Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Poseban sam pohotnu susjedu

Ocjena: 2

već dugo vrjeme promatram guzatu, a bogme i sisatu susjedu Tonku. Naime naše njive su jedna do druge i krompir je već u punom sjaju, tj to su pravi grmovi, pa se mora redovno zaljevati. Ja svoj krumpir uglavnom prodam susjedima, jer otkako sam ostao sam, nakon što mi je prije dvije godine supruga iznenada od raka preminula a meni sa 53 godine nije padalo na pamet ulaziti u novi brak.

Kćer i sin su se udala i oženili, te žive u gradu a povremeno vikendima navrate na roštilj i slično. Međutim ako sam odustao od braka, neznaći da sam odustao od sela. Tonkina guza je bila okrugla i sad u ljetnim mjesecima sa manje odjeće itekako iuazovna. Čak mi se činilo i da malo trka na mene. InačeTonka je imala 40 godina, duge smeđe kose vezane u rep, sise četvorke te nekih metar i šezdeset visine. bila je dosta niža od mene, ali stalno je nešto dvosmisleno dobacivali dok smo obožavali krumpir. Meni se kupac i nije nesto dizao, ali kada se diglo svih dvadesetak centimetara bila je lijepa izbačena u hlačama, jer je bio solidne debljine. U jednom trenutku dok smo tako radili ja sam se malo ispravio ona je dobacila:štef Kaj ti krumpira u gače stavljaš? -inače ime mi je Stjepan, a kada sam ju pogledao vidio sam da jenagnuta i da se ceri gledajuči u mom pravcu dok su joj izreka majke virila bujne sise. Ne, ne trebaju mi dolje.. -rekao sam namignuti joj, a ona se još jače nasmijala i uspravna. Nekak ti ne vjerujem Kaj bi vozila provjeriti vlastoručno?

-namjerno sam upotrijebio ruku u kontekstu jer od gledanja nema vade. znaš da bi.. -rekla je nakon kračeg razmišljanja. kaj da dođem ja do tebe il'buš ti do mene? -upitao sam smireno, mada sam Osječani kako mi krv nabija u kupac. Nije ništa govorila večeras je ispustila motiku i krenula prema mojoj njivi, a ja sam ispustio motiku i čekao ju da dođe do mene. Duša la je ubrzano kada je došla, a lice joj je bilo poput paradajza crveno, što od nelagode što od uzbuđenja. Nije previše okljevala i primila je rukom za onu izbačena u mojim hlačama osjetio sam takvu ugodutrenutno, da sam mislio da sam se odmah ispraznio u gače. Malo ga je gnjecila preko hlača odobravajući klimanjem glave njegovu veličinu, a onda mi počela otkopčavati šlic na hlačama, ali sam ju zaustavio otišao sam do traktora i izvukao dekuiz njega pa se vratio i raspored ju između redova krompira. Atim mi je otkopčavati hlače skinula ih sa gačama, te počela ogledala kurac iz blizine, jer je u međuvremenu čućnula. zatim ga je malo Lionela i pokupila ono nekoliko kapljica sa glavića, pa ga uvukla u usta nisam bio baš načisto sa tim da ga puši, Jer smo oboje bili od znoja pa sam pretpostavljao da joj i nije neki miris dolje ali to ju izgleda nije smetalo, jer je uskoro pola mog kurca bilo u njenim ustima. oh, kako je bilo dobro. Ne sjećam se kada je zadnji put bio u ženskim ustima, A tonka je vrlo dobro znala šta radi, jer sam uskoro počeo svrš. avati Nešto u njena usta a nešto po licu. Samo je ciknula, , jer nije očekivala toliko toga pa je brzo prstima skupljala moje sjeme sa svog lica i oblizivala si prste, ali nije prestala drkati moj kurac koji je i dalje stajao. Nakon minute ili dvije njegovog intenzivnog držanja legla je na leđa i povukla si hlače sa gačama niz noge, pa sam ugledao pa sam ugledao njenu dlakavicu sa rozim usminama koje su večeras bile mokre od njenih sokova.

Uz to si je povukla i majcu preko silaska sa gradnjom pa su se one sise razbili sa strana a bradavice su večeras bile napete. Nisam oklijevao večeras san se kleknuo i uzvratio malo lizanje njene pičke koja je mirisala na sokove i znoj i malo na pušaka, dok sam jednom rukom mjesto one njene sise stenjala je glasno i samo mi govorila:A.. da.. leži ju.. mmmmmm.. kako je dobro daj me jebi. Nije me trebalo dugo moliti jer sam se bojao da mi ne padne i da se ne osramotio. Namjestio sam se iznad nje i ugurao glavića u njenu mokru i izuzetno vrelu pičku, te joj ga sjetio odmah do jaja unutra. Zastarjela je glasno zapiši mi nokte u vrat. Jebao sam ju jako i brzo osjećavši vrlinu sunca na svojoj goloj stražnici dok su se naša tjela sudarila u intenzivnoj i divljoj stvarnosti pohote. Lako smo bili glasni teško da bi nad neko vidjet između gemova krumpira kolike su bile stabljike. Jebao sam ju žestoko a Tonka je večeras jednom svršio i ona dekan je sad bila mokra gdje se sljepilo iz njene pičke. Nakon desetak minuta još nisam svršio, a ona je tražila da ju jebem s guza oprezno sam pogledao okolo i nije bilo nikoga, baš kao i ostale dane, pa se onda brzo kletva a ja sam kleknuo iza nje i odmah joj ga nastavio zabijati. Naredni desetak minuta se nije čulo ništa osim udaranje njene gute po mojim preponama, našeg sve glasnice stenjala i njeno povremeno ciljeva znoj se cjedilu sa nad dok sam ja osjećao kako mi se približava. Zgrabio sam je za sise i nastavio se zabijati u Njujork je ona civilima u sve višem tonalitetua onda smo oboje doživjeli zajednički orgazam, te sam se sad praznik duboko u njenoj unutrašnjosti dok je ona zabila svoje nokte u moju stražnici mavlačući ju na sebe kako bi joj ušao čim dublje. Ostao sam sa kurcem duboko u njoj još par trenutaka dok smo polako oboje dolazili do daha, pošto je sunce i dalje nesmanjenom pržimo na nas. Polako smo se obukli i otišli do traktora gdje smo imali hladne vode i nešto hrane gdje smo malo sjedili u sjeni traktora i kesici se ko klinci. rekla je da joj je to baš trebalo, jer joj muž nije baš nešto u krevetu u zadnje vrjeme, Ai nema takav kurac među nogama.

Kada sam joj rekao da nisam imao sex od kad mi je supruga bila oborila, te umrla samo me sućutno pogledala i rekla dajemo to ispraviti. Šta da vam kažem naguzio sam je još prije nego što smo otišli kući, a od tada svaki drugi danbi na njihovi dobili svoju količinu sjemena u obje rupice za guzu se još nismo odlučili, ali nikad se ne zna, ima e da i sad je obavezno njivi bez gradnja i gačama kako nebi gubili vrjeme a i vruće je.. .
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija