Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pojebao sam lutkicu sa chat-a III

Nakon našeg prvog susreta na skype-u, kada smo se dogovorili da se vidimo uživo tokom vikenda, videli smo se još par puta na kameri tokom proteklih dana, pomalo za online seks, pomalo onako nešto pričali i upoznavali se malo bolje.
Stiglo je petak uveče. Kući sam rekao da idem na neki seminar i da se vraćam tek u nedelju oko podne. Upakovao sam nešto malo odeće u torbi, kako bi bilo uverljivije i izašao. Usput sam kupio flašu viskija, nekoliko flaša vina, koka kole, čokolade, bademe, lješnjake, gomilu kondoma i tako još neke sitnurije i stigao ispred stana gde je ona stanovala.
Pozvonio sam na vratima i nakon par sekundi otvorila mi je vrata prelepa devojka. Ovako uživo je bila još ljepša. Na sebi je imala svileni bade mantil koji je jedva pokrivao njena bedra, a kosa joj je padala preko njega i bila još pomalo vlažna.

Bila je nešto malo niža od mene i odmah sam primetio prelepe duge noge koje su bile savršene. Ispod mantila nazirale su se njene ukrućene bradavice.
"Hej, stigao si, a ja još nisam gotova" rekla je i pozvala me da uđem. Ušao sam i spustio putnu torbu i kesu sa produktima.
"Evo stigao sam" rekao i stao ispred nje
Samo što sam stao, bacila se na mene i zagrlila me. Ja sam je rukama uhvatio za leđa i naša tjela su se spolija. Poljubili smo se strastno kao da smo već dugo ljubavnici.
"Konačno mogu da te imam tu pored mene" rekla je
"Mmmmmm lutkice moja, jedva sam dočekao ovo" rekao sam
Ljubili smo se još malo pa smo uzeli stvari sa poda i povela me u dnevnoj sobi. Stan je imao dnevnu sobu sa kuhinjom, veliko kupatilo sa kadom i dve odvojene spavaće sobe. Za svaku od njih po jednu.

Dok je raspakovala kese, rekla je kako sve ima pa nije bilo potrebe ništa da donosim, možda samo piće, kad ga je ugledala, pa nam je sipala viskija i stavila nešto čokolade, badema i tako na stolu. Kada je ugledala kondome izvadila ih je i rekla da možemo i bez njih, ako želim, jer joj nisu plodni dani, što sam ja naravno odmah prihvatio. Sjeo sam na trosedu, a ona kada je završila uzela čaše sa viskijem, dala jednu meni i sjela mi u krilo. Jednom rukom me jezagrlila, a drugom držala čašu. Ja sam joj jednu ruku stavio oko struka. Gledali smo se u oči obojica presrećni što smo tu zajedno.
"Pa da nazdravimo" rekao sam
Nazdravili smo i popili po gutljaj. Bio sam iznenađen koliko je izgledala sretna. Kao da je dobila nešto što je najviše željela. Ljubili smo se tako dok mi je sedela u krilo i pili viski.

Uzimala bi od čokoladice i stavljala mi u usta, mazili smo se i ljubili. meni su farmerice postali uski od mog nabreklog kurca koji je hteo da iskoči. Osećala ga je na guzi, ustala je i rastvorila mantil
"Mislim da bi trebalo da se raskomotiš" rekla je
Ustao sam, otkopčao farmerice i skinuo ih zajedno sa gaćama tako da je moj kurac izleteo napolje, ona mi je svukla majicu, a zatim pustila da njen bade mantil sklizne na podu. Ispred mene se ukazalo njeno savršeno tjelo. Privukao sam je k sebi i tako stojeći smo se ljubili, dok joj je moj kurac pritiskao po zategnutom stomaku. Spustila se na kolena
"Mmmmmm, neko je već spreman rekla je i poljubila mi sočno glavić koji se već sijao od sluzi.
Malo ga je lizala uvlačila u usta i opet je ustala. Ponovo smo se ljubili. Spustio sam jednu ruku na njenu sveže obrijanu pičkicu.

Bila je skroz vlažna, kao da je teklo iz nje. Zastenjala je dok sam je malo mazio. Njezina ruka je bila na mojim jajima i nježno ih je milovala. Palili smo se obojica ali veoma nežno i polako. Mislim da smo osećali da ćemo eksplodirati ako malo ubrzamo. Malo me je odgurnula da sednem na trosedu. Opkoračila me uhvatila za kurac ciljajući ga u pičkici i sjela na njemu. Osetio sam moja jaja na njeno dupe, a glavićem dodirivao unjutrašnost njene vagine. Zagrlila me je oko vrata i ponovo smo se dugo ljubili ne micajući se.
Počeo sam da je ljubim i ližem po vratu, polako se spuštajući prema njenim nabreklim bradavicama. Isprsila se malo kako bi mi ih bolje ponudila. Počeo sam da ih sisam i grickam, a ona je sve brže disala i stenjala polako se pomerajući po mom kurcu. Rukama sam je uhvatio za guzove i regulisao njeno pomeranje, nježno je mazeći.

Glavu mi je rukama sve više gurala prema njenim sisama i stenjala sve brže. Osetio sam da joj se bliži orgazam. Malo mi je laknulo jer sam i ja bio gotov od čitave predigre, a i od samog sastanka sa ovom savršenom curom. Stegao sam je jače za guzove i ubrzao ritam. Obojica smo počeli glasno da stenjemo. Moj kurac je eksplodirao u njenu vaginu, a trenutak nakon toga je i nju je stresao orgazam. Obojica smo glasno stenjali i praznili se. Malo je popustila rukama moju glavu i spustila svoju, pa počeli smo nježno da se ljubimo. Kurac mi je i dalje ostao tvrd u njenu punu pičkicu.
Dugo smo se ljubili tako, pa je polako ustala sa mog kurca i spustila se na kolena. Uzela ga je u usta i počela sisati. Sisala ge je i lizala, pa sam je podigao i polegao na leđa. Zadigao sam joj noge uvis i raširio ih.

Ukazala mi se njena pičkica koja je bila umazana mojom spermom i njenim sokovima. Spustio sam se i počeo da je ližem svuda gde je bila umazana.
Kad sam sve to polizao namestio sam svoj kurac na njenu pičkicu i nabio joj ga do jaja. Legao sam preko nje, a ona je obvila svoje noge oko moja bedra. Počeo sam da je jebem u tom položaju dok smo se ljubili. Nakon toga sam je naguzio, i s leđa, ponovo ga nabio do kraja. Držao sam je cvrsto za bokove i jako nabijao. Tog momenta, ponovo joj je stresao orgazam. Nisam stajao, nastavio sam još žešće da je jebem, tresli su je orgazmi
"Aaaaaaaaaaahhhhhm, joooooooooooooooj" glasno je stenjala
Nisam prestajao da je jebem sve dok me nije počela moliti da stanem
"Aaaaaaaahhhhhhh, molim teeeeeeeee, staniiiiiiii" Aaaaaaaaaahhhh"
Stao sam i pustio joj bokove koje sam cvrsto držao.

Samo je klonula na stomak i moj kurac je izašao iz njene pičkice iz koje su se cedili sokovi. Legao sam lagano preko nje i počeo nježno da je mazim i ljubim. Teško je disala. Okrenula se prema meni sva oznojena u licu, pokušavajući da se osmehne
"Juuuuuuu razvalio si me, nemogu da dođem do daha" jedva je izustila.
Malo se je umirila i osetila moj nabrekli kurac na njenom tjelu. Izvukla se ispod mene i rekla mi da sednem, pa se spustila na kolenima među moje noge. Podigla mi noge i počela da mi liže jaja. Spustio sam se malo niže, tako da joj se otvorio moj čmar. Lizala ga je i gurala jezik unutra. Ja sam ga polako drkao. Dugo me je lizala i zavlačila svoj jezik u moj čmar sve dok nisam osetio kako mi gura prst unutra. Zavukla je jedan, malo me je tako jebala, pa gurnula još jedan.

Jebala me prstima i lizala mi jaja dok sam ga ja sam sebi drkao. Njeni prsti su počeli sve brže da klize u meni. Sklonila je moju ruku s kurca i uzela ga u usta dok me obrađivala prstima. Zabijao sam joj glavu na kurac i gurao ga duboko koliko je god mogla da ga primi dok nisam eksplodirao u njena usta puneći je spermom. Glasno sam stenjao dok je ona gutala spermu nabijajući svoje prste do kraja u moje dupe. Nakon nekoliko minuta sam se umirio, a ona je izvadila prste i sjela pored mene. Zagrlila me i počeli smo se strasno ljubiti.
"Hoćemo predahnuti malo? " pitala je
"Mislim da hoću" -odgovorio sam
Smejali smo se i čvrsto grlili.
Sledi nastavak

Ocjena priče

3
Broj ocjena: 1
Broj čitanja: 2850

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija