Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Porezna prijava

U novoj godini u našem kvartovskom trgovačkom centru otvoren je nov šnajderaj , prostor u kojem je jedna mlada djevojka, izučena krojačica i švelja, vršila popravke na odjeći, a i šivala robu po mjeri.
Isprva sam je klasificirao samo kao simpatičnu s njenom poludugom kosom. Sada, međutim, kada vremenski uvjeti to dopuštaju , gotovo svakodnevno nosi top koji ističe grudi, a ispod tkanine se ističu bradavice i sad sam je rangirao od simpatičnee do zgodne i poželjne i počeo joj se upucavati. Budući da skoro svaki dan dolazi u moj snack bar na po gablec, malo smo se približili.


Jednog dana me pitala kako rješavam stvari s poreznom upravom i tko mi radi poreznu prijavu. prijavu. Rekao sam joj da to godinama to radim sam, online, koristeći program na svom računalu i internet.

To me naučila bivša porezna službenica koja mi je jasno dala do znanja da bih mogao uštedjeti hrpu novaca, ako bi me ona poučila kako se popunjava porezna prijava i ostale zakonski dopuštene trikove, ali uz uvjet da se poseksam s njom ( ovaj zadnji dio joj nisam rekao). Bio sam začuđen i iznenađen, jer je sa 22 još bila naučnica, a nešto takvo ponudi tada 40-godišnjaku, međutim poslije se ispostavilo da je ono što se danas u žargonu kaže „sugar daddy“ tip, da voli starije i seks s takvima. Naravno da sam prihvatio, bila je to win-win situacija, ja sam naučio kako popunjavati porezne prijave, a ona je dobila poduke iz seksa od iskusnog muškarca.


No, da se vratim curi , krojačici. Činilo se da je razmišljala o tome, ali na kraju je pitala mogu li joj pomoći i napraviti poreznu prijavu za nju.

Objašnjavam joj da je to moguće samo kod mene u stanu, jer mi je tamo računalo s programom za to. Nakon što smo se dogovorili za subotu poslijepodne, napisao sam joj što sve mora ima ponijeti sa sobom odgovorila je samo s e-mojiem srca.


Čekajući ju da dođe u dogovoreno vrijeme dvojio sam oko svojih šansi da, uz poreznu prijavu, popunim i njenu rupicu među nogama. Kad se pojavila, raspoloženje mi se popravilo, a nada pojavila, jer je uz dokumentaciju donijela i flašu vina, uz napomenu da je to za „poslije“. Kako se kod nas kaže – „prvo posal, onda veselje“. Vino sam spremio u hladnjak.


Pokrenuo sam računalo a ona je raspakirala svoje papire. Zaboravio sam da na početku dok se računalo pokreće u ekranom prolaze slike golih žena i djvojaka, mojih bivših iz akcija koje smo imali.

Vidjela je to, ali nije komentirala, dobar znak, činilo mi se. No, nije me samo početak ono što me je animiralo, već i sama njezina pojava, dva broja premali topić, koji naglašava njene grudi i kožnati šos, koji završava dvije šake iznad koljena i otkriva veliki dio njenih bedara.


Radili smo oko 2 sata i uspio sam ispuniti i poslati njenu prijavu. Uz komentar "ti si moj spasitelj" dobio sam poljubac u obraz i promrmljao sam u sebi i za sebe u sebi "ova se baš ne želi ljubiti za pravo". Čula sam što si rekao i za to moramo nazdraviti. Donio sam vino iz hladnjaka i utočio u čaše. Kucnuli smo se, rekla je „ zovi me Tajči, tako me zovu prijatelji, a mogu li ja tebe zvati Miki? “


Naravno da može i čim je ispila gutlja vina prislon ila je svoje usne na moje, jezici su se spojili i počelo je šamaranje koje je prešlo u strastveno ljubljenje, drugim poljupcem naša su se tijela sasvim zbližila.

Na trećem poljupcu sam se ohrabrio i zavukao joj ruku ispod gornjeg dijela i počeo milovati njezine meke, pune grudi. Nakon poljupca, odlučila je pokazati mi više i objema rukama je povukla gornji dio preko glave i nagne se unatrag. Kakve cice. Bijela koža prošarana finim venama okrunjena tamnim areolama i već uspravnim bradavicama.


Želim nju i ništa drugo i počnem joj cicati bradavice. Ona prede poput mačke i kreće rukama po meni i uskoro osjetim njenu ruku na mom međunožju. Naravno da osjeća kako mi je kurac dignut i tvrd i kaže: "pokaži mi ga, znatiželjna sam". Nikada se nisam sramio pokazati se pred ženama i kad mi je kurac u mirovanju, a pogotovo u punoj veličini i tvrdoći, ima nešto mazohizma u meni.


Nakon što sam se skinuo, kleknuo sam pored nje na kauč i usmjerio ga prema njoj.

„Lijepo“ rekla je „smijem li? “ „Smiješ, ako se usudiš“ rekao sam. “Približi se onda i nemoj se žaliti poslije“ odgovorila je smiješeći se. Kad sam joj došao dovoljno blizu uhvatila me jednom rukom čvrsto za jaja, kao da želi provjeriti koliko su puna, drugom rukom mi je prevukla kožicu preko glavića naglim, skoro bolnim, trzajem, da bi ga onda oblizala jezikom kao da liže sladoled. Zatim ga obuhvaća usnama i uvlači ga u usta.


Kako mi je savršeno pušila, bio sam prezadovoljan i nekoliko minuta kasnije čujem sebe kako se molim da prestane na vrijeme, jer ću svršit. Ona ga pušta, na trenutak i naceri se "Upozorila sam te" prije nego što ga odmah ponovno proguta. Sada ide punom snagom i povećava pritisak na testise. Nisam slab na kurcu, ali sam ipak urlao dok me isisavala do zadnje kapi.

Kad sam svršio nije ga pustila i dalje ga je držala.


Sad je bio moj red i drhtavim sam joj rukama strgao gaćice. Ono što sam ugledao oduzelo mi je dah, zastenjao sam, a ona me, onako kao zadnje nevinašce pita "što je" iako zna što vidim. “Tvoja gola pička me mami da zaronim u nju, ljubim ju i ližem". „I što čekaš? Pisanu pozivnicu? Zaroni Miki“ povikala je i svoji mi rukama pogurala glavu u svoje međunožje. Kao pčela medarica sam zaronio i gutao ponuđeni mi nektar. Počela me je usmjeravati, što, kako i gdje da ju ližem „ tako, malo gore, još gore, tu liži, jače, brže“ kad sam došao do njenog klitića povikala je „ tooooo“.


Nakon toga, kad se malo smirila pitala je „jesi spreman? “ Nije bilo sumnje, moj stojko je opet stajao, uspravan i tvrd.

Zajahal me i nabila se na mene. Nisam trebao ništa raditi, jahala je po meni i nabijala se kao đokej na konju koji juri u galopu, jedan orgazam za drugim, grčila se, vrištala, drhtala, tresla. Držao sam ju za guzu, ljubio grudi i na kraju se istreao u nju do zadnje kapi. Ludo i nezaboravno. Iscijedila me do zadnjeg atoma snage.


Dok se oblačila pitala je:“moram li čekati reprizu do sljedeće porezne prijave? “ „Naravno da ne, vidimo se svaki dan, ja sam uvijek za“ Na odlasku me poljubila i rekla“hvala za nezaboravno poslijepodne, jedva čekam reprizu“. “Što se mene tiče, može i sutra, ako nemaš što drugo u planu“ odgovorio sam. „Imam posla, moram završiti neke suknje i bluze, ali uskoro sigurno“ odgovorila je spuštajući se po stepenicama.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija