Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pokvarena kosilica

Budeš li imao vremena, možeš li za vikend proć do Ankice, kosilica neće upaliti, bila je poruka moga prijatelja Ivice, koji se, nakon operacije na srcu, nalazio na oporavku. Prijatelju se pomaže u nevolji. Moram međutim priznati da sam ponekad probao flertati s njom, a jednom prilikom dok smo bili u gljivama skoro smo se i poseksali, već sam joj htio gurnuti ruku u gaćice, kad su naišli Ivica i moja žena. Dok sam se vozio prema njoj svakakve su mi grešne misli padale na pamet.

Kad sam je vidio na vratima, odmah mi je bilo jasno da ću ju, ako bude bilo kakve prilike kresnuti, baš hoću. Naime, dočekala me na vratima s nevinim pogledom i u bikiniju, zagrlila me i poljubila. Grudnjak bikinija bio je toliko mali da je jedva zadržavao njene cice da ne ispadnu van, dok je donji dio više otkrivao nego pokrivao, pogotovo dio oko međunožja i naslućivao sam ispod komadića tkanine njene usmine. Što reć, oči su mi ispale i trnci su mi prošli kroz jajca.

Kako bih si skrenuo pažnju pitao sam ju gdje je kosilica i odmah sam otkrio uzrok „kvara“, nije bilo goriva u rezervaru. I dok se naginjala da vidi da je tank suh cice su joj bljesnule pred mojim očima i jedva sam se suzdržavao da ju ne dirnem. Natočio sam gorivo i probao zapaliti, odmah je kresnula i dok sam već bio tu odlučio sam joj i pokositi travnjak, da ne kompliciram puno. Kad sam završio bio sam sav znojan, jer je bilo prilično toplo.

Sjedila je u kuhinji i kad me je ugledala onako znojnog pitala je bih li se otuširao. Jasno da sam prihvatio, bio sam sav sljepljen od znoja. Svukao sam se u kutu, pred njom. Nije posebno reagirala, a nije ni okrenula glavu i vidio sam da gleda u moj kurac. Prošao sam u kupaonu i dok sam se tuširao i šamponirao oko kurca misli su mi skrenule na nju i kurac je reagirao i dignuo se “do plafona“. Nisam odolio i malo sam se nadrkavao, kad je Ankica ušla u kupaonu “zaboravila sam ti dati ručnik“ rekla je i pljesnula me rukom po gojoj guzici i dodala“ bit ću u kuhinji“.

Nakon tuširanja, onak ogrnut ručnikom oko bokova došao sam u kuhinju i sjeo ispred nje, ponudila mi je hladno pivo. Sjedili smo tako, pijuckao sam pivkana, kad mi je rekla:“gledaš me kao da bi najradije skinuo“, “pa znaš, iskreno, da skinuo bih te“ odgovorio sam, pomalo drhtavog glasa. “pa da se onda ne gledamo satima.. “ rekla je i ustala te svukla u trenutku gornji i donji dio bikinija i stakala predamnom u svoj svojoj golotinji i ljepot, majko moja koji je to komad bio.

Ustao sam i navalio na nju, ručnik je odmah spao s mojih bokova i moj se, u međuvremenu nadignuti, ukrućeni i u punoj veličini moćni kurac trljao o nju, na što je ona spremno odgovorila. Gledao sam njene uzdignute, ukrućene bradavice i prislonio sam usne na jednu, pa na drugu, sisajući ih naizmjence. Onda sam se ohrabrio i spustio se niz njen trbuh do centra njene strasti, a ona je, kako bi mi omogućila bolji pristup prebacila lijevu nogu preko moga ramena. Ne samo da sam lizao njene usmine i prostor između usmina i kok rupice nego sam lickao i njezin klitić, što je prouzročilo jedan njen glasni “aaaaah“ koji sam ja protumačio kao “ daj učinimo to već jednom“. Posjela me na stolicu, opkoračila me i nabila se jednim brzim i spretnim potezom na mog stojka koji je samo skliznuo u nju, koliko je već bila vlažna i napaljena.

Više nije bilo natrag, poslije jebanja nema kajanja, jebali smo se kao divlji. Uspio sam ju pitati uzima li tablete, kimnula je glavom da ne, a kako sam osjetio da svršavam rekao sam “skači! “ i sišla je s mene i uzela mog stojka u usta i drkala ga dok se nisam, uz grčenje i napinjanje, istresao u njena usta. Zadihani i znojni sjedili smo na kuhinjskom podu, samo što se ona nikako nije mogla odvojiti od moga kurca i iz njenog pogleda mogao sam vidjeti pitanje “ još jednom? “.

Mogao sam još jednom, ali sam zbog straha da ju ne napumpam imao jedan drugi plan. U kupaoni sam vidio bočicu ulja za kožu i prošao sam u kupaonu po nju. Po povratku sam nauljio svog stojka da se sav blistao, što je ona gledala s čudnim bljeskom u očima. “Legni potrbuške na pod“ rekao sam joj i to je spremno učinila, međutim kada je osjetila da sipam ulje i trljam ju oko šupka rekla je tihim glasom “ne misliš me valjda u guzu? “ “da te još jednom u pičku veliki je rizik da ne zatrudniš, dok ako te izjebem u guzu tu ni jedna još nije zanijela i zato šuti, opusti se i uživaj“

Glasno je uzdahnula, zadržala zrak i primila ga u guzu s ne preglasnim krikom. Osjetio sam da ima malo iskustva s tim i da joj je guza uska. Polako sam joj ga gurao, kako bih ju malo po malo proširio, bilo je vrlo uzbudljivo, istovremeno sam joj izgovarao najprostije riječi koje su mi padale na pamet. Jebao sam ju pomalo sve brže i sve jače i bio sam opušten jer sam mogao neometano i bez straha svršiti u nju, a tako je na kraju i bilo. Svršavanje je bilo snažno i neobuzdano. Požalila se poslije da jedva može sjediti i pitala me jebem li i svoju ženu u guzu? Odgovorio sam joj da žena mora svojim ponašanjem zaslužiti da ju pokinem u šupak.

Na odlasku me je upitalo hoću li doći ponovno i odgovorio sam ja da ću svakako doći, ali pod uvjetom da mora početi uzimati pilule.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija