Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Ponovno okupljanje

Ocjena: 4

Prošle su 4 godine od kako smo diplomirali na fakultetu i kako smo se razbježali svatko na svoju stranu. Za Ivu sam ćuo da se udala i da čeka bebu, a Siniša se oženio i sad radi za istu osiguravajuću kuću u Austriji. Za Maju i Tinu nisam ćuo ništa dok nisam neki dan naletio na Tinu u gradu.
Bila je oduševljena što me vidi, a kako i ne bi, pa ja sam joj skinuo junf na guzi, a i poslije smo se znali poseksati u autu dok sam ju vozio sa predavanja kući. Pitao sam ju što je sa Majom i gdje je ona, a Tina mi kaže:

- Maja se vratila prije godinu dana iz Italije, a ona i ja smo sada skupa.

Mislim da sam zijevao kao som jer se Tina počela smijati i rekla da zatvorim usta.

- Pa otkada ste vas dvije otkrile da volite jedna drugu? Mislim, i jedna i druga ste se jebale sa drugim muškarcima, a i samnom da budem precizan...
- Paaa...od onog vikenda ja i Maja smo se našle par puta i tako su se iskrice pojavile, a onda je ona otišla u Italiju, i kad se vratila nazvala me i eto...sad smo skupa i super nam je.
- Hmmm...znaći onaj vikend je bio okidač...doduše vas tri ste bile u bazenu gole i same bez nas tako da mi to zvuči logično... - konstatirao sam to onako, više za sebe.
- Hajde, pa neće muški rod propasti zbog nas dvije, zar ne? - rekla je sa širokim osmjehom.

Uto joj je zazvonio mobitel, pa se javila...ubrzo sam shvatio da ju zove Maja, a kad joj je rekla da je samnom na kavi nije mi trebala prenijeti šta je Maja odgovorila jer sam čuo kako je viknula da dođemo do nje. Tina me pogledala, a ja sam samo kimnuo glavom. Rekla joj je da dolazimo za pola sata.

U autu sam stavio ruku Tini na nogu, a ona ju je primila sa svojom rukom i milovala mi prste. Uskoro smo stigli u Majinu kuću u kojoj se ništa nije promjenilo od kad sam zadnji put tu bio. Ali se Maja promjenila, skratila je kosu, imala je par tetovaža i bila je zategnuta kao da je svaki dan na fitnesu, ali guza i sise su još bile tu. Izgrlili smo se i izljubili, a usput sam joj, kao slučajno, zadržao ruku na stražnjici, a ona ju nije odmakla već je pomilovala moju.

Sjeli smo na terasu kraj bazena gdje sam prvi put pojebao njih dvije, Tinu u bazenu, a Maju na ležaljci kraj bazena. Sad nije bilo tih ležaljki. Vidjevši moj pogled, Maja reče:

- Ako tražiš ležaljke, one su u spremištu...

Svi smo prasnuli u smijeh. Odjednom je Tina došla do mene i sjela mi u krilo te me počela ljubiti, a Maja je došla do nas te Tini počela masirati grudi i svoju picu preko tajica. Ja sam se ljubio sa Tinom i jednu joj ruku zavukao pod minicu, na što je ona lagano raširila noge da mogu doći do njene pice. Prstima sam odmaknuo gaćice i uronio u njenu picu na što me ona lagano ugrizla za usnicu. Počela se meškoljiti u mom krilu što se očitovalo po tvrdoći u mojom gaćama.
Odjednom je ustala, primila Maju za ruku, okrenula se prema meni i rekla:

- Idemo u sobu...malo je prehladno za bazen...

Skočio sam sa stolice i krenuo za njima otkopčavajući hlače usput. Dok smo stigli do sobe ja sam bio skoro gol, a Maja je ostala samo u gaćicama, dok je Tina skinula sve.
Ušavši u sobu polegle su me na krevet, a Maja je sjela sa svojom picom koja je već bila mokra na moje lice, dok je Tina strpala moj kurac u svoja usta i počela ga usisavati. Uskoro se nisam mogao više suzdržavati te sam svršio u njena usta. Ona se je samo oblizala, opkoračila me i sjela na moj kurac koji je ušao do kraja u njenu vruču picu koja se počela stezati oko njega. Dotle je Maja divljala na mom jeziku, a ni guzu nisam zapostavio, te sam joj ugurao sva prsta u šupčić i lagano ga širio. Ona je ubrzavala trljanje o moj jezik i nos te je ubrzo svršila zaljevajući moje lice svojim sokovima. U međuvremenu je i Tina svršila, ali nije posustala već je dalje nastavila vrtiti bokovima i trljati picu o mene, a to je i mene dovelo do ponovnog svršavanja duboko u njoj. Nakon minute ili dvije Maja ju je odmaknula sa mene i uzela moj kurac u svoja usta i oblizala moje i Majine sokove sa njega.

Onda je legla na trbuh i razmaknula noge, a ja sam došao iza nje i lagano joj kurac ugurao u picu i počeo je žestoko jebati. Tina je svoju picu stavila ispred Maje da ju ova liže.
Uskoro je Maja počela svršavati, a i ja sam isto počeo puniti njenu picu sa spermom.Kad sam se ispraznio legao sam kraj njih dvije, svaka sa jedne strane. Ja sam ih zagrlio, a one su mene gladile po trbuhu i jajima, te je nakon nekog vremena Maja rekla:

- Znaš...obje te volimo i željele bi imati djecu sa tobom....ali bez braka...mi se volimo, ali bi htjele djecu, a željele bi da si ti otac...šta kažeš?

Razmišljao sam valjda samo 2 sekunde i odmah sam pristao, na njihovo oduševljenje.
Tu večer smo se jebali do iznemoglosti.

Sad sam ponosni otac dvije djevojčice, a treče je na putu...ja nisam oženjen, ali mi situacija odgovara.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina