Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pohotna udata željna kurca

Bilo je to prije dvije godine. Dan posle dočeka nove, listam imenik i naiđem na njeno ime. Pošaljem joj poruku "sretna nova sve najljepše.. . "
Nisam ni očekivao odgovor. Ali posle par sati stiže, "hvala također i odakle me se sjeti sad? "

Kako se 5 godina nismo čuli, počne dopisivanje obično, ali već posle par poruka i o životu, seksu i ostalim stvarima. Saznam tako, da je udata, ima dijete ali da je jako nesretna jer joj se muž zgadio i da nema seksa već dugo vremena.
Ja joj napišem kako je to moguće, i da je moja da bih je bar tri puta dnevno pojebao ako je i dalje onako zgodna kao nekada.
Kaže mi da nije znala da hoću da se pojebemo. Ja se začudim kako to, kad smo se par puta pohvatali ali uvijek je odbila.

Tako dogovorimo da se vidimo kad ja dođem kući, pošto sam radio u drugom gradu. Prođoše tri nedjelje, ja krenuo kući i javljam joj da dolazim.
Prvo smo otišli na kavu, da se ispričamo i procjenimo. Proveli smo par sati, rastali se i otišli kućama. Sutradan mi šalje poruku kako je gledala moje prste i poželjela da ih osjeti u pičkici.
Ja joj kažem kako će, ukoliko želi prste, dobiti mnogo više od njih, ali sljedeći put kada dođem.
Nisam izdržao dugo, već sljedeći vikend sam ponovo bio kući.

Ona kaže da u subotu oko 4 popodne će uspeti da se izvuče iz stana da se vidimo. Naravno, ja je pokupim autom i dođemo kod mene. I dalje je bila zgodna, nije bila manekenka, ali oduvijek me je palila kad je u tajicama, pičkica se uvijek ocrtavala, tako je bilo i sad. Ponudio sam je kavom i pićem. Ona kaže može kava, ali vjerovatno će se ohladiti.
Dok sam kuhao kavu, ona dođe u kuhinju i zagrli me sa leđa. Nije mi više trebalo. Isključio sam štednjak i okrenuo se prema njoj. Odmah sam je poljubio, a ona je uzvratila svojim jezikom. Ruke su mi već bile na njenoj guzi i podigao sam je sa poda. Prebacila je noge oko mene, tako da sam mogao da je odnesem do sobe. Polegao sam je na krevet i počeli smo jako da se ljubimo, jezici su nam se uplitali i grizli smo usne jedno drugom. Ona je nekako stigla rukom do mog međunožja, i samo rekla, uh, ti mene baš želiš da jebeš. Od tih riječi sam se još više napalio i pridigao se malo kako bih skinuo sve sa sebe. Uhvatila mi je kurac i počela da ga drka. Povukao sam joj majicu i skinuo je, također i trenerke i tangice. Stavio joj prst na pičku, i počeo trljati klitoris. Kako sam ubrzavao tako je ona brže meni drkala.. Odjednom je stala i rekla JEEBI ME MOLIM TE, NE MOGU VIŠE

Legla je na leđa, ja sam se smjestio među njene noge, stavio vrh kurca na ulaz i polako krenuo da ulazim. Po njenim zatvorenim očima video sam koliko uživa, a po njenim noktima u mojim leđima koliko me želi. Ušao sam do kraja i zastao. Onda sam počeo polako do pola da ga vadim, pa bih je zakucao. Ubrzavao sam tempo a ona je počela da jeca svaki put kad uđem do kraja. Toliko sam jako zabadao da su počele stidne kosti da nas bole. Počela je sve brže da diše i glasnije da stenje, to me napalilo i osjetio sam da neću dugo. Htio sam da ga izvadim, ali me je stegla nogama i rekla, ne sad, si lud, jebi me, napuni me, pijem pilule, otakad smo se čuli. Zabio sam se još par puta, ona je počela da se trese od orgazma i da mi pičkicom stiska kurac, to je bilo dovoljno da iz mene izleti sva sperma, punio sam joj unutrašnjost kao nikad ranije, samo sam legao na nju nemoćan da se pomaknem. Zagrlila me je i poljubila. Ostali smo tako par sekundi, pa sam ga izvukao. Krenulo je da curi sve iz nje, pomješano.

Donio sam ručnik da se obriše i pomogao joj da se obuče. Rekla je da joj nikad niko nije pomogao da se oblači, na šta sam dodao, da je oblačim sad, da bih je sljedeći put ponovo skinuo.
Skuhao sam kavu, popili smo je, popričali malo i odvezao je kući.
Od tada se redovno vidimo, kad sam ja kući i ona može. Neki drugi susret ću opisati u sljedećoj priči..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija