Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pojebao sam lutkicu sa chat-a IV

Leškarali smo tako nekih sat i po a možda i dva, pili viski, jeli čokoladice, bademe i ostalo, ljubili smo se, zezali, smejali. Flaša viskija je već bila pri kraju. Meni se pišalo pa sam rekao da ću do wc-a, a ona je ustala i krenula za mnom govoreći kako ćemo ova dva dan biti nerazdvojni, svuda zajedno. Malo je i viski radio u nama.
Kada smo ušli u wc ušla je u kadi i povukla me za kurac prema sebi. Sjela je na kolena i držeći moj mlohavi kurac rekla je
"Hajde sad možeš pišati"
Prvi mlaz joj je pogodio po licu i kosi pa ga je preusmerila na sise, a pred sam kraj otvorila usta i počeo sam je puniti u usta. Skupljala je, pljuvala, ponešto bi progutala, a kad sam bio gotov uzela ga je u usta i fino posisala. Mislim da je viski uradio svoje i ona je skroz otkačila, mada sam i ja bio blizu toga.


Ustala je pa smo se počeli ljubiti. Osetio sam ukus moje mokraće na njenom jezikom ali tog momenta ništa mi nije smetalo. Dok smo se tako ljubili počela je i ona pišati onako stojeći i mokraća joj se sljevala po nogama. Nagnuo sam se i počeo da joj ližem pičku. Pišala je na moj jezik dok sam je lizao. Kada je bila gotova ponovo smo se ljubili i sada je ona okusila svoju mokraću.
Ušao sam i ja u kadu i uključila je tuš, pa smo se neko vreme tuširali. Kada smo bili gotovi, izašli smo iz kade, obrisali se, pa je predložila da sada odemo kod nje u sobi, pošto je tamo bio veći krevet. Legli smo na krevet onako malo trezniji od tuša i počeli da se ližemo svuda po tjelima, gde god stignemo. Njena pičkica je već bila vlažna, a moj kurac se polako ukrućivao u njena usta.

Gutala ga je, uvlačila u grlo, lizala sve dok se potpuno nije ukrutio. Raširila je noge, a ja sam legao preko nje i počeo lagano da je jebem. Gurnuo bi ga do kraja, pa tako ostajao unutra, dok sam je ljubio i lizao. Rukama sam je mazio svuda, a ona je uživala u svemu tome i lagano stenjala, mazeći me rukama po leđima i guzi. Radio sam to prilično dugo i izluđivao je, malo bi ubrzao, pa kada bi osetio da je pred kraj, vadio bi ga skoro do kraja i tako stajao, pa bi joj ga opet sjurio do kraja. Nije mogla više, pa me pritisla nogama po guzi i počela je mješati guzom ispod mene, sa kurcem duboko u sebi. Stegla me je snažno rukama i nogama i stresao joj je orgazam. Ostao sam tako u nju dok je svršavala. Kada je bila gotova, izvadio sam ga i počeo da joj ližem pičkicu koja je bila sva umazana i puna njenih sokova.

Kada sam je polizao legao sam pored nje sa strane i privukao pa smo se ljubili, dok mi je rukom mazila jaja.
Ustala je i zajahala me. Pičkicu je trljala na mom kurcu, a ja sam joj sisao bradavice i mazio guzu rukama. Trljala se tako neko vreme pa je uhvatila moj kurac i nabila se na njemu do jaja. Uspravila se i sedela na njemu, pa se počela pomerati napred nazad. Osećao sam kako mi se glavić trlja u njenu utrobu. Dok je sedela na njemu okrenula mi se leđima i polako je počela da se pomera, ustajala je do pola pa bi se opet spustila. Gledao sam kako mi kurac nestaje u njenu pičku. Uhvatio sam je rukama za guzove i raširio. Pojavila se ružičasta uska rupica njene guze. Navlažio sam srednjak u usta i malo ga gurnuo u rupici. Skroz se je savila i otvorila guzu. Jahala je tako na mom kurcu, a ja sam joj gurao prst sve dublje u čmar.

Jebao sam je u obe rupe. Uspravila se i počela jahati moj kurac sve brže, ponovo je svršavala.
Kada se malo umirila izvadio sam ga iz pičke i naguzio je. Stavio sam glavić na njen čmar i počeo da ga guram unutra. Bila je previše uska i teško je išlo. Protrljao sam ga po pičkici iz koje su curile njeni sokovi i pljunuo na njen čmar. Prišao sam ponovo glavićem na rupici i jako gurnuo
"Jooooooooooooooooj" kriknula je
Moj glavić je bio unutra pa sam počeo da ga guram dublje. Stegla je rukama jastuk koji se nalazio u blizini njene glave. Ja sam ga gurao sve dublje u njoj, bila je neverovatno uska. Nabio sam ga skoro do jaja i počeo lagano da ga pomeram i jebem njeno dupe.
"Joooooooooooj, uuuuuuuhhhhhhh" vikala je
"Jel te boli? " - pitao sam
"Uhhhhhhhhh boliiiiiii, nastaviiiiiiiiiiii"- vikala je i dalje
Uhvatio sam joj bokove rukama i krenuo da je jebem.

Kako je bila jako uska, bojao sam se da ne svršim prebrzo, pa sam se samo pomalo pomerao.
"Jooooooooooooj" - nije prestajala da stenje
"Daaaaaa, rasturi mi dupeeeeee" - vikala je
Jednom rukom sam je počeo trljati po klitiću, dok sam je jebao u dupe ali i još dalje nisam ubrzavao. Mislio sam da ći svršiti ako malo ubrzam, a hteo sam da prvo ona počne svršavati. Zato sam ubrzao trljanje njenog klita.
"Uhhhhhh kako boli, joooooooj, kako je dobroooo" - nije prestajala da viče i stenje.
Trljao sam je sve više i mislim da se je malo opustila. Počela je sama da se nabija na moj kurac. Nije prestajala glasno stenjati:
"Daaaaaaaaaa, pocepaj meeeeee"
Sve me jo to jako napalilo i hteo sam da svrši što pre pa sam je trljao po klitiću najbrže što mogu. Ona se sve jače nabijala i po uzdasima sam je čuo kako sve teže diše.

Nakon kratkog vremena počela je cela da se trese. Rukom sam je i dalje trljao. Tresla se i uhvatila mi je ruku i sklonila. tada sam je jako uhvatio za bokove i počeo jako da nabijam kurac u njeno dupe, sve dok nisam počeo da je punim. Trzao sam se svršavajući u tu usku rupicu.
Kada sam bio gotov samo sam legao pored nje. Kurac mi je ostao u njenoj guzi, nisam ga vadio. Oboje smo samo ležali i teško disali. nakon nekih desetak minuta kada mi je kurac potpuno omekšao u njoj, osetio sam kako je ispao. Ležali smo tako zagrljeni i zaspali.
Naša prva noć je prošla perfektno. Imao sam neverovatan seks tamo gde se nisam nadao. Bilo mi je prosto nezamišljivo da ću nekad imati priliku da jebem ovako prelepu i mladu curu. I to još kakva jebačina, kao nikad do tada u životu.
Proveli smo predivan vikend pun i perverzog i normalnog seksa u svim mogućim varijantama koji smo mogli smisliti.

Nakon tog vikenda sastajali smo se i dalje, kada god smo imali priliku, a kada nismo mogli, onda smo se gledali preko skype-a.
I pored toga što je kasnije imala i dečka nismo prestajali, sve dok nije zatrudnela, pa se ubrzo udala i otišla da živi u drugom gradu.

Ocjena priče

N/A

Autor priče

onlinesexx
onlinesexx
Ja sam: Muško
Tražim: Muškarca, Ženu, Par, Transicu
Visina: 175 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Nedefinirana
Horoskop: Škorpion
Ljubavni status: U braku

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija