Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ponovno bi 2

Marko mi je rekao znao sam da ćeš danas doći na ovu plažu pogotovo kad si mi sinoć pokazao svog macana. Rekao sam mu da sam se nadao da ću ga ovdje naći Iskreno kad sam te vidio sa Bojanom kroz glavu mi je prošlo moje bi iskustvo sa fakulteta. Do kraja radnog vremena i na putu doma uvijek sam imao u mislima njegov kurac u tvojim ustima i osjetio neki nemir. Došavši doma iz glave mi nije izlazio prizor kako ustima kliziš niz njegov kurac osjetio sam kako mi kurac raste skinio sam sve sa sebe. Marko je dok sam pričao spustio ruku na moje koljeno i lagano unutrašnjom stranom krenuo prema mom kurcu. Uskoro sam osjetio njegove prste oko korijena kurca. Uskoro mi je kurac obuhvatio dlanom te lagano krenuo drkati mi kurac Osjetio sam ugodu kako mi se širi tijelom Nije prošlo dugo svršio sam po njegovim prstima i ruci.

Polako je spustio ruku na moju povuko mi je na svoje prepone. Polako ssm krenuo sa milovanjem prepona lagano sam prstima prešao preko njegovih jaja koja su bila manja. Rukom sam mu obuhvatio kurac Polako sam krenio milovati tu njegovu brončanu alatku koja je moram priznati veća i malo deblja od moje. Uskoro je niz moje prste klizila njegova sperma Polako je uzeo moju ruku podignio prema gore te je spustio usne na dlan te jezikom pokupio tragove sperme sa mojih prstiju. Da bi kasnije spustio poljubac na moje usne Kratak poljubac koji je u meni izazvao val različitih misli ne sjećam se baš dobro već smo bili u moru. Marko mi je objašnjavo nešto pokazivajući prstom dvije uvalice dalje Svega čega se sjećam bile su njegove riječi bilo bi mi krivo da ne dođeš. Marko je zaplivao prema tamo a ja prema obali.

Još u svojim mislima glavom su mi kružile slike pornića koji sam sinoć gledao i mog bi iskustva sa fakulteta koje je bilo to da bi muž nakon što je gledao kako mu jebem ženu usnama i jezikom očistio moj kursc Znao sam ako odem tamo da mi se nudi prilika za nešto novo Polako sam pokupio svoje stvari i još sa nesređemim mislima krenuo prema mjestu koje mi je Marko pokazao. Putem sam osjetio neki nemir. koji je prerastao u želju za nečim novim. Polako sam prelazio prvu uvalu tek koji kupać Uskoro sam prošao natpis gey beach Osjetio sam kako mi se uzbuđenja povečava svaki korakom bolje reći kurac mi se počeo dizati. Uskoro sam prešao u drugu uvalu Promjetio sam da ima više kupaća Kurac mi je bio u polu krutom stanju neko vrijeme sam promatrao a onda sam vidio Marka. Ponovno sam osjetio neko strujanje neki nemir Čim sam došao do njega Marko je krenuo da me poljubi Usne su nam se spojile a Marko je gurnuo jezik ja sam prihvatio Kurac mi se ukrutio a Marko me je poveo do svog mjesta za sunčanje.

Mala uvalica nad kojoj se nadvio bor koji je pružao hlad ali i pružao zaklon od pogleda raširen veliki ručnik i prijenosni hladnjak. Nakon što smo sjeli na ručnik Marko i ja smo se nastavili sa ljubljenjem Marko je rukama klizao niz moje tijelo te mi je lizajući uho rekao opustiti se vidiš da smo zaštičeni od pogleda a i da netko naiđe nema veze isto svi volimo. Polako se poljupcima spuštao niz moj vrat. Jezikom mi je lizao jednu pa drugu bradavicu a onda se spustio niz stomak a ja sam lagano potpuno opustio legao na ručnik Marko je jezikom klizio niz moj glavić a onda se polako spustio do jaja u usta je uzeo jedno pa drugo jaje a onda jezikom lizao unutrašnju stranu bedara Podvukao mi ruke pod guzove a ja sam lagano guze podigao a on je lagano razmaknuo ih te jezikom potražio anus neko vrijeme je jezikom kružio po njemu da bi kasnije polako lizao jaja polako se penjući jezikom preko kurca da bi usnama obuhvatio glavić te polako uvlačio kurac u usta Uskoro je progutao kurac u potpunosti da bi onda krenio sa pušenjem Moje ruke su klizile kroz njegovu kosu niz leđa Uskoro sam osjetio kako mi dolazi vrhunac a onda je mlaz tople sperme punio Mladenova usta.

On je usnama obuhvatio glavić te polako gutao spermu. Marko je nakon što je sperma prestala ići iz mog kurca još netko vrijeme kružio jezikom po glaviću a nakon što je još par puta poljubio jaja. Polako se pridignio te spustio usne na moje. Ugurao sam mu jezik u usta. Krenio sam lagano ljubit njegov vrat grudi jezikom sam lizao bradavice polako sam se spuštao sve niže. Lagano sam jezikom prešao preko kurca spuštajući se do jaja. A onda sam rukom obuhvatio kurac. Polako sam mu ga par puta podrkao da bi povukao kožicu sa glavića a onda sam spustio usne na njega. Polako sam u usta uzimao glavić a onda polako krenuo sa pušenjem svaki put sve više ga primajući u usta rukom sam milovao unutrašnju stranu bedara da bi polako došao do udoline između guzova Prstom sam mu potražio anus Polako sam ugurao prst u guzu istovremeno sam osjetio podrhtavanje Markova kurca u ustima a onda topli mlaz.

Na Markovo iznenađenje dopustio sam da mi njegova sperma klizi niz grlo a onda sam jezikom još neko vrijeme lizao njegov kurac A onda smo čulI Momci pa Vi se zabavljate bez mene. Bio je to Bojan.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija