Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poljakinja željna seksa

Inače imam 20 godina, ali sa seksom sam počeo s 15 godina i nikad mi nije bilo dosta. Završio sam gimnaziju u Zagrebu, i onda sam isto upisao fakultet(ekonomiju). Na fakultetu mi je bilo jebeno dosadno Tako sam bio student u domu i na razmjenu su došli studenti iz Poljske. Ugodno je bilo to društvo, ali za oko mi je posebno pala jedna seksi cura, Eugenia. Od te male mi se pomutio um.

Kad sam ju prvi put vidio, u trenu mi se dignuo kurac. Zna se i zašto. Duga plava kosa do guzice, plave oči, sise veličine 6, full prirodne, guzica velika, a noge toliko dobre da sam mislio da ću se onesvjestiti. Što je najbolje, imala je crnu haljinu s dubokim dekolteom i do guzice. Jedva sam se suzdržao da ne svršim, a bez da ga diram. Sjedio sam pored nje. Pili smo, a dečki su se razišli.

Ostali smo samo ja i mala. Ona i ja smo dugo pričali o svemu i svačemu i pili i tako otišli do moje sobe u studentskom domu. Nastavili smo razgovor. Mala je bila jako razočarana bivšim dečkom jer ju je varao. Ja i ona sml doslovno u istom kurcu. I ja sam imao žensku koja me konstantno varala, pa sam ju morao otpiliti. No ubrzo se to i zaboravilo. Akcija je počela pri ulazu u moju sobu. Mala i ja smo se krenuli žvaliti, a odjeću smo skoro rastrgali sa sebe. Za čas sam joj gnječio i lizao sise, ali nije mi bilo dosta pa sam se prebacio na lizanje pičke. Mislio sam da će eksplodirati od siline orgazama koje je doživljavala. Urlala je i stiskala mi glavu na pičku. Obilno je svršila i tresla se kao šiba na vodi. Nije htjela ostati dužna pa mi je popušila kurac...

Jebote, nisam se mogao suzdržati da joj ga ne zabijem do grla, guram do kraja i svršim u usta. Opet jedna žestoka runda žvaljenja i pipkanja po medenim sisama. Maloj se svidjelo, pljunuo sam joj u pičku i stavio glavić na rub pičkice te ga malo protrljao po njoj, ali zaboravio sam kondom. "Nema veze, bebo, slobodno svršavaš u mene. Na tabletama sam", rekla mi je. Nabio sam joj ga do jaja, a mala se toliko derala da sam mislio da će mi pozvati policiju. Tijekom te runde sam joj cijelo vrijeme dirao guzicu, gnječio joj sise, gurao jezičinu u usta samo da seks bude tvrdokorniji i žešći. Maloj očito nikad dosta kurca. Koliko je bila dobra i napaljujuća, nisam mogao izdržati da ju ne napunim u prvoj rundi. Svršio sam joj duboko u pičku, ali nisam mogao čekati pa sam ju počeo jebati zguza. Maloj se vrtjelo u glavi od siline orgazama koji su ju hvatali, a ni ja nisam više mogao izdržati pa smo svršili u isto vrijeme. Sperma joj se slijevala iz pičke, a ona je to gutala i razvlačila prstima. Teško je nabrajati toliko poza, ali u svakoj sam joj gnječio sise, vukao za kosu, žvalio ju i punio ju spermom. Pitao sam se kako to uopće stane u nju.. . Očito joj je kapacitet pičke bio ogroman, pošto joj nije bilo dosta, ai voljela je da joj se sperma slijeva van iz pičke. Htio sam ju pojebati u šupak, ali pošto to ne voli, ponovno sam joj ga zabio u pičkicu. Ovaj put smo se seksali jako dugo, ali smo se od siline zajedničkog orgazma i iscrpljenosti onesvjestil. Zaspali smo onda. Naše seksualne avanture, kojih je bilo i po 5 puta dnevno, trajale su dobra 2 tjedna jer joj kurca nikad nije bilo dosta. Bilo nam je odlično, a kad je morala odlaziti, bilo joj je teško pa smo onda obavili zadnju rundu seksa. Šteta da nisam uzeo njen kontakt, ali kad odem u Poljsku, svakako ću ju naći i nadoknaditi joj to sve.

Inače imam 20 godina, ali sa seksom sam počeo s 15 godina i nikad mi nije bilo dosta. Završio sam gimnaziju u Zagrebu, i onda sam isto upisao fakultet(ekonomiju). Na fakultetu mi je bilo jebeno dosadno Tako sam bio student u domu i na razmjenu su došli studenti iz Poljske. Ugodno je bilo to društvo, ali za oko mi je posebno pala jedna seksi cura, Eugenia. Od te male mi se pomutio um.

Kad sam ju prvi put vidio, u trenu mi se dignuo kurac. Zna se i zašto. Duga plava kosa do guzice, plave oči, sise veličine 6, full prirodne, guzica velika, a noge toliko dobre da sam mislio da ću se onesvjestiti. Što je najbolje, imala je crnu haljinu s dubokim dekolteom i do guzice. Jedva sam se suzdržao da ne svršim, a bez da ga diram. Sjedio sam pored nje. Pili smo, a dečki su se razišli. Ostali smo samo ja i mala. Ona i ja smo dugo pričali o svemu i svačemu i pili i tako otišli do moje sobe u studentskom domu. Nastavili smo razgovor. Mala je bila jako razočarana bivšim dečkom jer ju je varao. Ja i ona sml doslovno u istom kurcu. I ja sam imao žensku koja me konstantno varala, pa sam ju morao otpiliti.

No ubrzo se to i zaboravilo. Akcija je počela pri ulazu u moju sobu. Mala i ja smo se krenuli žvaliti, a odjeću smo skoro rastrgali sa sebe. Za čas sam joj gnječio i lizao sise, ali nije mi bilo dosta pa sam se prebacio na lizanje pičke. Mislio sam da će eksplodirati od siline orgazama koje je doživljavala. Urlala je i stiskala mi glavu na pičku. Obilno je svršila i tresla se kao šiba na vodi. Nije htjela ostati dužna pa mi je popušila kurac...

Jebote, nisam se mogao suzdržati da joj ga ne zabijem do grla, guram do kraja i svršim u usta. Opet jedna žestoka runda žvaljenja i pipkanja po medenim sisama. Maloj se svidjelo, pljunuo sam joj u pičku i stavio glavić na rub pičkice te ga malo protrljao po njoj, ali zaboravio sam kondom. "Nema veze, bebo, slobodno svršavaš u mene. Na tabletama sam", rekla mi je. Nabio sam joj ga do jaja, a mala se toliko derala da sam mislio da će mi pozvati policiju. Tijekom te runde sam joj cijelo vrijeme dirao guzicu, gnječio joj sise, gurao jezičinu u usta samo da seks bude tvrdokorniji i žešći. Maloj očito nikad dosta kurca. Koliko je bila dobra i napaljujuća, nisam mogao izdržati da ju ne napunim u prvoj rundi. Svršio sam joj duboko u pičku, ali nisam mogao čekati pa sam ju počeo jebati zguza. Maloj se vrtjelo u glavi od siline orgazama koji su ju hvatali, a ni ja nisam više mogao izdržati pa smo svršili u isto vrijeme. Sperma joj se slijevala iz pičke, a ona je to gutala i razvlačila prstima. Teško je nabrajati toliko poza, ali u svakoj sam joj gnječio sise, vukao za kosu, žvalio ju i punio ju spermom.

Pitao sam se kako to uopće stane u nju.. . Očito joj je kapacitet pičke bio ogroman, pošto joj nije bilo dosta, ai voljela je da joj se sperma slijeva van iz pičke. Htio sam ju pojebati u šupak, ali pošto to ne voli, ponovno sam joj ga zabio u pičkicu. Ovaj put smo se seksali jako dugo, ali smo se od siline zajedničkog orgazma i iscrpljenosti onesvjestil. Zaspali smo onda. Naše seksualne avanture, kojih je bilo i po 5 puta dnevno, trajale su dobra 2 tjedna jer joj kurca nikad nije bilo dosta. Bilo nam je odlično, a kad je morala odlaziti, bilo joj je teško pa smo onda obavili zadnju rundu seksa. Šteta da nisam uzeo njen kontakt, ali kad odem u Poljsku, svakako ću ju naći i nadoknaditi joj to sve.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija