njene pice, a za njim i naši pomješani sokovi, pa mi je sve bilo mokro oko jaja, a i hladan povjetarac ih je dodatno hladio, pa sam predložio da odemo kod mene.

Spremili smo se, tj ona je samo spustila haljinu, dok je meni trebalo malo više, te sam sad osjećao hladnoću oko jaja iako sam se obukao. Stigavši kući otišli smo pod tuš, pa odmah u krevet, nakon što sam psa pustio van da obavi svoje, a nakon što sam zaključao pridružio sam se Petri u krevetu. Sada nismo žurili i pošto smo bili osvježeni počeli smo se ljubiti i maziti, a onda se Petra prebacila na mene u pozu 69, pa sam imao sad pred sobom njenu picu i guzu, a pica je bila sad potpuno obrijana i glatka, te mirisna od sapuna. Lizao sam ju i cuclao klit, dok je ona lizala moj kurac i milovala jaja, te ih malo grebla noktima od čega su mi se skoro sasvim stisla, ali je zato kurac stršao u zrak. U narednom trenu ga je gutala do kraja i grickala mi glavić, te jezikom kružila po njemu. Dotle sam ja lizao cijelu picu i do guze, a onda sam joj stavio prste u picu i malo ju trljao što je kod nje izazvalo zadovoljno mumljanje. Onda sam izvukao prst iz njene pice uhvatio joj usnama klit, te joj stavio prst u guzu. Samo je ciknula i ukočila se, a ja sam nastavio cuclati klit, te se ubrzo opustila i sad je moj prst ušao do kraja u njenu guzu izmamivši jedan dugi:

- Aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh.. .

Ja sam joj nastavio cuclati klit, a prstom sam joj sad lagano jebao guzu, dok je iz njene pice curilo sve više sokova. Sad se opustila i nastavila mi pušiti kurac koji je sad gutala skoro cijelom dužinom i što se kaže, osjećao sam joj krajnike u grlu koliko je duboko ulazio u njena usta. Nisam joj ostao dužan, pa sam ugurao još jedan prst u njenu guzu, ali je ovaj put prošlo bez reakcije, te sam ju nastavio jebati prstima, a onda se počela tresti, pustila moj kurac iz usta i čuo sam ju kako stenje i duboko diše, a onda je iz njene pice krenulo i zalila mi je lice svojim sokovima. Kad se smirila ustala je sa mene i vidjela je da mi je lice mokro, pa se brže bolje bacila na brisanje, a onda me počela ljubiti i malo se kesila pritom, pa sam joj rekao:

- E sad si najebala.. -što je kod nje izazvao još veći smijeh, pa sam ju okrenuo na trbuh, ali se i dalje smijala dok joj nisam zabio kurac s leđa u picu, pa je samo zastenjala.
- Pa i nije strašno..
- Nije, ali sad ćeš ga dobiti u guzu.. -rekao sam joj na uho i uspravio se, te kleknuo između njenih nogu i još ih malo raširio dok se njen šupak nije malo raširio, pa sam se spustio kurcem do njega i malo se rukom pomogao da joj ga gurnem u guzu. Zajaukala je kad joj je glavić ušao unutra, ali nije stigla reagirati jer sam joj ga gurno do pola i počeo ju jebati. Stenjala je i dahtala, a povremeno bi i zajecala dok sam joj uguravao tvrdi kurac u guzu. Zatim sam ga izvadio, malo pljunuo na šupak i ponovo vratio kurac unutra. Sad je ulazio puno lakše, ali s obzirom da joj je bio puno uži nego pica nije trajalo dugo i uskoro sam počeo svršavati u njenu guzu. Nakon što sam se ispraznio izvukao sam ga i vidio koliko sam joj proširio šupak, a unutra je bila moja sperma. Izvalio sam se kraj nje na krevet, a ona je još stenjala na trbuhu, pa mi se primakla u zagrljaj, te tiho promrmljala:

- Osvetit ću ti se za ovo..
- Nadam se.. -rekao sam i poljubio ju, te smo se nastavili maziti i kasnije me uspjela natjerati da joj još dva puta napunim picu svojom spermom, tj iscijedila me potpuno.

Probudili smo se kasno, tj probudio nas je poziv Jasne na Petrin mobitel, pa smo pristali da dođemo na kavu. Kasnije je Petra otišla natrag za Zagreb, a ja sam obećao da ću doći kod nje sljedeći vikend.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija