Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pohotna Vera

Ovo je priča o mojoj avanturi sa mojom dragom susjedom,koja mi je pokazala čari analnog seksa.u to vrijeme bio sam u vezi i moja cura i ja nismo nikada imali većih problema,seks je bio redovit i to jako dobar,dobro je pušila, drkala, svee,samo kad god krenem prema toj rupi ili pitam ajmo analno uvijek su nastajala negodovanja i odbijanje.Sve moje potrebe su bile zadovoljene ali ta jedna nije bila i bio sam nemiran.

Susjeda koja mi se naguzila i dala da ju jebem u njen čmar bila je crnka,imala je kraću frizuricu sa šiškicama koje su joj pomalo upadale u oči,onako pomalo mladenački,jako velike sise,šire bokove i ogromnu guzicu.Susjeda je inače imala oko 50 pa do 55 godina,ali dobro je izgledala.Od kad se sjećam kako sam krenuo drkati uvijek sam na nju drkao.Tu i tamo je znala nazvati da joj nešto treba pomoći pa bi doletio i tako. Oblačila je uvijek neke uske hlače kako bi ta njena guzica i pol jedva stala.To ljeto sam ja imao 24. godine,te sam upratio da je njen muž totalni smrad i da njoj treba dobar tvrdi kurac,onako da se osjeća opet ponovno mlada.

Taj dan,bio je petak,na ulici bio nekakav roštilj,slavlje,te se pilo dosta,susjeda je malo popila i žena se opustila,pošto sam sjedio blizu nje čuo sam kako ona i još dvije gospođe pričaju o analnom seksu.Pomalo su šaputale kako slučajno nitko ne bi čuo.Susjeda je rekla kako joj već 10 godina fali dobroga seksa i da već nije dugo imala analni seks,na što se druga iznenadila jer nikada to nije probala,te joj je rekla kako je to prejebena stvar kad te netko s kurčinom izjebe u čmar. Rekla joj je probaj i nećeš se pokajati.

Čuvši to u meni je proradilo,sve sam se više motao i češao o susjedu,i točio joj,a ona je samo pila i pila.U jednom trenutku je rekla "sjedaj mali pokraj mene" i ruku mi stavila na bedro.Ispitivala me o curi i malo se dotakla teme seksa,tu smo se raspričali. Dala mi je ključeve kuće i rekla "ja sam malo popila idi vidi jesu svi prozori i balkonska vrata zatvorena,mogla bi kiša". Uzeo sam ključeve i otišao.U kući nikoga nije bilo,otišao sam do njene sobe, otvorio ladice i izvadio gaće i grudnjake, te ih mirišao. Izvadio sam kurčinu i lagano ju krenuo milkiti i di je ona uletila kroz par trenutaka u sobu.Začuđeno me pogledala i samo sjela na krevet.

Gledala je u moj kurac i rekla "šta ćemo sad,mali?!!"Rekao sam joj da sigurno postoji win-win situacija za oboje.Uhvatila me naglo za kurac pljunula na njega i počela drkati,vidjelo se da ima rutine,u isti mah je bilo grubo i prenježno. Te govorila "a ti si mi neki mali zloćo,tu rovaš po ladicama,ajde bolje tu energiju ispucaj na mene".Izvadila je sise i stavila ga između,svakim natezanjem kada glavić izviri iznad sisa ona bi ga polizala. Skinula se gola i počeo sam ju lizati.

Nije bila do kraja obrijana ali je bila jako ukusnaa,vlažila se i slijevala po butinama. Susjeda je samo uzdisala, vidjelo se da joj je to trebalo i da nije dugo dobila.Digao sam glavu,stavio ga na ulaz u picu i zabio,samo je jauknula od ugode i govorila brže,brže.

Jebao sam je kao lud,digao noge na vrat i palac stavio na klitoris,te kružio po njemu.Počela je svršavati.Stao sam a ona se uvijala,te se naguzila i rekla stavi ga u čmar.bez razmišljanja sam ju uhvatio za guzove i bacio se na posao.Čmar joj nije baš bio uzak, nije se baš štedila kao mlada,ali je osjećaj bio neopisiv i njeni uzdasi,jebao sam je u čmar i lupao po guzovima,prste nabijao u picu,dirao klitoris,te opet stvljao ih njoj u usta.Uhvatio sam je za kosu i zabacio glavu nazad te ju lagano ošamario i pitao "jel idemo do kraja?",na što je samo uzdahnula,pojačao sam ritam i svršio u guzicu.

Ležala je nepomično,sa pogledom kroz zid,sperma joj se slijevala niz čmar te ju je prstima kupila i stavljala u usta.Rekla je da dođem i sutra u ovo vrijeme provjerit prozore,na što sam pristao,polizao joj picu i sike,obukao se te se vratio slavlju kao da ništa nije bilo.
To je bio jedan od mnogih jebačina sa mojom susjedom,žena me je stvarno svemu naučila i svaku moju želju ispunila, hvala joj,seks mi je postajao samo bolji i bolji,biti će još priča o mojoj susjedi Veri.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija