Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poslije kamere došao je na red i uživo!

Pričao sam vam u prethodnoj priči kako sam upoznao lijepu stariju ženu putem ovog sajta. Moja oduvijek želja je bila da upoznam takvu jednu sa kojom bi mogao o mnogo čemu da pričam jer sam bio jako mlad i neiskusan pa sam htio da jednu iskusnu upoznam. Pošto to nisam smio da uradim uživo od svojih roditelja jer sam se plašio kako će oni reagovati, odlučio sam se za internet. Nakon par lutanja naišao sam na onu pravu. Pisao sam vam kako smo se upoznali putem poruka a potom i krenuli da se viđamo na kameri uživo i uživamo u ispunjavanju naših želja.

Jedno drugo bismo jako napalili i na kraju skoro u isto vrijeme bi svršavali. Nastavili smo to da radimo krišom jedno još desetak dana sve dok ona nije predložila da bi jako voljela da se vidimo uživo pošto smo bili iz istog grada. Morao sam da smislim plan kako da to izvedem zbog svojih roditelja. Dogovorili smo se za vikend da se vidimo. Ja sam kući im prodao priču da idem do druga da učimo zajedno. Dobio sam adresu na kojoj trebam da se pojavim. Uputio sam se ka toj adresi sav uzbuđen sto ću je konačno uživo osjetiti.

Nakon nekih sat vremena bio sam pred njenim vratima. Pozvonio sam i već nakon minut vremena mi je otvorila. Na sebi je ponovo imala onu istu seksi crnu spavaćicu. Nasmija se i ponudila da uđem kada je ugledala moj pogled na njenim velikim sisama. Upitala me je da li je lepša uživo ili putem kamere na šta sam rekao da je mnogo lepša uživo. Otišli smo u dnevnu sobu gdje smo počeli polako da se mazimo i skidamo. Kada smo ostali goli naredila mi je da ustanem što sam bez pogovora učinio. Spustila se na koljena ispred mene i počela polako da se igra sa mojim već sada podignutim kurcem.

Prvo ga je lagano drkala dok je rastao u njenim rukama a potom ga je sve jače stiskala da me je u jednom momentu jako zaboljelo. Vidio sam da ona uživa u tome i da je jako pali. Već sledeći tren osjetio sam zadah na njemu. Kada sam pogledao dolje vidio sam kako već nestaje u njenim ustima. Pušila mi ga je žestoko. Nabijala se glavom bukvalno na njega. Pušila ga je dobrih pet minuta. Bio sam jako napaljen da nisam ni stigao da joj kažem da ću da svršim, već sam sve istresao u njena usta.

Malo se zagrcnula ali ga nije vadila napolje. Progutala je svu spermu i počela ponovo da mi ga puši sve dok ponovo nije bio jako tvrd. Nije joj dugo vremena trebalo da ga dovede u prvobitno stanje. Svo vrijeme dok mi je pušila kurac jednom rukom se mazila po svojoj maci, dok sam ja se igrao sa njenim velikim sisama. Kada je postao dovoljno čvrst ustala je i naguzila mi se preko fotelje. Jednom rukom je razmakla njene poveće guzove i tada mi se ispred mene ukazala njena dlakava pica.

Rekla mi je da priđem bliže što sam i uradio. Drugom rukom je namjestila moj kurac na ulaz u njenu picu i počela da se nabija na moj kurac. Njena pica je bila jako vlažna ali u isto vrijeme za moj kurac jako uska. Kasnije mi je rekla da odavno nije se jebala pa joj je zato pica bila uska. Vremenom sam se polako i ja oslobodio pa sam rukama je uhvatio za guzove i počeo jače da navlačim na moj tvrdi kurac. To je ona propratila još glasnijim stenjanjem što je mene jako napalilo.

Tražila je nakon toga da je tucam još jače. Sada sam ja preuzeo inicijativu i počeo da je tucam malo žešćim tempom. Njene sise su jako klatile a ona bi u par navrata rukom ih mijesila i štipala sebe za bradavice. Tucao sam je kao da sutra ne postoji. Nisam mogao dugo da izdržim. I ona je to osjetila pa mi je ruku zavukla ispod kurca i počela da masira moja jaja dok sam je tucao. Zbog njenog njenog dodira moja sprema je krenula napolje. Htio sam ga izvaditi napolje iz njene pice ali ona se samo jače nabila na njega rekavši da želi da joj svršim unutra.

Čim sam počeo da je punim unutra osjetio sam kako njena pica se grči oko mog kurca i pogledao kako se sva stresla. I ona je u isto vrijeme počela da svršava. Kada sam ispraznio se u nju, uzela mi je kurac u usta i očistila ga što od moje sperme što od njenih sokova. Ostao sam još jedno pola sata kod nje gdje mi ga je još jednom za kraj na brzinu popušila i gdje sam joj još jednom napunio usta. Nastavili smo se da viđamo sve do današnjeg dana kada bi nam se za to ukazala prilika.

Moram priznati da sve što u seksu danas znam dugujem njoj. Ona me je naučila svemu što trebam da znam i moje samopouzdanje je bilo na visokom nivou.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija