Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Posebna Nina

Pred kraj godine kao i većina tražim gdje ću za Novu Godinu.D ruštvo se poženilo i poudalo pa sad muka.Gdje na doček?

Jedan malo bolji kafić ima organizirani doček.Lijepo.Obzirom da i vlasnika poznajem ići ću tamo.Naravno to ne garantira ekstra zabavu al činilo se kao najbolja opcija.

Jedva sam dočekao dan kad će biti fešta.Tu sam se večer spremio i otišao.Okupljanje i nije baš nešto ali sve će se zagrijati poslije.Tako sam mislio dok sam gledao kako se svi okupljaju.

Lijepih je cura došlo ali mahom u pratnji.Samo je jedna grupica stigla gdje ne poznajem nikoga.To će lakše razumjeti oni koji žive u manjim mjestima jer tamo svak svakoga poznaje!

I tako malo po malo svi su se opustili.U ponoć su padale puse i čestitke i više se nije znalo tko komu pripada.Može se reći da je i piće odradilo svoje.Ipak ono društvo nepoznatih je ostalo pomalo za sebe.

U stvari ne bi to ni primijetio da mi za oko nije zapela jedna djevojka među njima koja je djelovala ponešto starija i ozbiljnija od svih.Možda malo i previše ozbiljna.

Plešu svi valcer nazdravljaju ali ona sjedi za stolom.Već malo vesel i opušten idem ju zamoliti da plešemo.Priđem stolu predstavim se pružim joj ruku da odemo plesati.

Pristane ona i ustane kad ono upss pa visoka je gotovo koliko i ja.Sad mi je bilo jasno zašto je djelovala tako usamljeno .A tako lijepu i dugu kosu ima.Istina štikle su joj dodale visinu al izgleda doista lijepo.Nikada prije nisam imao prilike plesati sa ženom te visine. Mojih 190 cm je sada izgledalo sasvim ok.

Pričamo tako nakon plesa istina teško jer je buka i žamor pa i zapjevali oni koji su popili malo više.Ništa zato.Saznao sam da se zove Nina,i nije odavde ali će uskoro doseliti u kuću koju prave.Nekako pokušavam na lijep način doznati njen status.Ono ima li dečka ,muža ili je sama.

Tamo pred jutro kad su se svi počeli razilaziti dolazi Nina,pozdravljamo se,a u ruku mi daje neki papirić.Spremim ga u džep,vidjet ću poslije što piše.

Drugi dan poslije svega kopam po džepovima jako me zanimalo što mi je dala u ruku,onako pomalo diskretno.Ah našao sam.Bila je to podsjetnica a na njoj dva broja.Kemijskom je zaokružen mobitel.Na dnu piše,nazovi me kad se naspavaš!

Ali ja još uvijek ne znam ništa o njoj. A u stvari kao da je to i važno?!Ipak se nećkam hoću li nazvati ili ne!?Nakon par poziva kako mi se javljao automat kako korisnik nije dostupan zvoni telefon.
Sav unervožen čekam da se javi. I napokon.

-Molim,Nina je,izvolite! Rekla je to službeno...

Javim joj se i kad je skužila glas odmah je promijenila stil.Službeno je postalo posve ljubazno i privatno.Malo smo pričali onako neobvezno ali je razgovor brzo još više bio ljubazan i topao.

-Hoćemo se vidjeti danas! Pitao sam bez previše razmišljanja...

-Ako imaš želju,može! Odgovorila je onako nesigurno...

-Reci gdje da dođem po tebe?

Objasnila mi je gdje se nalazi i poslije brzog sređivanja sjeo sam u auto i otišao po nju.Čekala me dotjerana.Sad mi se još više svidjela.Nevjerojatno je koliko je bila zgodna za tako visoku ženu.

Nakon što je sjela u auto pao je jedan oprezan poljubac no za njim i drugi puno opuštenije i tako sve dok se umalo nismo zaboravili.Pa u selu smo babe nas mogu vidjeti!

-Gdje ćemo? Pitam...

-Ti poznaš mjesta ovdje. Odgovorila je...

Ok,sad je sve na meni.Shvatio sam.Obilazili smo sva meni poznata mjesta no sve je zatvoreno.

-Idemo kod mene? Moji nisu kod kuće!

Kimnula je potvrdno.Znao sam da mi starci neće dolaziti kući još par dana tako da je kuća bila samo moja.Otišli smo ravno u moju sobu na katu.Prvo smo se malo odmjeravali a potom se sve preselilo na krevet.

Nekako se stidljivo pokazivala ali nije štedila dodire i poljupce.Znao sam da moram napraviti nešto da se opusti.Vidjelo se da ima komplekse radi svoje visine.Ustao sam se primio ju za ruku i pokazao joj da ustane. Stajala je do mene dok sam svlačio njenu odjeću.Bila je mirna kao da očekuje moju reakciju.

-Lijepa si i zgodna!

-Stvarno tako misliš? Pitala je to sa nekim strahom...

-Pa naravno da tako mislim! Odgovorio sam odmah...

Vidjelo se da joj je lakše.No nisam dozvolio da puno priča.Ljubio sam ju i dirao u nadi da će prestati misliti na svoj kompleks.

Dodirivala me posebno nježno.Priljubili smo se jedno uz drugo.Lagano je raširila noge malo stala na prste i kurac stavila između svojih nogu.To je bilo nešto sasvim novo za mene.Osjetio sam kako klizi po mokroj pici između usnica.Taman kad bi došao na sam ulaz ona bi se samo malo pomjerila unazad.Vidio sam smiješak na njenom licu.Uživala je gledajući mene.

-Želiš me? Šapnula je...

-Aha...!

-Idemo na krevet,bit će ugodnije! Rekla je...

Okrenula se i kleknula na krevet.Podbočila se na laktove i isprčila okruglu guzu.Pica joj se sva rascvala.Prišao sam joj i konačno stavio kurac u nju.

-Polako me tucaj!

Čuo sam ali nisam ni mogao odgovoriti.Svaki puta kad bi se zabio u nju do kraja samo bi jedva čujno uzdahnula.

-Tako,samo polako!

-Želim osjetiti kako svaki centimetar ulazi u mene!

-Volim kad se ugnijezdi! Govorila je to suzdržavajući uzdah...

Držao sam ju za guzove i tucao polagano.Polako pa sve brže dok se ona sama nije počela nabijati na njega.Na trenutak sam zastao. Bilo je tako lijepo da sam morao paziti da ne završi previše brzo.Pažljivo se odmakla.Legla je na leđa.Došao sam joj između nogu ali mi nije dopustila da joj ga stavim.Držala je ruku preko pice i rekla mi:

-Sad sam ja na redu!

-Moram te gledati kako uživaš!

Ispružio sam se a ona me izljubila cijelog a potom zajahala. Ponovno sam osjetio njenu toplinu.Tada nije više bilo polako.Nabijala se na kurac i uzdisala.Njena me duga kosa prekrila po licu poput zavjese.Dirao sam ju cijelu a tako je bilo neobično i uzbudljivo.

Prišla mi je do uha i šapnula:

-Sad ću se okrenuti a ti mi mazi leđa!

-Kad pogodiš mjesto gdje sam osjetljiva znat ćeš!

Tako se spretno okrenula da joj nije ni ispao van.Mazio sam ju po leđima od vrata do guzova.Rukom je podigla kosu.Miješala je sve brže nabijala se sve jače.U jedno je trenu zastala,nabila se na kurac do kraja i samo sam osjetio kako joj guzovi drhte.Pustila je kosu i počela picu trljati prstima.Prolomio se vrisak.Govorila je:

-Nemoj se micati,molim te nemoj se micati!

I počela njihati guzovima.Ni sam ne znam kako sam se uspio suzdržati da ne svršim.Gledao sam ju potpuno ukočenu sa glavom zabačenom unazad.Više se nije micala.Ni disanje nisam čuo.Tako je dugo trajalo.

Polako je pustila da kurac iziđe iz nje.Spustila se sasvim dolje uzela ga rukama.Onako sva raščupana podigla je glavu i rekla:

-Sad ćeš me pošpricati!

Stavila je kurac u usta i dalje sam osjetio samo prekrasan osjećaj zadovoljstva.Taman u trenu kada sam trebao svršiti osjetio sam kako ga drka i čuo:

-Hajde.. Želim sve po sisama!

Mislim da je toga bilo po svuda pa i po kosi ali nije joj smetalo.Još jednom ga je stavila u usta a potom se povukla prema gore.Zajašila me i stavila ga u još mokru i toplu picu.Kako je to krasan osjećaj kad ti netko želi priuštiti potpuno zadovoljstvo.

Sjedila je na njemu dok sa sasvim nije spustio.

Pričala mi je kako je uživala u seksu i da to želi ponoviti.

Dok se tuširala razmišljao sam o toj visokoj lijepoj ali i zgodnoj ženi.Nije mi bilo jasno radi čega ima komplekse jer ono što mi je pokazala je lijepo gledati.Ali i ono što mi je pružila je poseban užitak.

Još u noći sam ju odvezao kući i iskreno želio da se ne predomisli.Htio sam da se takav divan seks sa Ninom ponovi.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija