Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Policajka prljave mašte 2

U povratku iz Splita čuo sam se sa mojom najdražom policajkom. Rekla je da je cimnem kad dođem pred Udbinu a ona će sve ostalo riješit. Nisam mogao dočekat da dođem tamo.. Kad sam stigao nazvao sam ju, nasmješena mi je rekla kako me čeka na parkingu i da ponesem stvari za tuširanje.

Stigao sam kroz par minuta i ugledao ju ispred auta na patkingu. Bila je u crnom kaputu dugačkom pa se nije ništa od tjela vidjelo.. Pokupio sam stvari i sjeo u auto. Otišli smo u planinu do njezine vikendice.. Kad sam otvorio vrata bio je predivan prizor. Sve u svijećama, večera na stolu ma romantika do bola.. Večerali smo i otišo sam se otuširat nabrzinu.. Kad sam se vratio sjeo sam na sofu a ona je upalila glazbu i prislja mi.. Bila je u seksi kompletu policajke i počela plesat.. Skidala se polako i vezala mi ruke lisicama. Zatim je vrlo brzo skinula sve sa sebe i svojim tjelom počela provokacije da sam htio pukonut kolilo me napalila..

Udarila me pendrekom po rebrima da sam od boli momentalno lego.. Sjela je svojom picom na moju glavi i tjerala me da joj ližem picu.. Ljubio sam joj usmine guro jezik što dublje usisavo njezin klitoris što jače.. Uzdisala je grebala po stomaku stiskala mi glavu svom težinom tjela.. Izvadila je moj kurac iz boksi i milovala ga u početku nježno a onda sve brže..

Okrenula se u pozu 69. Lizala mi kurac, cijelog ga stavljala u usta. Drugom rukom masirala jaja.. Svršavala je po mom licu da sam cijeli bio mokar.. Ubrzo sam joj napunio usta i to obilno.. Ustala se i nasmješila te rekla- sad smo kvit.. I sjela na moj kurac te počela svoj kaubojski ples na njemu.. Kakp je ta maala mješala kukovima to je bilo neviđeno.. Stiskao sam joj bradavice, ljubio po sisama a ona se sve brže i brže nabijala na mene.. Svršića je ponpvo i malo zastala. Ali odigao sam ju rukama i nastavip joj razvaljivat picu divljački. Ubrzo je ponovo svršila a ta toplina je izazvala eksploziju u meni i napunio sam joj picu kompletnu. Legla je na mene i pomalo smo se ljubakali i dolazili do daha..

Legla je kraj mene i upalila tv. Dok smo odmarali stalno je moj kurac držala u svojoj ruci i pomalo drkala.. Bio je dignut i spreman za akciju ali nije ništa više poduzimala..

Ubrzo sam joj trljao picu a ona je samo glavu zabacila i tiho uzdisala.. Nalkon par minuta gurnio sam joj dva prsta u picu a na njezino iznenađenje paćac u guzu.. Svršila je toliko jako i stenjala a cijelo tjelo joj se grčilo. Protrljala je moj kurac par puta divljački i spustila se dole te ga stavila u usta i pusila nenormalno..

Ustala se i legla potrbuške a rukama razmaknila poliutke svoje divne guze te rekla- ulje ti je na komodi namaži mi guzu i razvali do kraja.. Ko onaj dan.. Analni seks mi je bio predobar a ta bol jako godi.. Dok sam joj mazao guzu ona je nauljila ruku i drkala mi kurac. Stavio sam ga na ulaz i zabio odmah do kraja.. Vrisnila je toliko jako i zaplakala kroz urlik.. Nastavio sam ju jebat tako žestoko a ona je vrištala--AAAAAAA.....kako je dobrooo.....obozavam kad me ovako guza boli....AAAAAA. Zabio sam joj jednu ruku dole i trljao klitoris a drugu stavio ispod grudi i jako joj mjesio sise jednu pa drugu... Svršavals je kao nenormalna...ubrzo je i meni dosljeo da svršim. Ubrazao sam tempo još jače i rekao joj. Na što je odgoorila-svrši mi u guzu i nastavio holu dva puta da ju napuniš. Volim osjetit punu guzu sperme i još kurac unutra.. Napunio sam ju i nastavio.. Jebali smo se tako jedno vrije a onda je zabacila glavu i ljubili smo se strastceno.. Toje bio okidač i za mohe drugo svršavanje... Legao sam pored nje i udario ju po guzi..

Otišli smo se otuširat ispod tušem trljali sapun jedno po drugom.. Zatim legli u krevet i pred tv-om zaspali u zagrljaju do ujutro..

Mala je bila pravi bombon i naše druženje se nastavlja i dan danas kad god bi bio u blizini..

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija