Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Pomiješala si ti moj kurac

Godine 2016. upisao sam se u Klasičnu gimnaziju u Zagrebu, a na stanu sam bio kod brata. Prvih par tjedana sam se teže prilagodio društvu pošto nikog nisam poznavao. A i s druge strane, drugačiji režim funkcioniranja škole i društva. Mene su otpočetka malo neobično gledali jer sam slušao hip-hop i rap, a ne cajke te zbog toga nisam izlazio po noćnim klubovima. Više manje sam znao otići s nekim pojedincima ili s bratom u birtiju ili na koncert nekog rappera koji bi nastupio. Sve je to išlo tako dok konkretno za oko nisam pao Verici.

Verica je bila cura koja je sa mnom išla u razred. Od mene je bila mlađa samo pola godine, ali ta djevojka je zbilja i sad pička i pol. Uvijek se izazovno oblačila, plavuša je, rijetko kad je nosila suknju ispod koljena ili dolcevita majice.

Obično je nosila uske majice s jače izraženim dekolteom, a bome je i u njemu imala što i pokazati. Govorim o sisama veličine 4, a to su prilično velike sise za curu od 15 godina. Obavezno je nosila i povišenu petu te uske hlače ili minice do malo ispod guze koje su posebno isticale njenu veliku guzu. Nije ni čudo da sam znao biti napaljen kad sam ju gledao. Mala se također znala izgubiti kad bi me vidjela pa smo često bili smotani ko sajle jedan pored drugoga. Iz pogleda nam se vidjelo da nam je do jebačine. Tijekom nastave nije bilo rijetko da me znala primiti za kurac i pokušati izdrkat ili da joj ja naslonim glavu na sise. Dogovarali smo se da odemo jednom na kavu. Ona je mislila da odemo na kavu kad sam se vratio doma. Zvala me i pitala idemo li na kavu. Doslovno sam joj rekao "Jebem li te zvrknutu plavušu, na kavu sutra idemo".

Ona je malo usporila i rekla mi je "Očito sam pomiješala neke dane, tak nekak. " Moj jedini odgovor joj je bio "Ma pomiješala si ti moj kurac. ", na što je odgovorila "Kurac, kažeš? Aj dođi k meni doma, bit će nam dobro". Konačno je došlo i do toga, ženska me pozvala da ju konačno pojebem. Meni je to, kao i njoj, bilo prvi put. Za slučaj da ne dođe do neželjene trudnoće kupio sam si kondome, bar dva paketa. Sjeo sam na tramvaj, pa na bus i opet na bus prema Šestinama, gdje živi Verica.

Popio sam jednu malu rakijicu prije puta jer me je malo hvatala panika u neku ruku pošto nikad nisam jebao dosad, a Verica je konačno prva ženska koju sam dobio priliku pojebat i nisam prokocao tu priliku. Izašao sam i nastavio još par metara pa se našao s njom. Dovela me do kuće i onda smo ušli.

Popili smo kavu i malo duže pričali. Mala je u kući bila obučena jedino u kućni ogrtač, ispod kojeg je skrivala crveni grudnjak i gaćice. Pili smo kavu i malo duže popričali. Bila je pomalo i pripita pa smo krenuli pomalo. Malo ljubljenja za predigru nije bilo loše, ali srećom pa smo se za tren skinuli. Konačno sam prvi put uživo vidio i golu djevojku. Od tih sisa mi se totalno zamaglilo, a ni na golu pičku nisam mogao hladno reagirati. Priznala mi je da si je obrijala pičku tako da mi ne bude problem lizati, no nisam za početak krenuo lizati pičku niti sam joj dao da mi popuši kurac jer me nije toliko to zanimalo. Zanimalo me da steknem seksualno iskustvo. Bacili smo se na krevet i krenuli s akcijom nakon što sam stavio kondom. Malo neobično za prvi seks, al odlučio sam ju malo pojebat s guza.

Iako početnik, grubo sam joj nabio kurac u pičku. Boljelo ju je, al nije htjela da ga izvadim. Nisam dugo ni izdržao za početak, maksimum 3 minute i svršio sam. Dugo mi je trebalo da mi se ponovno digne pa smo isprobali još ostale poze dok nisam potrošio kondome. Prespavao sam kod nje.

Kroz kasnije vrijeme počeli smo se malo češće nalaziti i seksati. A bilo je i prilike da smo se jebali usred ženske svlačionice. Nije mi bilo žao nijednom. Kad je počela koristiti kontracepciju, počeo sam i svršavati u nju. I još dan danas se čujemo te tu i tamo pojebemo, kad nam se pruži prilika

Ocjena priče

4
Broj ocjena: 3
Broj čitanja: 7825

Autor priče

Karlo
Karlo
Ja sam: Muško
Tražim: Ženu
Visina: 184 cm
Težina: 90 kg
Izgled: Par kilograma viška
Boja očiju: Plava
Boja kose: Smeđa
Horoskop: Vodenjak
Ljubavni status: Slobodan/a

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija