Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Posao kamiondžije .

Moja prva tura kao vozača kamiona je bila da odvezem neke profile na farbanje stotinjak kilometara od moje firme.
Nije mi bio problem upalio sam navigaciju i krenuo bilo je ljeto i sunce je tog dana sijalo kao nikad.

Inače kad vozim volim da pratim sve okolo jer tako lakše pamtim ture ako bi opet nekad išao.
Ušao sam u neko selo a pošto je kamion bio veći morao sam da pazim kako vozim da neću kakvu štetu načiniti. To selo je bilo rijetko sa kućama ali jedna je baš bila odvojena fina kuća na livadi odvojena od svega.
Eh tu sam ugledao nju , jebozovnu crnku vitku koja se igrala sa djevojčicom.
Na sebi je imala roze bretele i bijeli šorc kratki ispod kojeg su bile fino ocrtane crne tange.
Usporio sam da to bolje snimim ali i ona je primjetila da sam ja usporio i da bukvalno buljim u nju.
Kad sam prošao kuću njenu ubrzao sam da što prije istovarim robu, da bih je opet vidjeo. A i ona mene kao da je čekala, na sreću istovar je bio brz i uredan tako da sam je mogao opet vidjet, ali ovaj put je sjedila ali smo se opet pogledali i osmjehnuli jedno drugom.
Svaku turu na to mjesto sam tražio da idem ja nije mi bilo tesko.. i tako tura za turu gledali se smjeskali se kad god ja svirnem ona bi se okrenula i mahnula rukom sa osmjehom..

Jednom odlučim da ću stati, kupio sam par čipsova za djevojčicu i slatkiša, a njoj sam kupio čokoladu veliku. I tako kad sam stao upoznali smo se i popricali lijepo. Nije imala čovjeka živila je sama sa curicom.. prolazili su dani nije dugo bilo ture tamo a onda me je šef ponovo poslao , naravno jedva sam čekao..
Kad sam prolazio pored njene kuće mahala mi je da stanem, kad sam zaustavio kamion pitala me je mogu li usput da joj pokupujem neke stvari i dala mi spisak, uzeo sam to i naravno pokupovao, međutim kad sam stigao do njene kuće prišla mi je sva skrhana i rekla kako ona nema meni da plati to.
Rekao sam joj da nema veze da uzme stvari nije to ništa skupo bilo možda 10-15eura sve je hrana bila uglavnom..


Zahvaljivala se puno te me pozvala na kafu, kad sam ušao u kuću primjetio sam da je sama. Sjeo sam na kauč a ona preko puta mene pili smo kafu i normalno razgovarali, ali ja sam nju malo mjerkao što je ona i primjetila i dala mi do znanja da joj ne smeta, tako što je se dodirivala po sisama lagano rukom i širila noge. Bukvalno mi je davala znakove da me želi.


Prošlo je par minuta ustao sam i sjeo kraj nje te smo počeli da se ljubimo, a ja sam lagano stavio ruku na njene butine. Uzdasi su joj bili sve brži i jači u jednom trenutku mi je rekla da sex nije imala dugo al da bi volila da ga osjeti u sebi.

Skinuo sam je golu a ona mene , nije imala velike sise al je zato guzove imala za dvije dobre cure.
Počela je da mi drka kurac rukom lagano pa kako je vrijeme odmicalo sve brže i brže, sve dok nije ga stavila u usta. Pušila ga je kao neka porno glumica bukvalno se iživljavala na mom kurcu, grickala ga i gutala sve do jaja.
Onda me je bacila na kauč i počela žestoko da se nabija i da mješa guzovima tu brzinu nabijnja nikad necu zaboraviti. Imao sam osjećaj da će mi otkinut kurac koliko brzo se nabijala i mješala guzovima. Vrištala je iz sve snage sve dok nije svršila.
Kad je završila svoje pitala me je kako želim da je jebem , rekao sam da volim kad jebem s guza. A ona se naštimla kao neka vrhunska jebačica, guzio sam je najbrže što sam mogao da je čak uspjela još jednom da svrši , kad sam bio blizu završnice počela je ponovo da mi puši , pa se prebacila na jaja grickala ih i sisala, dok je rukom drkala kurac.
Rekla mi je da želi da joj svršim po sisama , što sam i uradio a ona je sama rukom kupila tu spermu i stavljala u usta. Istuširali smo se zajedno , a onda ja nastavio svojim putem ka firmi.. .


P. S : Bit ce i drugi dio koji je još bolji.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija