Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Polnjenje na vlaku

Sonce je pripekalo. Zdi se, da čas v službi miruje. Klimatske naprave skoraj ni. Mojstri nikoli ne pridejo popravljati. Tako prepoten in razočaran, da komaj čakam, da se ta dan konča. In potem na vlaku in nato na cesti. Komaj čakam, da pridem tisti vikend in se ohladim v hladni savski vodi.

Toda do tja trajajo še tri ure. Edina dobra stvar je, da so vagoni klimatizirani. Grem na postajo, v katero vstopim v vagon, in zasedem sedež v enem predelku. Ko prispe čas odhoda, se vlak napolni. Sedim pri vratih. Nasproti mene sedi postava, ki mi je takoj, ko je vstopil, dvignila pritisk.

Zakaj prav on. Zakaj ni sedela v minici. Ampak dobro. V nekem trenutku vstopi otrok. Približno deset let. In njegova mama, ki ima že več kot štirideset let. Snemam to kokakolo. Posedla je diagonalno stran od mene. Ima nekaj poletne obleke, modrčka pa nima. Ogromne joške se dvignejo nad obleko na njenih prsih in ležerno sedi s širokimi nogami.

Njena obleka je do kolen. Tako se vidi, da ne nosi hlač. Mali je z nekaj igre spustil tablico. In začne se zaslišanje za prestop v Vukovar. Vlak odpelje tudi v bližini Sesveta. Vse topleje je in ona vedno bolj širi noge. O vsem se pogovarjava. In kako komaj čakamo, da zaplavamo.

Znoj nas bolj izliva. Dvakrat sem hodil do konca vlaka in nazaj. Nobenega kraja. In samo v zadnjem stranišču je prezračevanje ohlajeno. Tam sem zakuril ogenj in se vrnil. Po drugič pa gospa vpraša, kje se lahko prižge. Pojasnjujem, da ne more. In pravi, da se je počutila, kot da kadim.

Ko grem drugič, bo šla tudi ona. In tako rečem pojdi in ona bo šla z mano. Prišli smo do zadnjega stranišča. Kot kurac, tukaj je kondom. Pokažemo karte in gre skozi avto. Jaz rečem, da grem notri, da ga prižgem, in ona pravi, da ga bo tudi. Vstopili smo noter in zakurili ogenj.

Ko je njen sin. prišel je nekaj iskat. Reče mu, naj se ustavi, in poskrbi, da dirigent ne pride. Torej mu sporočite. Zaprli smo vrata in ugotovili, da se prezračevanje v notranjosti hladi. Odpel sem srajco in se ohladil pod prezračevanjem, ona pa se je stisnila k meni, da ji je malo povohala.

V hlačah je začutila mojo izboklino in začela še bolj mahati s svojo obleko. Kot po naključju sem se prijel za njeno zadnjico. In le premešala se je in na tla spustila škatlo cigaret. Čepel sem, da sem segel po cigarah. In je z roko potegnil med njene noge in ji dvignil obleko.

In pretvarjala se je, da je popolnoma nora. Odprla je oba gumba, tako da so bile joške proste. Ravno sem obrnil glavo, da sem jo porinil v njeno muco. Roko sem potisnil pod njeno obleko in jo vzel za mokro pizdo. In me prijela za kurac čez hlače. Malo sem jo premešal in porinil vanjo prst.

In odpela je hlače in mi vzela kurac. V trenutku se je obrnila, dvignila krilo in ga položila na odprtino pice. In je kar zdrsnil. Nisem verjela, kaj se dogaja in sem jo že močno pritiskala. Z eno roko se je naslonila na umivalnik. In druga si je raztezala bradavičke.

Ko sem jo potisnil k njenim jajcem v njeno pizdo. Prepirala sva se brez besed. Užival sem in poskušal ne prihajati. In rekla je, da me napolnite, če jemljete tablete. Ko sem to slišal, sem trčil vanjo. Potegnil jo je za zadnjico in ji izstrelil curek v pizdo. Tresla sem se in kolena so mi klečala.

Medtem ko je gnetla moj kurac. Ko sem se stresel. Obrnila se je, prijela za njegov kurac in ga še malo podrgnila. Ko sem jo prijel za joške. Pripravil sem kurac. In se obrisala. Prižgali smo še eno, ko je njen sin vdrl noter. Naglo ga je odposlala v predal. In smo se odpravili, ko smo kadili.

Rekla je, da bo spet zasvetilo, ko bom odšel. Ko sem izstopil z vlaka, sem jo še enkrat pofukal. In ves čas je širila noge in ni pokazala ljudi. Kadarkoli sin ni gledal. Lik se je izgubil iz kupeja, zato smo bili sami. In provocirala in izzivala, kolikor ji je uspelo.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija