Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

POLUSESTRA ME SVEMU NAUČILA

Bok! Zovem se Ivan 18 mi je godina, živim sa ocem, majkom i sestrom koja mi je u biti polusestra iz maminog prvog braka. Njeno ime je Silvija, Silvija je prava ljepotica imala je sve stas, atribute, izgled san svakog muškarca, ali za mene je bila moja starija sestra koju sam neizmjerno volio. Nikada je nisam promatrao kao seksualni objekt niti sam imao nemoralne misli spram nje čak ni kada sam ulazio u pubertet, ali ona je drukčije razmišljala. Uglavnom sa curama nisam imao sreće ne zato što sam bio ružan već naprotiv, bavim se sportom praktički od malih nogu te sam vrlo dobro razvijen ponajviše zbog stret workinga i cros fita koje prakticiram skoro svakog dana. Zbog takvih vrsta vježbi na mojem tijelu ističe se svaki mišić, a razvijen sam i među nogama. Uz sve to imao sam takozvanu "baby face" tako da su se cure doslovno bacale na mene.

zapravo pravi problem bio je u meni, po prirodi sam jako sramežljiv i kada mi se neka djevojka približi ja se sav ukočim te na kraju zbrišem. Zbog toga sam na neki način patio jer su svi počeli misliti da sam gej. što nije bila istina i to me jako smetalo, a najviše me je smetalo što je tako mislila i Silvija. Naravno kao i svi i ja sam drkao do iznemoglosti maštajući o djevojkama, ali kada su u pitanju djevojke u zbilji onda je to totalni fijasko, a naravno bio sam i djevac. Jednog dana misleći da sam sam kod kuće svoju sobu nisam zaključao lijepo sam se opustio i pustio pornić na svom tabletu. naravno počeo sam drkati, odjednom netko je uhvatio kvaku od vrata moje sobe ja sam brže bolje vratio kurac u bokserice pauzirao snimku te se na brzinu pokrio plahtom kako bi sakrio erekciju.

U sobu su ušle Silvija i njena prijateljica Sandra na koju sam često drkao maštajući o sexu sa njom. Bio sam napet u sebi i između nogu pogotovo zbog Sandre kojoj su njene sise skoro bile na izvolite. Zbog pogleda na njene sise moj kurac bio je bolno tvrd te sam osjetio kako mi se sa vrha glavića cijedi ona prozirna pred ejakulacijska tekućina. Njih dvije sjedile su na rubu kreveta te su me počele rešetati pitanjima. Braco reci mi iskreno da li si ti gej pitala me Silvija, naravno da nisam odgovorim joj. Ako nisi pa zašto ne nađeš neku curu već jednom lijep si, zgodan, imaš super tijelo, drag si, dobar nema te cure koja ne bi htjela biti s tobom evo čak bi i Sandra htjela da ti bude cura govorila je Silvija. Znam to i sam Silvija, ali kada sam u blizini cura sav se iz blokiram odgovorim joj.

Pa evo sada su sa tobom u sobi dvije cure i ne vidim da se imalo blokiraš govorila je Silvija. To je drugo ti si mi sestra kažem, a na to se nadovezala Sandra rekavši pa i ja sam ovdje, a i nisam ti sestra. Na tu njenu konstataciju zacrvenio sam se kao paprika. Ivane mogu da te pitam nešto rekla je Silvija, pitaj odgovorim joj. Da li si još uvijek djevac bilo je njeno pitanje, to njeno pitanje samo mi je još više učinilo nervoznim. Rekao sam im da napuste moju sobu i baš kada su se digle sa kreveta sa njega je pao tablet te pokrenuo video koji je bio na njemu. Naravno čuo se i zvuk stenjanja nisam stigao ni reagirati i tablet se našao u Sandrinim rukama.
Vidi Silvija braco ti gleda porniće rekla je Sandra okrećući ekran prema Silviji, tog momenta želio sam da se otvori pod i propadnem kroz njega od srama.

Mora da smo te prekinuli u drkanju rekla je Silvija, zanima me kakav mu je rekla je Sandra i tu je počelo natezanje oko pokrivača sa kojim sam bio pokriven. Iako sam bio jak protiv njih dvije ipak nisam mogao i plahta kojom sam bio pokriven se doslovno rastrgala na pola i ja sam ostao gol samo u boksericama, a njih dvije razjapljenih usta i izbečenih očiju gledale su u moj kurac koji je u boksericama stršao u punoj njegovoj veličini i snazi. Jebote Silvija jesi li ti znala da ti brat ima ovakav kurac, sumnjala sam, ali do sad ga nikada nisam vidjela. Njih dvije razgovarale su o meni i mome kurcu kao da nisam tamo. Onda se desilo ono što sam oduvijek maštao i na što sam često drkao Sandra je rekla Silviji kako ovako velik kurac nije nikada vidjela te kako ovako nešto mora probati.

Bio sam u šoku od njenih riječi kao i od njihovog prilaženja mome krevetu. Kada su sjele na krevet svaka sa jedne strane Silvija mi je rekla;" Braco Sandra i ja sada ćemo te nečemu naučiti! ", pitao sam ju čemu će me naučiti. Naučiti ćemo te kako se zadovoljava žene, kako se sexa te kada te tome budemo podučavale i naučile više nećeš biti djevac. Početak nije bio obećavajući jer kada mi je Sandra skinula bokserice i primila me za kurac ja sam nekontrolirano počeo svršavati kao konj svuda po sebi i Sandrinoj ruci. Njih dvije počele su se smijati dok je meni bio blam, ali Sandra nije ispuštala kurac iz svoje ruke lagano ga nastavljajući drkati. Sandra me zatim pogledala u oči te spustila svoje usne na moj glavić i počela da ga ljubi, zatim je po njemu počela kružiti jezikom, a kada je usnama obujmila moj glavić opet sam počeo nekontrolirano svršavati.

Nisam mogao vjerovati da mi se to opet desilo, ali osjećaj je bio nevjerojatan, Sandra je samo nastavila sa pušenjem kurca gutajući ga do granice koje je mogla usput gutajući moju spermu. Dok mi ga je Sandra pušila Silvija ju je počela skidati i ubrzo je Sandra ostala u donjem rublju. Onda joj je Silvija skinula grudnjak i kada je grudnjak završio na podu Silvija je uhvatila njene sise pa ih počela mijesiti i gnječiti. Sandra je prestala da mi puši te se okrenula Silviji i njih dvije počele su da se ljube. Mhhhh ukusna mu je Sperma rekla je Silvija, a Sandra je samo potvrdila klimajući glavom. Sada ću da te naučim kako da oralno zadovoljavaš curu rekla je Silvija. Sandra je legla do mene, a Silvija je skinula njene gaćice. Kada je Sandra raširila noge Silvija me pozvala da se približim.

Silvijina i moja glava bile su među Sandrinim nogama, a onda je Silvija uz teoriju započela i praktični dio što, kako i gdje trebam lizati i na što posebno obratiti pažnju. Najprije je prstima raširila njene usmine izbacujući klitoris, počela je vrhom jezika da kruži oko njega i po njemu zatim gaje naizmjence počela lizati, sisati i grickati. Gledao sam Silviju kako jezikom paluca po njenom klitorisu i njenoj pičkici te slušajući Sandrine uzdahe i pokrete njenog tijela. Sad malo ti rekla je Silvija te sam ja počeo ponavljati njene pokrete. Zatim je ponovno preuzela Silvija koja je sada uz lizanje počela gurati i svoje prste u njenu pičkicu pokazujući mi kako i na koji način raditi pokrete prstima. Zatim sam ja preuzeo ponavljajući iste stvari i princip koji mi je pokazala Silvija.

U među vremenu dok smo se Silvija i ja izmjenjivali ližući i prstima obrađivali Sandru ona je uz glasne uzdahe svršavala.
Ja sam nastavio da ližem Sandru, a Silvija se počela skidati kada je Silvija ostala gola popela se do Sandrine glave te ju je prekoračila i svoju pičkicu spustila na njena usta. Gledao sam kako je Sandra počela lizati Silviju koja je mijesila svoje sise i sve se više trljala i nabijala na Sandrin jezik koji je nestajao u Silvijinoj pičkici. hajde Ivane gurni taj prekrasni kurac u Sandrinu pičku rekla je Silvija uzdišući. ja sam se podigao namještajući se između Sandrinih nogu i počeo kurcem prilaziti njenoj pičkici, Ivane polako molim te velik ti je. Naravno poslušao sam Sandru pa počeo lagano da ulazim u njenu pičkicu, osjetio sam stjenke njene pičkice kako se šire i obavijaju moj kurac.

Nisam ušao ni do pola, a Sandra je počela svršavati. Kada sam konačno ušao cijelom dužinom počeo sam lagano da izlazim i ulazim cijelom dužinom lagano jebući Sandru. Ne moram vam ni opisivati kakav je to bio osjećaj za mene, a boga mii za Sandru kojoj se pičkica u potpunosti prilagodila mome kurcu. Silvija je isto svršavala od Sandrinog lizanja, ja sam nastavio u istoj pozi da jebem Sandru mene su sada vodili instinkti i nebrojeni pornići koje sam gledao. Počeo sam Sandru jebati sve jače i brže pojačavajući tempo, da joj Silvija svojom pičkicom nije bila na ustima i sprječavala njeno glasno deranje koje bi se čulo pa čak i na samu ulicu. To moje jebanje nije trajalo više od desetak minuta te sam opet osjetio da ću svršiti brzo sam izvadio kurac i drkajući ga svršavao po Sandri.

Iz kurca je štrcala sperma kao iz vatrogasnog šmrka moja sperma završila je svuda po Sandri, a nešto je završilo i na Silviji. Iako sam vršio po treći put u kratkom vremenu što od velike uzbuđenosti što od na paljenosti kurac mi je i dalje ostao krut na Silvijino čuđenje i Sandrino oduševljenje. Silvija je svu moju spermu počistila sa Sandre koja se zatim spustila na sve četiri te počela da mi puši kurac. Silvija je legla do nas pa nas odlučila gledati zadovoljavajući se prstima povremeno mi dajući po koji savjet. Sandra i ja promijenili smo nekoliko poza. Prije nego sam svršio po četvrti za redom što je bio moj svojevrsni rekord te je trajalo puno duže od kada sam prvi puta ušao u Sandru koja je svršila duplo toliko i pala od nemoći. Zadovoljne one, sretan ja što više nisam djevac.

Narednih dana Silvija i Sandra nastavile su biti moji mentori, a kasnije nam se Silvija povremeno pridruživala kada je htjela malo osjetiti ženske dodire i ljubavi. Sandra i ja postali smo par koji je bio u otvorenoj vezi jer je bila svjesna da su ona i Silvija od mene napravili zvjer koju nije bilo moguće obuzdati.

Ocjena priče

N/A
Broj čitanja: 2847

Autor priče

PRIČE NAPALJENOG UMA
PRIČE NAPALJENOG UMA
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu, Par
Visina: 178 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: U otvorenoj vezi

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija