Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poslastica uz kaficu u kancelariji

Prije već skoro 2 mjeseca, na moje veliko iznanedjenje dobio sam poziv od strane zenske osobe. Već duže vrijeme sam tražio posao i ona se javila da provjeri da li je to jos uvjek aktuelno. Iz slusalice je dopirao jedan jako seksi glas. Pozvala me na razgovor i ja sam naravno pristao. Radi se o kompaniji koja prodaje proizvode visokog kvaliteta. Kada sam dosao tamo, cujem onaj seksi glas. Bila je to sekretarica ( Milica nek bude ime, pravo necu otkrivati). Zamolila me da pričekam malo tu u lobiju i usput me, kako sam ja to primjetio, dobro skenirala ocima. Dok sam čekao razgovor malo sam i ja skenirao. Malo proizvode i ambijent, a malo više radnice koje su tu radile. Pored sekretarice Milice primjetio sam jos dvije da su tako mladje kao ona, a ostale su manje vise bile vec bakute.

Samo jedan muskarac je tu radio, poprilično lošeg izgleda i stasa. Kada sam konačno pozvan da udjem na razgovor u kancelariji sam zatekao jednu jako zanosnu crnku. Toliko je bila dobra da sam se jedva sudrzavao da je ne odmjeravam očima. Razgovor je protekao super i primljen sam, uz uslov da prodjem obuku. Po završetku obuke, trebao sam dobiti mentora, i gle čuda.. . dobio sam nju( recimo Jelena da se zove). Crna kosa, smedje oči, pune usne.. . pravo ona opasno seksi faca. Tijelo joj je kao izvajano. Ne zna covjek gdje bi pre gledao. Svjesna svog izgleda, pa je kao i sve ponekad malo izazivala. Lijepo smo se sprijateljili i ja sam se vremenom opustio u njenom društvu. Ja sam momak(21) vrlo dobrog izgleda. Povisok, atletski gradjen, finih kontura lica, ali sa zenama nikad nisam imao srece. Tačnije, uvjek sam trazio mane u svakoj. Nikad mi ništa nije dovoljno dobro. Hiljadu sam prilika imao, vrlo malo iskoristio. Zadnja takva mi je bila mjesecima unazad. Stalno sam napaljen i drkica je jedino što me spašava. Poslovao sam obično u kancelariji.
Ona kao mentor, ali i kao novopečeni prijatelj često je dolazila da popije kaficu sa mnom i malo da popriča. Dodirivali smo mnoštvo nekih tema. Ovaj put dosla je i tema seks. Nisam puno htio da pričam o sebi, pa sam pustio nju. Ona se razvezala, skoro bez dlake na jeziku da je bila. Pričala je s koliko je njih bila, šta je sve znala da radi, koliko je ko mogao. Onda se i pozalila da joj sad sa 32 i sa muzem nedostaju te avanturice. Onda je okrenula na mene i krenula me ispitivati. Rekao sam da već neko vrijeme nemam partnerku.
Na pitanje "Što? " odgovorio sam da sam previše izbirljiv.

- "Čuo si ono da od birača nema jebača".
- " Ne možeš ni zamisliti koliko puta".
- " Pa gdje je problem? Jesi gej? "
- " Nisam, bože sačuvaj".
- " Pa ajde reci npr. svidja li ti se neko ovde? Senka(treća cura, plavuša isto dobro izgleda), Milica, JA! .. . " - " Dobro ti si sad već druga priča.. . "
- " Jebo bi me aa" ?
- " Pa bi, ne vrijedi da lažem".
- " Šta bi mi radio? "
- " Šta ne bi.. . kad te pogledam ne znam odakle pre da počnem".
- "Hmmm.. . " ( sjeda mi na krilo i unosi grudi u facu) "Imaš li sad neku predstavu? "

Nosila je neku bluzu. Otkopčao sam je polako. Sise su izgledale i bolje nego što sam imao. Po mojoj procijeni cetvorke, okrugle. Izvukao sam jednu pa i drugu iz brusa. Areole su bile preljepe, nikad nisam vidio lijepše. Odmah sam uzeo jednu da sišem i grickam, dok sam drugu štipao. Prijalo joj je to. Dok sam ja to radio ona se klatila u krilu gore dole u namjeri da probudi malog. Nakon nekog vremena me je povukla za kosu i uputila jedan strasan francuski poljubac. Baš je znala to da radi. Sišla je sa krila i kleknula.
- " Da vidim s čim raspolažeš ! "

Ustao sam, skinuo hlače i oslobodio mališu ( pristojnih 18cm). Zadovoljno je nešto promumljala i uhvatila ga rukicom lagano da drka. Proždirala ga je očima, sve dok nije više mogla da izdrži i počela je da ga liže. Vrlo brzo ga je stavila u usta. Krenula je da puši.. . uh kako je to radila. Stavljala ga je do kraja kao da je ništa, pa se prebaci malo na muda. Cuclala ih je i lizala. Mališa je bio zanimljiviji. Vratila se na njega, ovaj put agresivnije i brže. Taj tempo nisam dugo mogao da izdržim, rekao sam da cu da svršim. Nije se obazirala. Svršio sam joj tako jako i obilno u usta da nije sve mogla odjednom da proguta. Nešto je ošlo po podu, ali je većina završila u njoj. Pušila ga je jos malo, želeći da iscjedi svaku kap iz njega. Lijepo ga je očistila. Pogledala me u oči i nasmijala se. Mališu je poljubila u glavu još jednom i rekla " Odoh sad " uz mig.
Kasnije tog istog dana je bilo još zanimljivije, ali o tom drugi put.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija