Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pohotna tajnica

Konačno je Sonja otišla na porodiljni, a već je zašla u šesti mjesec trudnoće. Cijelo vrijeme dok je još radila ja sam ju vozio na posao i uredno joj ga zabijao u guzu poslije posla u njenom uredu. Bila je luda za analnim seksom, a hormoni su je ionako pucali, pa je to uvijek bio divlji seks.

Sad kad je napokon ostala doma sa mužem, koji je drhturio nad njom kao list na vjetru, razmišljao sam da napokon pozovem direktorovu tajnicu na spojak, ukratko, da joj smjestim kurac između onih guzova. Kad god bih došao kod diše mala me proždirala pogledom, a jednom dok sam čekao ona se dizala i ustajala u onoj svojoj kratkoj minici, da mi se i protiv volje digao. Od tada je uvijek gledala u moje prepone kad bih dolazio. Valjda se nadala da će mi se opet dići.

Napokon mi se jedan dan pružila prilika jer je diša morao nekamo na put, a sa njim je išla i njegova žena, te ih neće biti par dana. Prvo jutro kako ga nije bilo ja sam došao u ured od tajnice i donio neke papire da ih skenira i da mu pošalje na mail, pa da ih pregleda i odobri, te sam započeo razgovor:

- Čuj Monika, kaj imaš ti dečka?
- Ovaj.. molim? ! ? Šta to tebe briga? -gledala me polu ljutito, a polu znatiželjno.
- Pa ne baš previše.. ali ne znam da li zna da te stari guzi skoro svaki dan? -sad je crvenila kao rajčica u licu i zatvorila je oči, a onda je ona upitala.
- Kao što ti guziš Sonju? -gledala me zainteresirano, a onda veselo dodala vidjevši moju zbunjenost- O da, znam za to, kao što znam i da ti je poveći.. -to je rekla i spustila pogled na moje prepone, pa sam odlučio skratiti igru mačke i miša, te sam joj prišao.
- Želiš se uvjeriti u njegovu kvalitetu? -stajao sam joj opasno blizu, a kurac joj je bio samo dvadesetak centimetara od glave, pa je samo lagano kimnula glavom.

Okrenuo sam se i otišao do vrata i zaključao ih i došao do nje, te ju poveo u dišin ured. Tamo su bile dvije fotelje i dvosjed, pa sam ju posjeo u dvosjed i otkopčao hlače. Izvukao sam poludignuti kurac i pružio joj ga. Razrogačenih očiju ga je primila i počela ga lagano drkati dok je on rastao. Ubrzo ga je strpala u usta i sad sam doživio najbolje pušenje u životu. Mala je definitivno znala kaj dela. Nakon pet minuta njenog pušenja špricao sam joj u grlo svoju vrelu spermu, a ona je gutala sve bez ikakve zadrške.

Kad sam se ispraznio njoj u usta mislio sam da je to to, ali mi je ona nastavila pušiti kurac usput mi gurnuvši prst u šupak, pa mi je kurac uskoro ponovo stajao uspravno. Mala je stvarno znala sve. Sad se ona počela skidati i uskoro sam gledao njene bujne sise i obrijanu picu ispred sebe. Privukao sam ju k sebi i počeo joj ljubiti sise dok sam joj jednom rukom trljao picu i gurao prste u nju. Stenjala je i mrsila mi kosu dok sam ju ljubio po sisama. Zatim sam ju posjeo na dvosjed i raširio joj noge, te kleknuo ispred nje i počeo joj lizati mokru picu. Dahtala je dok sam joj lizao klit i usmine, a onda sam se uspravio i namjestio kurac na ulaz u picu, te joj ga gurnuo unutra. Zatenjala je kad joj je ušao do kraja. Bio sam iznenađen kako je bila uska. Jebao sam ju žestoko držeći joj noge u zraku, a ona si je trljala i mijesila sise gledajući me kurvinjski u oči. Ubrzo je počela dahtati isprekidano, te stenjati, a nedugo zatim je i svršila. Ja se uopće nisam zaustavio, već sam ju nastavio jebati i dalje kao da se ništa nije desilo. Uskoro sam osjetio da mi se ponovo približava svršavanje, pa sam ga izvukao iz njene pice i ponovo joj ga gurnuo u usta. Prihvatila je to i ubrzo ga je ponovo pušila, te sam joj uskoro opet napunio usta svojom spermom. Nakon toga smo se brzo obukli, te sam krenuo van ureda kad me je zaustavila. Pogledao sam ju, a ona je rekla:

- Treba mi prijevoz doma kasnije, pa bi me mogao odbaciti kući? ! ?
- Nema problema -rekao sam i namignuo joj, te otišao.

Kasnije sam ju pokupio i dok smo se vozili k njoj opisivala mi je seks sa dišom, te kako mu se najčešće nije uopće dizao, ali kad bi mu se i dignuo tu je bilo samo nekakvih petnaestak centimetara kurca koji bi špricnuo samo jednom i to je to. Mogla ga je lizati koliko hoće, ali nije bilo ni znaka života u njemu. Ubrzo smo došli kod nje i pozvala me unutra, na kavu, kako je rekla i namignula mi.

Čim smo ušli skinula je sve sa sebe i rekla da ide pod tuš, a ako hoću mogu sa njom. Nisam se baš previše razmišljao gledajući one sise i guzu, pa sam brzo sve poskidao sa sebe i došao za njom u jako uski tuš kabinu. Nije baš bilo mjesta u njoj, ali se ona rado stisla uz mene i sad je trljala moj kurac koji se već podigao i bio pun sapunice. Isprala ga je i liznula dva puta, a onda zatvorila vodu i otvorila vrata tuš kabine, te se naguzila.

- Hajde, zabij mi ga u guzu.. znam da maštaš o njoj..

Malo sam stajao neodlučno, a onda pogledao one njene guzove i tamni šupak, pa sam primio kurac i smjestio ga između njih direktno na rupicu i samo gurnuo. Ušao je bez otpora u nju, a ona je samo glasno uzdahnula i nabila se prema meni, pa je sad skoro cijeli ušao u nju. Ovo je samo potvrdilo moju teoriju da ga Monika voli u guzi. Primio sam ju za mokre bokove i počeo ju jebati. Stenjala je kako sam ju sve brče jebao i ulazio joj sve dublje u šupak. Bilo je to fenomenalno guženje koje me nakon desetak minuta dovelo do svršavanja i punjenja njene guze vrelom spremom. I ona je pred kraj svršila, ali ne kao kad sam ju jebao u picu.

Poslije smo se prebacili u spavaću sobu i jebali se do kasno u noć kad sam morao otići, a nastavili smo sve dane dok nije bilo diše.

Kasnije smo se povremeno pojebali, jer bi me nazvala kad bi ju diša dovezao doma, pa bi otišao nakon što bi mu ga popušila, a onda bihbjoj ja došao i napunio joj picu i guzu svojom spermom. Ovo mi se sviđalojer je sve nekako bilo bez obaveza, a kako će biti dalje vidjet ćemo. Doduše i Sonju ne smijem zaboraviti, koja bi mi svako toliko poslala sliku svoje pice i guze uz poruku kako joj fali moj kurac da ih popuni. Ali po dogovoru smo odlučili pričekati dok ne rodi, a onda nastavljamo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija