Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Ponovni susret

Ocjena: Nije ocjenjeno

Svatko od nas je imao nekoga ili neku simpatiju, ili da bolje kažem, tihu patnju, u mladosti. Tako i ja. Sonja je bila moja tiha bol i patnja u srednjoj školi i uvijek mi se činilo da je puno bliskija sa drugima, nego sa mnom. Doduše, ja i nisam bio neki ljepotan sa prištićavim licem i naočalama koje sam nosio radi nekakve prevencije, ne znam ni ja čega.

A Sonja.. . Sonja je bila među tri najzgodnije cure u cijeloj školi, duge valovite smeđe kose, zelenih očiju i predivnog tijela, za koje bi danas plaćale sve instagram posvuduše. Zvonki smijeh i široki osmijeh su stalno krasili njenu pojavu. Ne sjećam se da sam ju ikad vidio tužnu. Uvijek sam joj bio na usluzi, čak joj i zadaće posao, ali eto, nakon mature ju više nisam vidio. Do nedavno.. .

Dogovarala se 20 godišnjica mature, a kako na zadnje dvije nisam bio zbog posla sad sam odlučio otići. Čisto da vidim kako su svi. Kontaktirao me Zdravko, vječiti predsjednik razreda, iako mi nije jasno zašto se njega uvijek biralo, ali on je jednostavno bio takav tip. Navodno je sad neka faca u gradu ili nekoj od općina..
Uglavnom, došao je negdje do mog maila i kontaktirao me. Inače, živim u Amsterdamu gdje i radim u jednoj banci, a imam i suprugu te dvoje djece. Poklapalo mi se to sa nekim slobodnim danima, a i prilika da vidim starce i sister nije bila za odbiti. Supruga nije mogla ići, jer ona radi u bolnici kao pedijatar, pa nema baš slobodnog. Klinci ionako idu u školu, a poslije škole su kod ženinih starci pa je taj dio bio riješen.

I tako dođoh ja u Zagreb, malo se podružih sa starcima i sistericom, te njenim klincima, a onda odoh na tu godišnjicu. Pola njih nisam prepoznao, neki više nisu bili živi jer su stradali u ratu, a neki se uopće nisu promijenili, kao Zdravko, osim u obujmu struka. Doduše, ni ja više nisam bio isti, uredno njegovan i potpuno drugačijeg stila oblačenja i posla u banci su napravili svoje, a redovno bavljenje sportom je dovelo moje tijelo u fit stanje. Naravno da su me bivše kolegice odmah počele zapažati, a onda sam ugledao nju.. . Sonju.

Promijenila se, i to jako. Od nekih sam čuo da ima problema u braku, pa da ju muž tuče i zlostavlja, da joj je stariji sin narkić, ma svašta.. . istina je negdje između ili ništa od navedenog. Uglavnom, u licu se činila puno starijom nego što je. Tijelo više nije bilo onako fit i jedro, već se vidjelo po povećoj stražnjici i oko struka da je posao ubija. A ni osmijeh nije bio više tu.. . barem dok me nije prepoznala:

- Mario, pa jesi li to ti? ! ? ! - stvarno je bila iznenađena.

Zagrlila me kako nikad nije, i otišli smo sjesti i razgovarati. Pričali smo na dugo i na široko o svemu i svačemu, najviše o našim životima. Uglavnom, toliko dugo da su već svi otišli, a onda se ponudila da me odveze do hotela, jer kod starci su bili klinci od sestre. Pred hotelom je predložila još jedno piće u baru, a onda se nešto desilo i jednostavno smo završili kod mene u sobi. Sve ono iz mladosti se nekako nakupilo i izbilo na površinu, te smo bili jedan vulkan strasti. Ljubio sam ju, njene velike i mekane grudi, njenu kožu koja je meni opet onako mirisala kao prije. A onda sam se spustio do onoga što sam tako žudno želio prije 20 godina.. . do njenog međunožja i njene sočne obrijane pičke. Uh kako je samo stenjala i uzdisala, dok sam joj praktički proždirao pičku svojim zubima. Jecala je prigušeno dok sam zubima stiskao klitoris i usmine. Ono nešto divlje u meni je izbilo na površinu i sad je tražilo osvetu. Kako sam se zanio nisam ni primijetio da je doživjela orgazam, a iz nje je samo curilo.

Moja tvrda kurčina je bila odavno spremna i samo sam se uspravio i raširio joj noge, te joj ga zabio odmah do jaja. Zastenjala je glasno, ali je odmah počela i dahtati dok sam joj ga ja zabijao svom snagom u pičku. Želio sam da osjeti svaki milimetar mog velikog glavića i da ju napunim do vrha spermom. U meni se probudila životinja kojoj je samo jedna stvar bila u mislima.
Nakon par minuta sam ju okrenuo na trbuh i sad joj ga zabijao s guza dok je moj trbuh lupao po njenoj mekanoj guzi. Nakon par minuta sam osjetio kako mi dolazi i zabio ga do kraja, te počeo špricati sve u njenu pičku. Htio sam iscijediti svoja jaja u nju. Nije joj baš bilo po volji što sam svršio u nju, ali nije ništa rekla.

Odmaknuo sam se sa nje i sad smo ležali u tišini dok se ona nije pomakla i na moje iznanađenje počela mi pušiti kurac. Lizala ga je i drkala, milovala jaja dok ga opet nije sasvim digla, s onda se popela na mene i nabila se pičkom na njega. Polako se meškoljila na njemu, a onda se oslonila na mene i započela sa nabijanjem na moj kurac. Mijesio sam joj mekane sise za kojima sam čeznuo kao klinac, a ona je zatvorenih očiju samo prigušeno stenjala i duboko disala dok je njenoj pički malo falilo da uvuče i moja jaja u sebe.

Nakon 15 minuta je sišla sa mene i opet je bila na leđima, a ja ponovo između njenih raširenih nogu. Opet sam bio manijak i zabijao se u nju iz petnih žila. Kao da sam joj htio dati do znanja šta je propustila. Nakon desetak minuta sam se ponovo praznio u njenu pičku, a ni ovaj put nije ništa rekla.

Nakon kraćeg odmora otuširali smo se i ona mi je dala svoj broj mobitela da joj se javim. Rekao sam sam kratko OK, ali sam znao da je to ipak dvadeset godina prekasno.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija