Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poklon za Kristinu

Kristina je moja jako dobra prijateljica sa posla, a znamo se već godinama. Ja sam inače oženjen, a i ona je u nekoj beskonačnoj vezi koja nikako da dođe do oltara i prstena na ruci. Kako kaže, nije da nije htjela, ali kad god su namjeravali napraviti taj korak nešto bi iskrsnulo, a u zadnje dvije godine ni ne razmišljaju o braku.

S obzirom da smo si dobri, mogli smo si svašta reći, bez ikakve ljutnje ili zamjeranja na izgovorenom, tako da sam znao da je već mjesecima bez seksa, jer joj je dragi poslovno odsutan već duže vrijeme, a ni neće ga biti tako skoro, pa je već bila malo nervozna. Kristina je bila visoka i jako sexy plavuša, sa bujnim grudima i lijepim tijelom, te čvrstom stražnjicom, ali i jako pametna žena. Uostalom, bila nam je direktorica financija u firmi, tako da nije bila, kako se uglavnom misli, glupa plavuša sa dobrim tijelom.

Ubrzo joj je bio rođendan, pa sam razmišljao šta da joj poklonim, a nisam se htio držati onih klišea sa parfemom ili ikakvom kozmetikom, a da ju vodim negdje na večeru nije dolazilo u obzir, jer bi me supruga odrala živog. U jednom razgovoru za vrijeme pauze, dok smo ispijali kavu u lokalnom kafiću je u jednom trenutku samo iznervirano rekla:

- Tome moj, da mi je sad samo jedan dobar sex, da se napokon opustim.. -tu se zavalila u stolici, a ja se nisam mogao oduprijeti da ne buljim u one njene bujne četvorke, ali sam samo prokomentirao.
- Pa što si ne nađeš nešto sa strane? -pogledala me kao da sam pao s Marsa, a onda prasnula u smijeh.
- Kako si me doro nasmijao.. -rekla je stavivši mi ruku na koljeno, pa nastavila- Tomo moj, pa nema tog frajera koji bi mogao mene odvući od Sanjina. Uostalom, mislim da bi jedino mogao ti, ali si ti zauzet i Suzi bi te zatukla kad bi znala za to.

Na to sam samo slegnuo ramenima i nastavili smo razgovor ne spominjući više tu temu, ali sam ja dobio ideju u začetku za poklon za njen rođendan. Naredna dva tjedna sam razmišljao kako to napraviti, a kad joj je dva dana prije rođendana auto završio na popravku nisam mogao poželjeti bolju realizaciju. Naime, ja sam ju onda pokupio na posao i sa posla, pošto smo bili susjedi.
Na sam dan njenog rođendana donio sam joj veliki buket cvijeća i izljubili smo se, a vidio sam malo da je iznenađena samo buketom, ali nije ništa rekla. Tijekom dana smo napravili malo druženje kod nje u uredu, pa su kolegice i kolege navratili čestitati joj i popiti po koju, te se počastiti kolačima. Nekako smo cijelo vrijeme izbjegavali razgovor iako me nekoliko puta pogledala i samo mi se nasmješila. Kad smo završili sa poslom i napokon krenuli kući, te sjeli u auto, a ona stavila onaj moj buket na zadnje sjedalo, a dva manja je ostavila u uredu, konačno me upitala:

- Od tebe sam očekivala više, a na samo ovaj buket.. -rekla je pokazavši prstom iza sebe na zadnje sjedalo, dok sam ja mirno vozio.
- Iskreno.. nisam znao što bih ti poklonio.. -rekao sam i pogledao ju sa smješkom.
- Mlatnut ću te.. -rekla je kao fol prijeteći, a ja sam upravo stigao do mjesta koje sam i tražio, mali odvojak sa glavne ceste sakriven šumom, a ona me pogledala- Zašto si tu stao?
- Radi tvog poklona.. -rekao sam ugasivši auto i počeo otkopčavati svoje hlače, da bih napokon izvukao svoju kurčinu od solidna 24 centimetra i omotanog crvenom mašnom, pa sam ju pogledao, a ona je zinula sa rukom na ustima i gledala u moj kurac koji je već lagano mijenjao boju stegnut onom mašnom, pa me malo i zabrinulo.
- Ti nisi normalan.. -samo je prodahtala i dalje buljeći u moj kurac nabreknutog glavića.
- Pa sama si rekla neki dan da ti treba seksa, a i da bi to napravila jedino samnom.. -rekao sam mirno gledajući ju, a ona se nakon početnog šoka počela pomalo opuštati i sad je pružila ruku prema mom kurcu i polako odvezala mašnu, te sam osjetio neko olakšanje, a ona je makla vrpcu i sad je primila moj kurac i malo ga počela maziti, da bi na kraju samo tiho rekla.
- Uhhh.. koliki ti je, sad sam zavidna Suzi zbog ovog komada kurca.. -više nije ništa govorila jer se sagnula i počela mi ljubiti glavić koji je samo to čekao i kurac mi je počeo rasti u njenim rukama.

Ubrzo ga je dovela u potpuno kruto stanje i do pune veličine, te je imala problema staviti ga u usta, pa se samo zadovoljavala time da cucla glavić. Za to vrijeme sam joj rukom milovao lijevu sisu koja mi je bila na dohvat ruke. Bila je krupna i popunila mi je cijelu šaku, a onda sam joj polako otkopčavao gumb po gumb na bluzi i sad sam gledao u njen tamnoplavi svileni grudnjak koji je imao čipkasti rub, pa sam ga odmaknuo sa sise i bradavica krupna i tvrda je ugledla svjetlo dana. Samo je uzdahnula i dalje ne ispuštajući moj kurac iz usta, dok joj je jedna ruka mijesila moja jaja na granici bola. Skinuo sam joj bluzu, uz njenu pomoć, naravno, a onda se ona uspravila i rekla zabacujući kosu:

- Idemo otraga.. -brzo smo se prebacili na zadnje sjedalo, a buket je završio na prednjem sjedalu.

Povukla mi je hlače niz noge do gležnjeva, a sa njima i gaće, te je sebe riješila svojih hlača i gaćica, pa se smjestila meni u krilo i sad sam joj malo trljao picu dok smo se ljubili, a onda sam namjestio kurac na ulaz u njenu, iznenađujuće, usku pičku i samo se nabila na njega. Zastenjala je glasno kad je shvatila da je prevelik za nju, ali se nije dala smesti, već me obgrlila oko vrata i počela se polako nabijati na njega. Nakon minute je napokon cijeli bio u njoj, a ona se zadovoljno nasmješila i prošaptala:

- Isuse koliki je.. mmmm.. da sam barem ranije znala da ti je takav.. -tu je zastala, a ja sam ju upitao.
- Šta bi bilo da si znala ranije?
- Pa iscijdila bi ti ga ranije, a šta si mislio? -rekla je prasnuvši u smijeh, ali se nije stigla smjati, jer sam se počeo odizati od sjedala i nabijati u nju.

Stenjala je i dahtala dok sam joj ga zabijao ili bi bolje rekli dok se ona nabijala na njega, a ja sam joj pridržavao čvrstu guzu i pomagao joj da se nabija na mene. Nije trajalo dugo, valjda zbog toga što smo oboje bili dobrano napaljeni, te smo uskoro oboje počeli svršavati. Punio sam joj obrijanu pičku svojom vrelom spermom, dok su se njeni sokovi slijevali niz moja jaja do mog šupka. Disali smo kao ludi, a i stakla su se zamaglila, a ona se nije micala sa mene. Nakon ar minuta je predložila da idemo van i da joj ga zabijem s guza, jer obožava to, a i lakše ću joj ga vani zabijati nego u autu.
Nekako smo se iskobeljali van, jer su mi noge bile sputane hlačama i gaćama koje su bile oko mojih gležnjeva. Odmah se naslonila na haubu, a ja sam stao iza nje i razmaknuo joj guzove, te joj počeo lizati pičku i šupčić, te sam lizao njene sokove koji su bili pomiješani sa mojima i to mi je djelovalo kao afrodizijak, pa mi se kurac digao sam od sebe, te sam zaključio da joj ga moram zabiti. Namjestio sam se iza nje i odmah joj ga sjurio do jaja u pičku. Zaurlala je, ali se odmah počela nabijati prema meni i vrištai 'Jebi meee, jebiiii meeeee! ! ! ! '.

Naravno da nisam imao ništa bolje u planu i samo sam ju primio za bokove i počeo se zabijati kao manijak u njenu vrelu pičku. Stenjali smo i dahtali oboje, a ona je samo svršavala i svršavala. Par puta sam ga izvukao i provukao između njenih guzova, a ona je samo zamumljala kako ga nikad nije dobila iza, a ja sam samo rekao da ima vremena za to i ponovo joj ga zabio u pičku. Trebalo mi je još oko pet minuta da ponovo svršim i napunim joj pičku opet do vrha. Polako smo se razdvojili i dolazili do daha, a ona je na licu imala zadovoljan osmjeh i samo je rekla:

- Najbolji rođendanski poklon ikad.. kad ćemo ponoviti?
- Nadam se ubrzo.. -rekao sam i poljubio ju, a ona je uzvratila.

I bilo je ubrzo, ali o tome drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija