Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poslije jedne sestre izjebao sam i drugu!

Pisao sam vam ranije kako sam tokom ljetne turneje jebao jednu od sestara koje su nadtupale zajedno. Slađana je bila prava vatra u krevetu obožavala je jako moj kurac i koristila je svaku moguću priliku da mi ga isprazni do kraja. Tokom takve jedne strasne jebačine nisam ni slutio da nas špiunira njena sestra Marina. Kasnije mi je priznala da dok sam jebao njenu sestru na krevetu da se toliko jako bila napalila da joj je jako malo trebalo da nam se pridruži.

Odustala je u poslednjem trenutku i vratila se natrag u svoju sobu. Od toga trenutka je svako malo pokušavala da mi se nabacuje i zavede me. Marina je imala malo manje sise od svoje sestre ali je zato imala mnogo veću guzu. Bila je i ona jako privlačna i poželjna za izjebati. Tako smo se jednom našli svi zajedno na jednoj večernjoj zabavi gdje me je ona u onako polupijanom stanju uzela za ruku da plešemo. Pristao sam i zanosno smo plesali gdje mi je oko kurca uvijala njenim zanosnim velikim dupetom.

Moj kurac se počeo buditi u gaćama što je i ona jako osjetila pa sam bio siguran da se jako napalila jer se u taj mah još više meni primakla. Tada je počela da miješa guzovima po mom već nadignutom kurcu. Odjednom mi se okrenula licem prema meni priljubila se jako uz mene da sam na mojim grudima mogao osjetiti njene napete bradavice. Šapnula mi je na uho kako je gledalac kako joj tucam sestru u krevetu i kako bi željela i ona isto tako da je izjebem. Dogovorili smo se da se nađemo kod mene u sobi za deset minuta. Nakon tog vremena pokucala mi je na vrata, koja čim sam otvorio navalila je na mene.

Počela je da me skida kao luda a i ja nju, tako da smo već naredni tren oboje bili potpuno goli. Spustila se na koljena i počela ga snažno drkati. Dok ga je drkala drugom rukom je masirala svoj klitoris što je mene jako napalilo. Čim se moj veliki kurac podigao do maksimuma u njenoj rucu, prinijela je usta mom kurcu i strpala ga unutra. Počela je da ga puši kao prava drolja. Uvlačila ga je unutra duboko do grla. Moram priznati da ga je bolje pušila nego sestra. Ja sam u tom trenutku uhvatio je za kosu i počeo tucati snažno u usta.

Nije se protivila nego je otvorila usta najviše što je mogla dozvoljavajući da joj ga duboko nabijam. Dok sam je jebao u usta ona je idalje masirala svoju picu jednom rukom dok je drugom mijesila svoje sise. Nisam više mogao da čekam, rekao sam joj da ustane i da legne na krevet što je i uradila. Rukama sam joj raširio noge prinio kurac na ulaz njene pičke i jednim potezom se sjurio unutra. Taj moj ulazak u nju propratila je sa velikim uzdahom. Ubrzao sam tempo i počeo jače da se nabijam u njenu picu koju sam svakim mojim daljim ubodima kurca sve više širio. U isti mah ona je postajala sve više vlažnija i sve je jače dahtala.

Rekao sam joj sada da se okrene meni otpozadi da joj ga stavim. Odmah je to uradila, dok se okretala par puta sam je rukom udario po guzi što je jako napalilo. Ponovo sam joj ga zabio u pičku. Dok sam se zabijao u nju njene velike sise su se njihale u ritmu mog zabijanja u nju. Prinio sam moj prst na otvor njene guze i lagano ga masirao dok je moj kurac idalje bio u njoj unutra. Tada je jednostavno poludjela kao da se neka zvjer probudila u njoj. Počela je sama žestoko da se nabija na moj kurac. Toliko se jako nabijala da sam mislio da ću da svšim istog trena.

Odjednom tada sam čuo nju kako mi govori da joj ga stavim u guzu. U prvi mah učinilo mi se da nisam dobro čuo pa sam idalje joj razvaljivao picu a onda mi je ponovo ponovila da je sad jebem u guzu. Izvadio sam ga iz pice i prislonio na otrov guze. Počeo sam da ga guram unutra, ali je bila jako uska. Tek nakon nekoliko pokušaja ušao je glavić unutra. Ostavio sam joj jedan minut da se privikne a onda ga nastavio gurati žestokim tempom.

Sada je već počela da vrišti od užitka. Dok sam je tucao u guzu ona je drkala svoju picu toliko jako da se u jednom momentu počela sva da trese a već naredni iz nje je krenuo potok picinih sokova. Srušila se na krevet od iscrpljenosti. Rekla je da ne može više da sam je razvalio i da je sve boli. Zbog toga sam joj ga ponovo stavio u usta i počeo je tucati. Nije mi dugo trebalo i počeo sam da svršavam duboko u njeno grlo. Pošto je sperme bilo mnogo jedan dio je curio iz njenih usta napolje.

Ostali smo da ležimo još koji tren zajedno a onda ona se počela oblačiti. Ispratio sam je do vrata gdje mi je rekla da će me barem još jednom potrošiti dok smo još koji dan na turneji. Tako je i bilo.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija