Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Popis stanovništva

Obično izbjegavam sudjelovati u dosadnim anketama, popisima stanovništva i slično, ali na zadnjem popisu sam igrom slučaja bio doma i skroz sam zaboravio da se to odvija taj dan. Oko podneva mi je na vrata netko pozvonio, a kada sam otvorio i ugledao nju rekao bi da na bilo koje pitanje. Prije nego sam se snašao već je bila u stanu. Ponudio sam je pićem i rekao da sjedne za stol. Sjeo sam na kauč preko puta nje te smo prije formalnosti razmijenili nekoliko riječi. Gledao sam je i vjerojatno mi je vilica lupala po podu. Bila je u ranim dvadesetima i vjerojatno i radila je ovo da si popuni budžet za studij. Njeno okruglo lice bilo je preslatko, pogotovo kada se smijala i otkrivala rupice u obrazima. Odmah sam je htio poljubiti. Skladni nosić, živahne smeđe oči i okruglo lice savršeno je nadopunjavala frčkava smeđa kosa. Kosa joj je dosezala malo ispod ramena. Nije imala grudnjak to je bilo vidljivo jer su njene čvrste mladenačke trojke pokušavale izaći kroz majicu i potkušulju. Savršen prizor su zaokruživale kratke hlačice koje su jedva prekrivale liniju guzova. Obzirom da je došla u japankama pružao se pogled i na njena lijepa njegovana stopala s žarko crvenim noktima. Sva je bila nekako koketna i vražja. Gledao sam je pohotno dok je čitala pitanje za pitanjem. Ponekad je gornji dio olovke lagano stavila u usta dok je ispunjavala formulare. Činila je to na tako sexy način da me izluđivalo. U mojim kratkim hlačama je bilo jako teško sakriti erekciju koju nisam mogao obuzdati. Pokušao sam preko staviti jastuk, sjesti u neudoban položaj, ali ništa nije palilo. Nisam bio siguran da li želim da vidi ili ne…


Kada smo završili formulare razmišljao sam kako ću je ispratiti bez da skuži moju nabreklu kurčinu i kako ću ga izdrkati kada ode. Pospremila je papire i zamolila ako može na wc. Naravno pokazao sam joj put bez ustajanja. Dok je bila unutra pokušao sam zatomiti erekciju ali nije pomoglo. Ubrzo je izašla van i krenula prema meni. Rekla je ovo je bio moj zadnji upitnik za danas sada se mogu opustiti. Hajde da riješim tvoj problem kada sam već tu. Naravno da sam se pravio mutav. Ajde šta se praviš, makni taj jastuk. Sagnula se i istrgnula mi ga iz ruke. Pred njom se ukazala oveća kvrga u gaćama. Uuu rekla je. Daj mi ga. Svukla je gaće sa mene i primila ga u ruku. Navukla ga je nekoliko puta i krenula ga zatim pušiti. Uvlačila ga je lijepo dok se igrala jezikom s glavićem. Polegla me i legla nasuprot mene te mi je počela drkati stopalima. Moj prvi footjob, bio sam izvan sebe. Tako je to dobro radila da nisam htio da prestane nikad. Bio sam tvrd kao nikad. Hajde dođi izjebi me. Krenuo sam bez pogovora i nisam mogao dočekati da uđem u nju. Skinula je sa sebe sve. Nisam mogao skinuti pogled sa savršenih sisa. Krenuo sam da ću joj ga zavući kad je rekla, šta radiš, a di je kondom.

Jebem ti glavu blesavu, nemam kondoma. Nemam rekao sam. Hajde uđi ali samo nekoliko puta pa ćeš me onda izjebat u guzicu, nisam na tabletama pa se ne želim zajebavati. Polako sam ulazio u nju svakim zamahom sve dublje. Pička joj je bila potpuno dlakava i jako uska. Stiskala je moj kurac vrlo jako što me potpuno izbezumilo. Zgrabio sam sise i igrao se njima. Uskoro sam zastao i rekao jebiga svršit ću. Hajde metni ga u šupak onda. Pljunuo sam na njega nekoliko puta dok sam joj prstario šupak.

Činilo se da je razrađeniji nego pička. Nakon par minuta raširila je noge potpuno i rukama razmakla guzove. Gurao sam polako dok nisam osjetio božanstven osjećaj kada glavić uđe u šupak. Malo po malo bio sam cijelom dužinom u njoj. Počeo sam da je nabijam sve brže i brže. Stenjala je ispod glasa u početku, a li kako sam nastavljao jebati postajala je sve glasnija. Nakon desetak minuta počela je svršavati. Grčila se i stiskala kurac još jače. Jebao sam je kao životinja. Svršit ću vikao sam. Hajde daj ga na pičku. Izvukao sam ga van a ona ga je zgrabila rukom i izdrkala na svoj grm. Nastavila ga je drkati dok nije sve iz njega izvukla.

Onda se ustala i stavila ga u usta i cijelog polizala. Kad je završila rekla je hajde, dovrši posao. Legao sam i zaronio među noge. Lizao sam joj sočnu pičku i područje oko šupka što ju je dovodilo do ludila. Nakon par minuta svršavala je da su nas čuli svi u zgradi. Nisam prestajao dok me nije zaustavila jer nije mogla više. Nakon 10-ak minuta kad je došla sebi otišla je do wc-a i zatim je krenula doma. Ovo moramo ponoviti rekla je…

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija