Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Ponovo Laura

Kad sam stigao kod buraza i Laure, te njihovog malog Luke, dočekan sam kao kralj. Moj mlađi burazer me dočekao kao da se nismo vidjeli sto godina, a ne tek par mjeseci. Doduše, ovo je bilo prvi put da sam nkod njega u Munchenu. Vidim da se lijepo snašao, prostran stan i ne toliko daleko od centra grada, a opet sve nadohvat ruke. Vrtić i buduća škola za maloga pod nosom, u susjednoj ulici. Shopping centar tri ulice dalje, autobusna stanica skoro pred zgradom, ma milina. Pitam se šta će mu auto.

Dobio sam sobu koja je predviđena za maloga, ali kako je on još malen spava sa njima u sobi. Dok mi je Laura pripremala sobu, a ja vadio stvari u ormar, jer ću ostati dva tjedna, par puta me primila za stražnjicu i jednom za kurac. Samo sam ju pogledao, a ona mi samo namignula i smješkala se. Samo sam promrmljao:

- Jebote, si ti normalna? ? ?
- Bez brige, nema pojma -smješkala se i pomazila mi kurac koji se na svu sreću nije digao, pošto sam ispraznio jaja dan prije kod jedne susjede, isisala ga je do kraja.

Za večerom, a bio je petak, moj burazer Mario mi je iznio plan za cijeli vikend. Bog te mazo, kao da sam preko turističke agencije ovdje. Do detalja je isplanirao moj vikend u Munchenu. Rekao sam samo:

- Stari moj, langzam, pa tu sam dva tjedna, stignemo sve, ali ovo sa pivnicama mi se sviđa. -mislim, i sam sam mislio obići neke pivnice u centru, pa malo škicnuti u bujne dekoltee konobarica, možda budem imao sreće.

Rekoh već, da je buraz mazga, pa je bilo po njegovom. Dva dana smo obilazili sve i svašta, pola toga nisam ni zapamtio, ali jebi ga. Bilo je OK, vozikat se okolo po gradu i po regiji.

U ponedjeljak sam ostao sam sa Laurom i malim, dok je Mario otišao raditi. Koliko sam skužio radi do pet, ali dok se doveze doma je skoro pola sedam. Ja sam planirao lutati malo na svoj račun, ali opet Laura. Naime, dok sam ja pijuckao kavu nakon obilnog doručka, ona je krenula hraniti Luku. Mali je još bio na sisi, a njene su sad bile i malo bujnije, valjda zbog mlijeka. Dok je mali sisao i ja ih gledao počeo mi se dizati. Jebote kako me ta scena narajcala. Ustao sam i sa nabreklim hlačama krenuo odložiti šalicu u sudoper trgnuo me Laurin glas:

- Ajd kad ga nahranim, pa da riješimo i taj problem.. -pogledao sam ju i vidio da gleda moju izbočinu i lagano se smješka.
- Si ti luda? -pogledao sam ju, a ona je samo mirno rekla.
- Jebi ga, Mario me jebe, ali sad je taman za tvog široka. A meni treba pošteni orgazam.

Slegnuo sam ramenima i čekao. Nakon par minuta je odnijela malog u kinderbet, pa se vratila čim ga je uspavala. Usput se i posve skinula, pa je u kuhinju došla posve gola. Bila mi je još više sexy nego u trudnoći. Kurac mi je postao tvrd kao kamen, pa sam ju samo posjeo na stol ispred sebe i raširio joj noge. Pička je već bila mokra i kad sam je krenuo lizati čuo sam ju kako stenje i uzdiše. Trzala se pod mojim jezikom, a iz pičke je samo curilo. Kada sam joj počeo grickati klitoris samo se stresla zajecala i svršila zalivši mi lice jakim squirtanjem. Obrisao sam bradu i lice, te ustao sa stolice, skinuo hlače, gaće i majicu, te namjestio slinavi glavić na ulaz u njenu pičku i samo ga zabio u nju. Zastenjala je, jebi ga ipak nije bila tako široka, kad joj je ušao do kraja. Stavio sam joj noge na svoja ramena i počeo ju žestoko jebati. Stenjala je i davala mi poticaj da ju jebem jako i bez milosti. Čak je izvalila 'Jebi svoju kurvicu'. Malo sam to prečuo, ali nisam posustajao sa jebanjem. Ubrzo sam osjetio da mi dolazi i stao sam, a ona je samo zastenjala:

- Ne vadi ga.. . napuni ju..

Nastavio sam i uskoro sam se praznio u nju. Stisla mi je kurac svojom pičkom kao da ga želi za stalno unutra, a onda ga je pustila i polako sam ga izvadio. Bio je u još nekom polukrutom stanju, pa je rekla da idemo u dnevni. Sjeo sam na trosjed, a ona se klekla između mojih nogu i počela mi pušiti i lizati jaja i kurac. Divno je to radila i uskoro je opet bio tvrd. Sad je htjela da joj ga zabijem u šupak. To joj se svidjelo kad sam ju jebao u osmom mjesecu trudnoće, pa je htjela opet. Navodno je Mario nije htio jebati u guzu.

Popela se na mene okrenuvši mi leđa i namjestila se polako na glavić i pokušavala ga je ugurati u šupak. Nakon nekog vremena je napokon bio u njoj i sad sam ju držao na sebi dok se ona polako odizala i spuštala po mom kurcu. Primio sam joj pičku i počeo ju trljati dok se ona nabijala guzom na kurac. Stenjala je sve jače, pa sam se bojao da bi mogla malog probuditi, a onda se stresla i zgrčila, te mi šupkom bolno stisnula kurac i samo je špricnula mlaz iz pičke po podu. Nisam još doživio takvo svršavanje kod nje iako sam ju dosta jebao do sada.

Pustio sam ju da se smiri, a onda se skinula sa kurca, pa se okrenula prema meni i opet me zajahala i to pičkom, te krenula sa nabijanjem. Nije trebalo dugo i opet sam ju krenuo puniti spermom.

Nakon toga smo se otuširali i nastavili sa jebanjem svaki dan, osim kad je Mario bio slobodan, pa onda nismo mogli. U ta dva tjedna mi je ispraznila jaja u potpunosti, a moja sperma je napunila njenu pičku, šupak i usta obilno. Mislim da ću narednih mjeseci pauzirati što se tiče seksa.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija