Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pohotna susjeda 2

Cijelo ljeto je trajala avantura između moje susjede Tonke i mene na našim njivama. Jebali smo se kao zečevi u proljeće. Punio sam joj pičku i usta svojim kurcem i vrelim sjemenom, ali nikako da mi da da ju jebem u šupak.

A njena guza je bila tako privlačna, da sam ju pri svakom jebanju obavezno oblizao i malo prstom bušio, ali kurcu unutra nije dala. Malo je reći da sam ju moljakao, ali bezuspješno. Jednostavno je uživala na mom kurcu koji se praznio u njena usta i punio joj pičku. Njenu dlakavicu, koja bi sad dolazila namirisana na svaki susret sa mojim jezikom i kurcem.

Da li je njen suprug znao za nas, nisam znao, a nije me baš previše ni interesiralo. A onda sam dobio ono što sam već duže tražio.

Završila je berba krumpira i više nije bilo ničega na njivama osim pokojeg zaostalog krumpira, a kod mene je bilo i malo više, jer sam imao običaj da ostavim dovoljno gomolja za divljač. Neka se i oni pomognu malo na jesen. Pripremao sam njivu za zimu, tj napravio sam oranje i pognojio, te sam danas napravio okretanje zemlje kako bi gnoj dublje ušao u zemlju, bez da ga kiša ispere. Bio je nekakav kasno ljetni dan, sa početkom jeseni koja se osjećala u zraku. Sjedio sam uz traktor i upravo razmišljao kako je sve napravljeno kako treba, kad se pojavila Tonka. Imala je usku trenirku, majicu uz tijelo koja je naglašavala one njene mekane sise, te široki osmijeh na licu.

- E Štef, baš lijepo da sam te srela.. -rekla je spuštajući se uz mene, pa nastavila kad se smjestila- Pita ovaj moj da li bi mogao i našu njivu preorati?
- Bi.. A jel i tebi treba oranje? -upitao sam ju cereći se, jerse nismo jebali već skoro dva tjedna.
- Još pitaš? -rekla je tiho dok joj je ruka krenula ka mom kurcu i samo ga je primila, pa još tiše rekla- I to duboko oranje..
- A šta čekamo onda?
- Ali.. -pogledala je okolo, jer smo bili bez ikakvog zaklona- .. kako i gdje da nas ne vide?
- Penji se na traktor.. -rekao sam joj i pomogao joj da se popne gurnuvši ruku između njenih nogu što je izazvalo samo duboki uzdah kod nje.

Odvezao sam nas do prvog šumarka oko kilometar dalje, pa sam stao u zakonu drveća. Spustio sam ju dolje i odmah joj skinuo donji dio trenirke skupa sa gaćicama. Napokon sam ponovo ugledao njenu dlakavicu. Ni ona nije stajala samo tako, već si je skinula majicu i grudnjak, pa mi ponudila sise na ljubljenje. Ljubio sam joj sise i trljao joj rukom pičku dok je ona stenjala i prstima mi šarala kroz prosijedu kosu. Drugom sam si rukom oslobađao kurac iz hlača, a to mi je jedva išlo jer sam teško držao koncentraciju. Skužila je što me muči, pa si je sama pomogla. Otkopčala mi je hlače i spustila ih sa gaćama niz noge, a onda se bacila na pušenje mog kurca. Kako sam uživao dok mi je pušila, ali nisam imao namjeru joj svršiti u usta, već sam ju podigao i okrenuo ju tako da se nasloni na traktor, a ja sam joj ga zabio odostraga odmah do jaja u pičku. Zastenjala je, ali se nisam obazirao, već sam ju navlačio na svoj tvrdi i napet kurac kao lud. Jebao sam ju žestoko, jer mi je falilo zadnja dva tjedna i htio sam to nadoknaditi. Uto mi je pogled pao na njen šupčić i opet se nisam mogao oteti požudi. Naslinio sam si palac i pritisnuo ga na ulaz u njenu guzu. Malo je zastenjala i palac je samo ušao unutra. Od nje se čuo samo jedan dugi 'Aaaaaaaaaaaaaaahhhhhh.. ' jer je sad imala obje rupe zatvorene. Pljunuo sam još malo na guzu i podmazao sa palcem rupicu dok sam osjećao kako mi kurac pulsira u njenoj pički. Napalilo me to uguravanje palca u njen šupak, pa sam se ubrzo počeo prazniti duboko u njenu pičku. Stajali smo malo tako, a onda sam izvukao kurac iz nje dok se moje sjeme cijedilo skupa sa njenim sokovima iz pičke niz njene noge. Gledali smo se zadihano, a onda je ispalila:

- Želim da me jebeš u guzicu..

Bio sam osupnut time, ali je zato moj kurac pozitivno reagirao i počeo se dizati, ali ne do kraja, pa ga je počela drkati i pušiti. Nije trebalo dugo da bude opet čvrst i spreman za nastavak. Sad je tražila da se legnem na pod, tj na deku koju sam ranije stavio dok mi je pušila kurac. Smjestio sam se dignuta kurca, a ona me opkoračila i na moje iznenađenje sjela mi na lice i sad sam joj morao lizati i sliniti šupak. Nisam imao ništa protiv, dapače. Nakon minute ili dvije, napokon je ustala sa mog lica i sjajnog šupka se namjestila iznad mog kurca, te se spustila u duboki čučanj i polako se počela spuštati na moj tvrdi kurac. Išlo je teško i polako. Par puta se podizala i opet namještaja, dok napokon moj glavić nije probio njenu obranu i ušao u uski otvor njene guze. Duboki i grleni uzdah označio je mješavinu boli i ugode kod nje, a onda se počela nabijati.

Stenjala je glasno dok je oslonjena na moje noge nabijala svoju guzu na moj kurac. Gledao sam kako moj kurac nestaje u njenoj guzi i opet se pojavljuje, pa opet ispočetka. Trajalo je to nekih desetak minuta, a onda je tražila promjenu poze, pa je sad ona klečala, a ja sam joj ga zabijao sa guza. Već je svršila jednom, a ja sam i dalje guslao njen šupak, te bi povremeno pljucnuo na šupčić da ga podmažem. Trebalo mi je dobrih dvadesetak minuta da napokon svršim i napunim joj toliko željeni šupčić. Oboje smo bili znojni, a ona je bila dodatno umorna uz bolove u guzi.

Ostali smo još neko vrijeme u šumarku, pa smo napokon krenuli svako svojoj kući. Jedva je sjedila na traktori koji je drmusao, a pustio sam ju pred kućom i otišao do svoje. Nakon toga je prošlo skoro mjesec dana dok nije banula kod mene doma i ovaj put smo se napokon jebali u krevetu. Natjerala me na četri orgazma, a ona je doživjela nekih sedam. Nisam brojao. Uglavnom, počela je dolaziti sve češće i češće, da je čak došla na ideju da se rastane od muža, ali sam ju odgovorio. Dobro nam je i ovako, a nemamo obaveza, barem ja.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija