Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poklon za maturu

Drugi dan sam došao kod susjede Višnje namirisan i svježe otuširan, jer je prethodni dan bio ostvarenje svih maštarija...jebao sam najbolju susjedu u zgradi na koju su svi muški klinci drkali, a sad me čekao nastavak...

Kad je otvorila vrata ostao sam stajati raširenih usta. Bila je tako jebozovna...kratka minica, takve se rijetko moglo vidjeti na ženema njenih godina u to vrijeme, prozirna bluza ispod koje su bile gole grudi napetih bradavica, te vrtoglavo visoke pete njenih sanadala. Ne znam do kada bih tako stajao i blejao u nju, da me nije povukla u stan. Zaključala je vrata iza nas i kraj mene prošla prema dnevnom, a mene je zapahnuo miris njenog parfema i kurac mi je automatski postao tvrd u gaćama.

Kad je došla do trosjeda okrenula se prema meni i rekla:

- Rekla sam da ćeš danas dobiti poklon za maturu... -malo je zastala, pa pokazavši na radni stol nastavila- Ovo je prvi dio...

Pogledao sam na stol, a tamo moja maturalna radnja napisana i uvezena u fasciklu na vrhu one hrpe mojih knjiga i rukopisa. Pogledao sam u Višnju, a ona se nasmješila, pa sam ju upitao:

- A koji je drugi dio poklona?
- Dođi -tiho me pozvala, a ja sam kao hipnotiziran krenuo prema njoj.

Kad sam došao do nje primila me za kurac preko bermuda, čučnula, povukla mi bermude i gaće niz noge i počela najbolje pušenje, koje uzgred neće biti nadmašeno narednih dvadesetak godina, koje sam doživio. Njen jezik, usne, prsti i zubi su bili posvuda po mom kurcu i jajima, a sa prstom mi je masirala i anus. Uživao sam kao prase u blatu, kurac je pulsirao, a jaja su se stisla od užitka. Nije trebalo dugo i počeo sam joj puniti usta vrelom spermom. Kad sam se ispraznio ona se je odmakla, isplazila jezik i na njemu sam vidio svoju spermu, da bi ju nakon toga progutala, a pritom nije micala svoj prst sa mog anusa. Nakon što je progutala sve, ustala je i zadigla minicu, te sam ugledao njenu obrijanu picu koja se je sjajila od kreme, ali i njenih sokova. Nije nosila gaćice, a onda mi okrenula leđa, naslonila se na mene, pa sam joj počeo mijesiti sise preko prozirne bluze. Bilo je fantastično. Viskozna bluza je ispod mojih ruku trljala njene bradavice i bile su sve tvrđe i tvrđe, a moj kurac se nalazio između njenih guzova i ona se lagano trljala o njega.

Onda se pomakla prema naprijed i nagnula na naslon trosjeda izbočivši guzu prema meni, te rekla:

- Liži me...sve...i pičku i guzu....

Zaronio sam među njene noge i lizao kao blesav picu koja je samo cijedila, pa sve do njenog šupka koji je bio posebno osjetljiv na moj jezik. Ona je samo uzdisala i bodrila me da nastavim sa lizanjem. Lizao sam ju skoro desetak minuta dok mi kurac nije počeo ponovo pulsirati i nakon što je svršila po drugi put. Ustao sam i namjestio kurac na ulaz u njenu picu, što mi je bilo sada puno lakše kad je imala visoke pete, pa sam ga odmah gurnuo do kraja. Ona je samo vrisnula i počela se nabijati na moj kurac, a ja sam ga zabijao iz petnih žila. Moja jaja su lupkala po njenim butinama, a čulo se samo stenjanje i šljapkanje kako je kurac ulazio u picu. Moje dlake su bile mokre i ljepljive od njenih sokova, a niz noge joj se cijedilo. Uskoro sam osjetio da ću svršiti i počeo sam ga zabijati još jače. Nakon još par uboda sam se stresao i počeo joj puniti picu spermom. Ovaj put ga nisam odmah izvadio već sam ostao stajati iza nje sa kurcem u pici i lagano sam se micao naprijed nazad, te sam ju nastavio tako lagano jebati. Izgleda da je to njoj trebalo, jer je ubrzo svršila još jednom tresuči se.

Nakon toga se uspravila, a ja sa kurcem u njenoj pici sam uhvatio obje njene sise i počeo ih mijesiti dok sam joj ljubio vrat. Ona me primila za stražnjicu i pritiskala prema sebi, a onda se odmakla, te mi je kurac ispao iz njene pice okupan njenim i mojim sokovima. Skinula je svoju bluzu i minicu, te je ostala samo u sandalama sa visokom petom. Ja sam isto skinuo svoju majicu, pa sam i ja bio gol. Prišao sam joj i počeli smo se ljubiti, a onda mi je šapnula:

- Sad je na redu i drugi dio poklona...

Okrenula se otišla u kupaonicu i vratila se ubrzo noseći nekakvu tubicu. Pružila mi je tubicu i shvatio sam da je riječ o vazelinu. Šapnula mi je:

- Namaži mi guzu i rasturi ju...

Nagnula se naprijed i ja sam istisnuo veću količinu vazelina na njen šupak, te joj ga počeo mazati. Ugurao sam joj prst u šupak, a ona je samo uzdahnula i počela vrtiti guzom, a onda i još jedan što je izazvalo duboki "Uuuuuuuuuuuu.." iz njenog grla, a onda se okrenula meni i rekla:

- Zabij mi ga u guzu, odmah!!!!!

Ja sam namjestio kurac na ulaz gdje su bili tren prije moji prsti i zabio ga odmah do pola, što je kod nje izazvalo vrisak:

- Ahhhhhhhh....oooooo.... Što si stao? Jebi meeeeee...aahhhh...

Uletio sam do kraja i izazvao još jedan vrisak koji je prešao u dahtanje. Jebao sam njenu široku guzicu i to žestoko, jaja su lupala po njenoj pici, a ja sam se dizao na prste kako bi joj ga što dublje ugurao. Jebao sam ju žestoko, a guza je bila uska, te ju je svako toliko stezala, pa je to utjecalo i na moje svršavanje i ja sam joj uskoro napunio šupak svojom spermom. Kad sam se ispraznio izvukao sam ga i gledao kako se sperma pojavljuje na ulazu u njen šupak.
Ona se uspravila sva crvena u licu i zadovoljnog osmjeha, te mi pružila veliki poljubac, a onda me povela u kupaonicu da se osvježimo.

Tamo me natjerala da sjednem na rub kade, a ona je uzela moj kurac u usta i počela mi ga lizati i drkati, da bi ga onda strpala u usta i počela pušiti. Nakon desetak minuta sam ponovo svršio i ispraznio se u njeno grlo, a ona je sve progutala i oblizala se.

Nakon toga smo se sredili i obukli, a ona je rekla da opet sutra dođem, tj da je najbolje da dolazim svaki dan da napišem maturalnu, a ona bi me još nešto naučila... Ali to je već druga priča...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija