Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Posle dugo vremena opet sam je naguzio

Moram napomenuti da mi se ova prica nije stvarno dogodila, vec je deo moje burne maste i fantazije. Gde početi moju priču. Pa možda najbolje od početka. Ne sećam se više svake suptilnosti, posebno razmene, zato mi nemojte zameriti. Jednog dana sam otišao u drugi. Šalili smo se po komadu i uglavnom smo bili iscrpljeni. Prisjetio se i rekao da idemo na espresso kod njegovog komšije, složio sam se s njim. Nazvao ju je i rekao da će doći, ona mu je otkrila. Rekla je da je bila udaljena od svih ostalih kod kuće i da umorno izvršava samoubistvo. Otišli ​​smo do nje, ona se oprostila od nas i ušli smo u kuću. Sedeli smo na krevetu, a ona je otišla do linije koja je bila obrnuta od kreveta. neki Disk lagane muzike, kada je ugradila album, izbacila je svoje ljupko dupe (nosi telo i pantalone), vojne pantalone su joj gledale preko pantalona (ona je takvog izgleda) mrmljao mi je da ga je nedavno nosila kaiševe, pitao sam ga odakle zna, on je odgovorio da je to uglavnom radila kad je neko ostao s njom.

Bila sam tako napaljena zbog toga i njenog provokativnog dupeta. Brzo sam izvadio naotekli kurac oko sebe i počeo trzati, pratilac mi je otkrio da nisam običan i da prestanem. Nisam ga saslušao, ali za samo dva minuta uskliknuo sam. Stavio je belu tečnost na sedište pre nas, pokušao sam da sve postavim na jedno mesto, u kojem sam uglavnom prevladao. Otišao je potpuno oko toga i otkrio mi je da sam najveći kreten i da me više nikada neće moći nikamo odvesti. Posle dva minuta ušao je komšija i doneo espreso. U trenutku kada ga je odložila na sto, nije mogla da odoli prilici da vidi šta je na stolu, međutim tvrdila je da ne vidi ništa. među nama. Popili smo espresso, a ona je nakon toga ostavila sol na stolu i počela lizati spermu sa stola, furorom smo je pogledali i brzo smo se otekli u donjem vešu.

Ne znam da li je to možda videla, ali koliko znam, ona je odgurnula šalu iza sebe i privukla nas što je jače moguće zbog naših oteklina koje smo vrištali. Ustala je i otišla do nas, rekla je da se približimo što više možemo . Učinili smo to bez reči. je naš kurac i počela je da ih puca, radila je to nekoliko minuta. Nakon trube, bez reči smo se zbunili. Zafrknula je i rekla da joj trebam da je smjestim u njezino malo dupe, a drugu da je smjestim u svoj bunar lave. kao striptizeta ga je skinula pre nas, učinila je to sposobno. Ležao sam na leđima, stavila je svoje malo dupe na moj ogroman kurac, a leđa je otišla meni. Učinili smo to i ona i ja, a ona je dozvolila da bilo ko čuje povike. U trenutku kada se smestila saputnik je zatvorio taj sendvič sa višeg mesta.

Pa smo je zeznuli petnaest minuta, sokovi su iz nje izlazili u ogromnim količinama. Promijenili smo položaj, trenutno sam je strpao u njenu mokru macu, a druga je počela pušiti. Otkrio sam joj da trebam da se zajebava sa svojim prosječnim i čvrstim sisama koje mi je afirmisala, a da nisam rekao ni riječ da i njoj to treba. Počeo sam je zajebavati između sisa koje je pritiskala, a pratilac je jezikom počeo da kupuje sokove od njene mace. Vidjela je da se približavam kraju i uzela je moj kurac u usta. Ja sam joj, stavila sam glavu na njenog pijetla i počela joj duboko gurnuti spermu u grlo, ugušila se, ali nije rekla ništa negativno. Sve je progutala i nježno poljubila moju macu. Drugom je savjetovala da joj treba svršiti malo dupe. šta više, on je to i učinio. Poljubila nas je snažno i otišla pod tušem, pripremili smo se i otišli ​​do kuće pratioca.

Pitao sam ga ko je prostak, a on je rekao da nemam pojma da je komšinica ovakva, pretpostavljam da će biti besna s nama i da nas je on oterao. Bilo mi je žao i nakon toga smo igrali utakmicu u lopti .. .

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija