Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Posjet staroj skoli

Ocjena: 2

Jedan dan vraćam se kući, i prolazim pored osnovne škole u koju sam nekad išao. Otišao sam unutra da vidit stare profesore i malo popričat s njima. I taman sam obišao sve, i taman na izlazu sretnem profesoricu iz tjelesnog, dosao sam do nje i pozdravio sam ju. Malo smo pričali na hodniku i rekla mi je da joj je sad rupa u rasporedu i da odemo do kabineta i otišli smo. Sjeli smo pa me pitala dali želim kavu, čaj ili nešto drugo. Rekao sam joj da ću kavu, a ona nam je odma napravila.

Sad da je opišem malo, sise su joj bile veličine između dvojke i trojke, a dupe joj je bilo čvrsto i savršenog oblika jer je ona ipak trenerica, a i sjećam se da smo kao učenici uvjek gledali u nju... Dok smo pili kavu malo se raskopčala, a i meni se malo počeo dizati jer sam ju uvjek htio jebat.

Popili smo kavu pa je uzela šalice sa stola, ustala se i skolnila ih. Bila je okrenuta i nešto je gledala u ormariću, nosila je usku trenirku kao i svaki put pa joj se dupe ocrtalo. Meni se digo skroz, a nosio sam trenirku tako da se služlo da mi je kurac dignut i jako se vidilo, a i stršio je. Pitala me da joj dam rokovnik sa stola, a meni je bilo neugodno ustat se, sli je bila okrenuta pa sam joj ga donjeo. Došao sam do nje s leđa i dao joj ga. Taman sam krenuo nazad sjesti, ali se ona okrenula za mnom i vidila da mi se digo. Bilo mi je malo neugodno, ali sam sjeo, nasmijao se i šutio. Stala je pored mene i lagano me primila za vrat s desnom rukom i malo me dirala po prsima. Stalanje iza mene, zaključala je vrata i skinula je gornji dio trenirke tako da je gore imala samo grudnjak. Okrenuo sam se i krenula me ljubiti. Bio sam začuđen, i bilo mi je neobično ali sam ju oduvijek htio jebati.

Dirao sam ju po sisama i sjela mi je na kurac preko trenirke. Spustio sam ruke malo niže, točnije jednu ruku sam jo gurno među noge, a drugu sam joj stavio na dupe. Ustala je i skinula mi trenirku, izvadila kurac i počela mi je drkati. Ja sam ju gledao i počela mi je pušiti. Skinuo sam si majcu, a i njoj sam otkopčao grudnjak. Prestala ki je pušiti pa mi je nastavila drkati i svršio sam joj po sisama i trbuhu. Skinula je grudnjak i legla na stol. Nageo sam se na nju i počeo ju ljubiti. Obrisala je spermu sa sisa i trbuha i skinula je donji dio trenirke i imala je samo gaće na sebi. Trljao sam joj pičku preko gaća pa ih je onda skinula. Skinuo sam se i ja, a ona je ležala na stolu i dignula noge u zrak. Prvo sam joj kurcem lagano ulazio u pičku, a ona je samo uzdisala. Uhvatio sam ju za noge i počeo sam joj ga lagano gurati. Rekla mi je "ajde" i krenuo sam sve brže. Ona je stenjala, ali sam vidio da je i uživala. Gurao sam joj ga sve brže, a i ona je bila sve glasnija.

Izvadio sam ga i dignula se sa stola. Kleknula je pred mene, polizala ga je par puta i skupila je sise i stavila je kurac medju njih pa mi je drkala sa sisama. Dirao sam je po obrazu i smijala se. Ustala je, poljubila me i uzela vazelin iz police. Stavila je jednu nogu na stolicu i namazala si je vazelin na dupe. Primila me za ruku i posegnula me na stol, okrenula mi se i nagurala si je kurac u dupe. Prvo je sjela, pa se lagano krenula dizati. Stala je pa sam joj ga krenuo gurati. Jako je vrištala, a i sise su joj jako skakale. Sišla je, okrenula mi se leđima i sjela mi je na kurac, pa si ga je ugurala u pičku. Počela je brzo skakati po mome kurcu, a dupe joj se treslo pa sam ju uhvatio za dupe i lagano je udarao. Vikala je "to, to, to" svaki put glasnije. Svršio sam joj u pičku i ustala se. Legla je na stol i uhvatila me za glavu i nabila si ju u međunožje. Lizao sam joj pičku i lagano joj gurao prste. Išao sam sve brže i brže pa je svršila. Ustala je, jednom rukom me dirala po jajima, a drugom mi je dirala prsa i ljubila me po vratu.

Uskoro joj je pauza završavala pa smo se obukli i isparila me do izlaza škole.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina