Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pokušaj analnog seksa

Jedva sam dočekao da se Hana pojavi kod mene. Došla je zabundana u nekakvu bundicu sa krznom, a vani je baš nekako padao i snijeg iako je bio već blizu kraj trećeg mjeseca, svejedno je ova zima pokazivala zube. Kod nas na moru je bilo puno bolje, ali je bilo vjetrovito.

Čim je došla u moj iznajmljeni stan bacila se na mene i skoro smo se pojebali na vratima, jer smo bili toliko napeti. Počela mi je trljati kurac preko hlača, a ja sam joj stikao guzu i mijesio je svojim rukama. Jezici u ustima su nam ludili dok smo se ljubili, a onda sam ju podigao i odnio do sobe. Bacio sam ju na krevet i odmah joj počeo skidati hlače, bez da sam joj skinuo buce sa krznom i onu bundicu koja je još bila na njoj. Ubrzo sam joj povukao hlače sa gaćicama do koljena i zaronio joj u picu svojim nemirnim jezikom, pa sam joj sad lizao i cuclao picu i klitoris. Prigušeno je vriskala i dahtala dok sam ju jezikom obrađivao da bi nakon koje minute prvi put žestoko svršila i sad je samo curilo iz njene pice. Ja sam ju nastavio lizati, pa sam joj ubacio još dva prsta u picu i počeo ju trljati. Okrenula je očima i stenjala, a onda sam spustio prste niže i malo po šupčiću prošao. lagano se stresla i pogledala me zamagljenim očima, te prošaptala:

- Nisam nikad u guzu.. -tu je stala, jer sam ja prstom počeo lagano ulaziti u njenu guzu, pa je prigušeno zastenjala- .. . aaaaahhhhhh.. mmm..
- Sviđa ti se? -tiho sam ju upitao dok sam joj ponovo počeo lizati klitoris.
- Mmmmhhhhhmmmmmmm.. -bilo je sve od nje, pa sam sam sebi rekao da ću ju kasnije probati izjebati u šupak, a onda sam počeo skidati svoje hlače i skidati ih dok sam još klečao između Haninih nogu, pa mi je sad kurac bio slobodan.

Podigao sam se i namjestio kurac na ulaz u njenu picu, pa ga polako gurnuo u nju. Lagano je zastenjala kad joj je ušao do pola, a onda sam ga svojski počeo zabijati. Nisam baš imao puno prostora za manevriranje, a da je netko gledao sa strane mislio bi da je ovo čisto silovanje, jer je bila odjevena i skvičala je kao luda dok sam joj ga zabijao u picu. U jednom sam trenutku zastao, pa sam ju upitao dahčući:

- Jel mogu svršiti u tebe?
- Samo daj.. želim te osjetiti u sebi..

Nakon toga sam nastavio sa jebanjem i nakon pet minuta zabijanja sam ispraznio sadržaj svojih jaja u njenu picu, a ona je istovremno doživjela i svoj treći orgazam, pa sam imao osjećaj da sam kurac stavio u vodu koliko je bilo sokova. Polako sam izvukao kurac iz njene pice i sad smo se napokon skinuli, a onda sam ju pozvao pod tuš da se osvježi od puta i nakon seksa. Pod tušem smo se malo hvatali, ali sam morao paziti da ne namočimo cijelu kupaonicu, jer sam imao zajebanu gazdaricu, a i ovo je više bila kada nego klasična tuš kabina. Hana je to iskoristila tako da mi se smjestila između nogu i sad mi je lagano pušila kurac i malo ga drkala. Već je dobro stajao, pa sam ju upitao:

- Da li bi ga voljela dobiti u guzu?
- Hmmm.. nisam nikad probala.. -rekla je i namješila se, pa dodala- Iako mi je Karla rekla da je malo bolno, ali a ona stalno tako dobiva.
- Kako to misliš? ! ? ! -zapanjeno sam upitao jer me činjenica da se moja mala sestrica jebe i to još u guzu naveliko šokiralo, a i kurac mi se malo opustio zbog toga.
- Pa lijepo, sa svojim dečkom, Brunom.. -govorila je i onda me zbunjeno pogledala- Pa šta ti nisi znao?
- Nisam ni znao da ima dečka.. -tiho sam rekao vidno šokiran.
- Ma daj? ! ? Stvarno? ? ? -sad se Hana iznenadila, ali je i dalje ustrajno drkala moj kurac, a ja sam zašutio, pa je ona nastavila- Hajmo probati..

Tu smo izašli iz kade i otišli u sobu, a ja sam uzeo neku kremu za ruke koja je bila dosta masna, pa ne bi trebalo biti problema. Legla je na trbuh, pa je malo raširila guzove rukama, a ja sam joj počeo mazati šupčić, a onda zagrabio malo kreme na vrh prsta i počeo joj ga uguravati u guzu. Lagano je stenjala i dahtala, pa sam joj nakon minute gurnuo još jedan. Sad je par puta zajecala i puhala kao da ju peče, a onda se umirila. Ja sam uzeo još malo kreme i namazao unutrašnjost njenog šupčića, pa sam namazao svoj kurac i to dobro. Zatim sam se smjestio na koljena između njenih nogu i polako namjestio kurac na ulaz u njenu guzu. Gurnuo sam ga i odmah je glavić ušao u nju, a ona je glasno zastenjala. Nisam ju htio povrijediti, pa sam zastao, ali je ona prostenjala:

- Nastavi.. .

I polako sam i pažljivo gurao, pa vadio kurac van, a uspio sam ga ugurati samo jednu trečinu kad se počela derati da ju boli, pa smo prekinuli. Držala se za guzu i stisla uz mene, pa tiho uz jecaj rekla:

- Kako Karla može uživati u ovome? Guza me peče za izluditi..
- Hja, možda se već navikla -rekao sam slegnuvši ramenima, jer mi je bilo malo čudno pričati tako o svojoj sestri.
- Da.. -promrmljala je i onda zlurado dodala- Možda Bruno ipak ima manji kurac od tebe, pa ju ne boli tako jako..
- Ti nisi normalna.. -samo sam rekao i prasnuli smo u smijeh.

Nakon par minuta smo se počeli ljubiti, a ona mi je opet počela drkati kurac, da bi me nakon nekog vremena uzjahala i sad se nabijala na moj kurac dok sam joj ja mijesio sise koje su skakale u ritmu njenog nabijanja na mene. Nakon dvadesetak minuta nabijanja na moj kurac i dva orgazma i ja sam svršio ponovo puneći njenu picu svojim vrelim sokovima. Poslije svršavanja se samo izvalila na mene i tako smo ostali neko vrijeme dok nas glad nije istjerala iz kreveta i sobe.

Otišli smo van do obližnje pizzerie, pa se siti vratili natrag i odlučili da se smjestimo u dnevni, goli, naravno. Mazili smo se i ljubili, a onda me je ponovo zajahala i sad je bila nagnuta na mene dok sam joj ja sa leđa jednom rukom mijesio sise, a drugom trljao obrijanu picu i klitoris. Tresla se dok je svršavala, a ja sam uživao u njenim orgazmima kao da su moji, pa kad se malo smirila namjestio sam ju da se nasloni na naslon trosjeda, pa sam joj ga s guza zabio i jebao ju još desetak minuta stiščući joj guzu, te bi povremeno lupio po njoj i uskoro je bila crvena poput paradajza. A onda sam napokon počeo svršavati i ponovo sam joj napunio picu.

Ostatak dana smo proveli u maženju, a i noć je bila burna. Bilo mi je drago da sam to napravio sa Hanom, a ad smo i službeno postali cura i dečko, pa je rekla da će ona to reći mojoj sestri. Mada je rekla da umnja da Karla nešto već zna.
Od tada je prošlo već sedam mjeseci, a Hana je na faksu u Zagrebu, pa se praktički doselila kod mene, iako je imala smještaj u studentskom domu, jer je imala stipendiju. Imamo planove za vjenčanje kad završi fakultet, ali do tada je još jako daleko, pa sve ide postepeno.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija