Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ponovno bi

Radno vrijeme je završila ja sam ostao zavšiti neki posao taman sam bio pri kraju kada sam bio pri kraju otišao sam na wc gdje sam ugledao prizor koji me iznenadilo. Otvorivši vrata wc ugledao sam Marka kako puši kurac našem šefu Bojanu Obojica su ostali iznenađeni i dok sam obavio malu nuždu brzo su se oblaćili a ka sam vidio strah u njihovim očima. Bojan je bio oženjen a za obojicu se pričslo da su veliki jebači. Lagano dok sam prao ruke rekao sam da se ne brinu te da će ovo ostati naša tajna Još neko vrijeme sam ostao završiti posao Marko i Bojan su me sačekali na ulazu firme te me pozvali ma kavi Otišli smo u obližnji kafić Znao sam i zašto te sam odmah rekao da se ne trebaji brinuti da će ono što sam vidio ostati tajna Počeli su se zahvaljivati i objašnjavati šta bo se dogodilo kad bi se saznalo Još jednom sam im ponovo da se ne boje te da nemam nikakvih prerasuda te da sam u studentskim danima imao kratko.

trajno eksperimentiranje sa cimerom u sobi Još neko vrijeme smo razgovarali a onda smo se pozdravili. Još nešto sam obavio po gradu te sam stigao doma Polako sam skinio odjeću sa sebe ostajući samo u slip gaćicama spustio rolete rastvorio prozore.
Zavalio se u fotelju te upalio tv i lagano prebacivao programe kako nisam našao ništa prebacio sam se na internet otvorio porno kanal i lagano trsžio što ću pogledati odabravši nude beach među ponuđenim klipičima vidio sam gey bech automatski sam se sjetio prizora koji ssm danas vidio. Odabrao sam ga u početku su par golih muškaraca sa bročanom kožom i poludignutim kurcem šetali po kamenoj obali povremeno natežući kožicu kad bi prošli kraj tipa koji bi se sunčao Kurac mi se lagano počeo dizati. Na ekranu se pojavio mladić u kupaćim gaćicama na kojima se vidjelo da mu je kurac dignut polako je namjestio ručnik pri čemu je kadar bio na njegovoj guzi polako je skidao sa sebe kupaći otkrivajući brončane guzove nakon što je skinio kupaći okrrnio se te se u krupnom plano ppjavio njegov ukručeni kurac Polako sam skinio sa sebe gačice oslobodivši svoj ukručeni kurac polako sam rukom pomilovao jaja a zatim sam lagano prstima obuhvatio kurac te krenuo drkati ne skidajući pogled sa televizije na kojoj se momku pridružio partner te nakon što su poljubili jedno drugo gledao sam kako mladičev kurac nestaje u ustima a njegova ruka klizi guzovma partnera.

s omda kako lagano ulazi prstima u njegov anus. Osjetio sam kako mi kurac pulsira zatvorio sam oči a zatim topli mlaz po mom stomaku Otvorivši oči još dva puta sam nategnio kožicu lagano razmazavši spermu po glaviću da bi zatim lagano razmazivao spermu po stomaku istovremeno gledajući kako u mladičevu guzu ulazi kurac. Polako sam privukao koljena sebI raširio noge i lagano spustio prst na anus kojI se stisnuo. Prstom sam polako kružio oko njega smanjujući krug a kad mi se kurac počeo dizati polako sam pojačo pritisak Anus je popustio i ja sam polako prstom ulazio u guzu da bi za koji trenutak sam sebi prstima jebavao guzu. Osjetio sam ugodu koja mi se širila tijelom. Kurac mi se potpuno digao polako sam izvadio prst iz guze te sam krenuo ponovno sa drkanjem Zazvonio mi je mobitel preko oka sam vidio da me Marko zove na video poziv drugom rukom sam uzeo mobitel i javio sam se Marko je počeo objašnjavati lako je važno da ono sa Bojanom ostane tajna Još jednom sam mu ponovio da ne treba brinutu.

Ne znam dali je namjerno ilI slucajno pokazao svoje golo tijelo kao i more. Pozdravili smo se a ja sam polako spustio mobitel prije nego što sam prekinIo vezu pokazujuči mu svoje golo tijelo. Još neko vrijeme sam proveo sam uz tv da bi kasnije otišao pod tuš. Posebno sam posvetio pažnju jajima i guzi Otišao sam na spavanje. Probudio sam se s kurcem potpuno krutim otišao sam pod tuš ali nisam izdrkao. Pokupio sam ručnik navukao šorc i krenuo na plažu Odvezao sam se prema plaži za koju sam znao da je divlja nudistička plaža poznata po tome da je na njoj pretežno gey populacija. Skinio sam se
odmah kad sam prošao usku stazu koja vodi do mora lagano sam koračao obalom tražeći mjesto za kupanje kurac mi se njihao u ritmu hodanja. Pronašao sam mjesto koje mi je omogučavalo cjelodnevni boravak jer pronašao sam jednu malu uvalicu koju je natkrio bor imala je dovoljno mjesta da se sunča na suncu i izležava u hladu.

Nakon što sam postavio ručnik ušao sam u more te uživao u strujanju mora oko golog tijela. Nakon što sam izišao iz mora spustio se na ručnik privukao koljeno prema sebi Rukom sam klizao po nozi polako sa vanjske strane noge polako od kuka preko koljena sve do stopala. Polako sam se vraćao sa unutrašnjim posebno kružeći po unutrašnjoj strani bedara. Polako sam prstims sam prešao između anusa i jaja. A onda sam promiješao jaja da bi polako prstima ovuhvatio korijen kurca a onda lagano krenio prema glaviću da bi zatim polako povukao kožicu sa glavića. Polako sam krenio drkati kada sam čuo poznati glas Kurac ti je stvarno veliki. Okrenio sam se poviše mene je stajao Marko sa ukrućenim kurce Vidim da Ti je drago.. .. ..

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija