Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ponovni susret

Maro stopostotni invalid je zvao Žužija i mene kod sebe, novi asistent ga odjebao . Žuži će taj dan nešto zaraditi , pa će vidjeti kako dalje, a ja sam idiot koji sve to gleda , kako stari magarac vuče kolica. Kada smo došli , Maro je bio a gdje drugdje nego u kolicima ništa čudno, čudno je bilo to što je neka curica na koljenima ispred Mara. Dobar dan smo rekli, na što Maro kaže Dobar dobar dan. Kada sam ju bolje pogledao bila je to cura koju poznajem. Marina! rekao sam , samo me je pogledala sramežljivo i nastavila obrađivati kitu od Mara nesramežljivoSamo ti svoj posao kaže Maro njoj.

Dobro koji kurac smo dolazili, pitali smo Žuži i ja ovdje, na što če Maro polako imamo cijeli dan. Žuži je uhvatio Marinu za glavu i nnabijao glavu da guta do kraja Marin kurac. Dok sam ja skinuo hlače i počeo drkati napalilo me previše. Žuži je sjeo i nastavio gledati , sve dok Maro nije počeo svršavati usta mladoj Marini. Uh Uhh Uhh, zastenjao je Maro i zatvorio oči, a kada je Maro svršio, Marina je ustala nije ni pogledala , oko sebe nego ravno prema vratima da izađe. Na što je Maro rekao da uzme 200 kuna sa vitrine i da mu vrati kitu u gaćice.

Na što je Marina onako umrljana sva od sperme to i napravila da nebi morao Žuži. I taman kada je ponovo krenula prema vratima Maro kaže Marina obriše se oko usta i dođi ponovo. Ekipa hoćemo li? Maro če, zatim vidi mene gola kako drkam kurac , nu ovog bolesnika idemo van kaže Maro. Svratili smo u Kfc i tamo jeli, a šta ti treba u životu dobar seks i dobra hrana, govorio je Maro. Žužije je popizdio dodavajuči svaki sekund Maru batak usta . A zatim malo vedrine, na Marinom mobitelu dolazi poruka, od neke ženske "prvo mi pošalji sliku kurca ", Otišli smo do wc-a uslikali Maru kurac i poslali djevojci.

Stiže poruka od djevojke ajde još jednu. Na što je Maro odgovorio samo nama nek odjebe ko ce ga opet dizat i iči u wc-e. Uzeo sam mobitel od Mara i uslikao svoj kurac njoj i poslao. Dolazi poruka lažeš ovo nije tvoj kurac, a ja sam rekao ja sam prijatelj od Mara. A ona će aha okej pa koliko vas je tamo , ja kažem trojica a ona če i nas smo tri na plaže dođite i ne zabpravite ostaviti na za bon. Kada smo došli , šokirali su se što su vidjele Mara u kolicima ali ipak sjela na njega i ogrlila ga, kada joj je dao za bon.

Na mene se zapalila neka crnka kovrčave kose, malih grudi , visne oko 170 cm ali sve su mlade pice a Žužije neki plavušicu mršavicu dobio. Svi su otišli sa plaže jer je već kasno bilo. Maru je njegova djeovjka guzom lagano trljala jaja . Meni moja uvukla ruku ispod hlača i drkala kurac a za Žužija ne znam jer sam se skoncetrirao baš na sebe. Uvalila mi je jezik usta , mirisala je na nešto posebno. Pao sam na koljene i počeo njezinu ribicu lizati kao da je od soli. Skinula je sve za sebe , a i ja sve za sebe, sjela je meni na lice čvrsto sam je uzeo za guzove i počeo uživati u njezinim sokićima.

Osjetim kako drži moj kurac u njezinim ustima, kako mi liže jaja . Silazi s moga lica i sjeda na moj kurac, uhh kako uska pica , a onda počinje jahati. Male sisice su se počele tresti. Pokušao sam ih uhvatiti dok je jahala na meni, bile su slatke i male. A onda naskočila je malo jače kurac je ispao iz njene pice što je nadražilo moj glavič i počeo sam svršavati po njezinoj maloj guzi. Po obadva guza sam dobro išpricao, a zatim nastavio malo trljati po njzinoj guzi. Maro je isto svršio pogledao sam prema njemu, kita mu je bila ponovno van gačica nespremljena , dok je ona njegova ušla u vodu .

A Žuži je završio u moru sa svojom plavušicom, gdje je tamo i svršio

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija