Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ponovni susret s Danijelom

Nakon frustrirajućih božićnih blagdana siromašnih seksom, moja se žena ponovno nećkala jer sam najavio svingersku zabavu kod nas za Novu godinu. Nikada nije došlo do toga. Međutim, bio sam iza ponoći kod susjede i kresnuo ju. Naravno da je primijetila i zaprijetila rastavom ako se ne suzdržim. Međutim, moje varanje će se nastaviti sve dok ona ne prihvati swinganje. Volio bih je poševiti sa svojim prijateljem Josom kako bi konačno doživjela pravi seks.


Veselio sam se skorom okupljanju moje bivše školske genracije 15 godina nakon male mature i da ću tamo sresti jednu od tadašnjih djevojaka za koje sam već onda znao da se seksaju sa starijim dečkima, jer smo mi vršnjaci za njih bili klinci. Međutim, kad sam vidio popis sudionika, želio se ponovno odjaviti, jer je na popisu bilo ime djevojke koju nisam želio ponovno vidjeti Danijele.
Imali smo samo 16 godina i Daniela je bila malo prezrela i tjelesno prerazvijena za svoje doba. Jednog smo poslijepodneva bili u vili njenih roditelja. U vrtu je bio bazen, samo za nas. Htio sam ući u bazen i kad je Danijela rekla: "stani, u bazen možeš samo gol " da bi se i sama istovremeno razgolitila. Nakon kupanja sam neodlučna stajao kad mi je Danijela prišla i zgrabila me za kurac s komentarom:" baš ti je velik".

Nisam to do tada tako primijećivao, ali njena me izjava učinila ponosnim. No kad se spustila na koljena i počela ga cuclat bio sam toliko šokiran i uplašen da mi se nije digao bez obzira koliko se ona trudila, a kad je rekla „ možeš ponovno doći kad ne budeš mlohavko“ katastrofa je bila potpuna i s kasnijim posljedicama i traumama. Izbjegavao sam je do kraja škole iz straha da će me zadirkivati pred drugima.

Izliječila me starija sestra moje žene, kojoj sam se požalio na svoju patnju i koja mi je jasno dala do znanja da moram isključiti glavu. Od tada sam obožavatelj cura koje su voljele pušenje. Na temelju veličine koju je dosegao, dobio sam nadimak "Dugi".


Bio sam pomalo nervozan. Danijela se mogla izlajati o neugodnom događaju iz moje prošlosti, međutim stvari su krenule u drugom smjeru. Pola večeri prošlo je u pričama o iz škole. Kad bi plesali privijala se uz mene i osjećao sam njezino tijelo. Reakcija u mojim gaćama bila je neizbježna, kao i činjenica da je to i ona morala osjetiti. Sa smješkom na licu rekla je:“ne znam kako je s tobom, ali ja imam lijepe uspomene na tebe i tvog Dugog". Mora da sam izgledao zbunjeno jer je dodala: "Usput, nemam ništa protiv ako si oženjen, samo želim seks i moj broj sobe je 202, čekam te".
Dao sam joj 15 minuta vremena i onda sam odjurio na 2. kat. Brzo sam okrenuo natpis na vratima hotelske sobe na -ne smetaj-. i uletio u sobu. Iznenadila me u negližeu boje kože, koji više pokazuje nego skriva. Osvjetljenje je prigušila na noćno. Meni je ležući takva na krevetu izgledala kao kraljica. Nemam više 16 godina i želim joj to dokazati i polako se svlačim. Sada mi više ne treba podučavanje, sam pogled na nju bio je dovoljan podražaj. Kad sam spustio gaćice, on je iskočio kao na federu, a ona se osmjehne i kaže: "O, odrasao si, tada sam trebala biti strpljivija, ali sada ti mogu sve nadoknaditi. "


Dopuzala do ruba kreveta i nije imala problema dodirnuti ga. Prevukla je kožicu preko glavića i jezikom polizala prve kapi. "To sam još ondahtjela, reci mi što hoćeš od mene, meni je ovo ukusno".

To je upravo ono što me ohrabrilo da je ispalim "Imam još cijelo punjenje za tebe“. "Znam, nadam se da ćeš izdržati do tada". Ono što je zatim slijedilo bilo je majstorsko pušenje, bilo je trenutaka kada sam bio siguran da ću puknuti, ali je uvijek iznova znala napraviti pauzu, dajući mi mogućnost da predahnem i da ne svršim prerano. Kad mi je, napokon, dopustila da svršim bilo mi je drago da su vrata zvučno izolirana jer sam svršavanje popratio glasnim vikanjem, što je njoj bilo jako zabavno.


Sad sam ja bio na redu, želim ju polizati i doživio sam iznenađenje kao nikad prije. Čim sam joj raširio noge ugledao sam ne samo glatko izbrijanu pičku već i 6 sjajnih prstenova od bijelog zlata u stidnim usnama. Gledam i gledam prije nego se usudim prstima provjeriti jesu li stvarni.

Do sada sam to viđao samo na slikama i divio se ženama koje su se odlučile na ovako nešto. Kako se mora osjećati dok se seksa? Nakon par trenutaka iznenađenja krenuo sam ju lizati, dobar liz mi je uvijek priprema za predstojeću ševu.


I Danijela je uživala dok sam ju lizao, vrpoljila se i mrdala zdjelicom, stenjala, uzdisala, dok napokon nije bila spremna da me primi i rekla ono što sam očekivao: „jebi me. “ Pažljivo sam gurao glavić kroz razmaknute usmine u njezinu rupicu, osjećajući kako me prstenovi nekako rajcaju i dok ulazim u nju. Osjećaj da sam u njoj donio mi je neopisivu radost. U početku sam ulazio polako i lagano ga izvlačio i kod svakog uboda gurnuo ga dublje, da bi zatim to lagano igranje postalo žestoka jebačina. Ubadao sam je snažno, brzo, duboko, vrištala je i nabijala se zdjelicom na mene, prstenje mi nije smetalo, samo me dodatno nadraživalo.

Svršili smo silovito, žestoko, glasno, istresao sam se u nju, sperma je curila sa strane dok sam se praznio lagim ubadanjem, kad da iz njega cijedim zadnje kapi.


Dok smo zatim ležali jedno uz drugo idala mi je tajnu prstenova, da je svaki od jednog muškarca s kojim je bila u vezi i na svakom je ugravirano njegovo ime, ali na njegov trošak, dodala je sa smješkom. Pitala me želim li i ja svoj prsten u njenim usminama. Naravno da sam pristao, s dodatkom da se želim i dalje sastajati s njom i seksati, jer samo jedn seks je premalo za takav prsten.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija