Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poslije karnevala

Ne živim u mjestu koje je pojam za karneval, kao što su Rijeka ili Samobor, ali ipak i u mojem gradu se organiziraju maškarane povorke i bude veselja kao i na poznatijim karnevalima- Uvijek sam kako gledatelj promatrao povorke, a ponekad i u kostimu kojega imam već nekoliko godina. Maskiram se u šeika i kostim je krojen tako da se lako može raskopčati na određenim mjestima, a obično se pobrinem i za žensku pratnju, s kojom onda obično završim na seksi partiju u lokalnom baru, koji ima sa strane nešto kao swinger klub za određene pouzdane goste.


U zadnjih skoro godinu dana puno sam se družio s Helenom, a upoznao sam ju na jednom javnom parkiralištu gdje mi je pomalo bezobrazno uzela mjesto, no umjesto svađe i natezanja s njom pozavo sam ju na kavu i od onda smo se dosta puta sreli, izašli na kavu, koji puta i na večeru, ali ništa više od toga, bili smo kao brat i sestra.
Iznenadio sam ju s pozivom da zajedno gledamo maškaranu povorku i pitala me da izaberem želim li da se maskira u ciganku ili u školarku. Potajno sam ju, ne znajući za to, zamišljao u kostimu školarke i rekao joj svoju odluku. Kad sam došao po nju ono što sam ugledao nadmašivalo je moja očekivanja. Maja s izrezom, jedno barem dva broja premala, ispod nije nosila grudnjak, što je isticalo njena dva brdašca kro maju. K tome jedan besramno kratki šosić, sjaj kojega su umanjivale debele štrikane čarape koje je navukla i koje su kvarile potpunu estetiku, ali ipak se radi o maškarama, pa ne može sve biti savršeno. Preko maje je navukla vestu i tako barem malo sakrila svoje „atribute“.


Poslijepodne s maškaranom povorkom prošlo je brzo i nakon kratkog nagovaranja uspio sam ju uvjeriti da prođe samnom u nedaleki bar Kristina- Ono što ona nije znala je da su u tom baru ustvari dava bara, jedan kao normalni i drugu samo za odabranu klijentelu, odnosno posebno odabrane goste, koji su za tu „čast“ spremni i platiti određenu, nazovimo to ćlanarinu. Taj se dio bara za članove nalazi kao ogledalna slika „otvorenog“ ili javnog dijela bara, a tamo se ulazi kroz vrata nedaleko šanka, nakon plaćanja „dobrovoljnog“ priloga od 300, - kuna i ulazi se u područje golotinje i swinganja.


Tu se može naletjeti na golišave parove koji se se ovamo došli istutnjati bez imalo srama i ustezanja. Sve to Helena još nije znala i zanimalo me i htio sam iskušati koliko daleko mogu ići. Nakon prve flaše crnjaka smio sam čak držati ruku na njenoj natkoljenici, oko sredine druge već je moja ruka bila u njenom međunožju, iako su još uvijek debele vunene štample sprečavale dolazak do centra mojih želja.
Odjednom mi je skrenula pažnju na par za stolom preko puta gdje je žena upravo raskapčala hlače, izvukla mu dignuti kurac na sunce i počela ga drkati. Prošaptao sam joj u uho „i ti smiješ to“, no ona je odmahnula glavom, iako je od vina i uzbuđenja bila već jako crvena u licu. Ipak nisam htio odustati i rekao sam joj:“ako odeš na zahod skini štrample i gaćice, meni za ljubav“.


Čudo se dogodilo, da li od mojega trljanja i brljanja između njenih nogu ili pod utjecajem para preko puta, nije mi bilo niti važno, odmah je otišla na zahod i ubrzo se vratila bez čarapa na nogama, sjela je do mene. Pokušala je rukom navući uski šosić da malo pokrioje njenu golotinju, no ostalo je dovoljno mjesta da moja ruka napipa grmić među njenim nogama, što je danas, kad se žene većinom briju, rijetkost, iako mene pali ako mogu mrsiti dlačice među nogama i da me draškaju po nosu kad ju ližem.


Uspio sam kroz njene dlačice prokrčiti put do njene pukotine pa su uskoro moja dva prsta bunarila po njenoj pičkici i ubrzo potom počela je uzdisati i rukom tražiti kroz moj kostim put do moga stojka. Kad ga je našla čvrsto ga je uhvatila i šapnula mi na uho „oh čovječe kako je tvrd“, da bih joj ja odgovorio „stvoren je za tebe“. Kako ona nije odmah shvatila na što sam mislio direktno sam joj rekao „sjedni mi u krilo“ i dok se ona još nećkala pokazao sam joj par preko puta. Žena je, oslonjena na sve četri smjestila na zidnoj klupi, on joj je prebacio haljinu preko leđa prikvačio se za nju i razvaljivao je kurcem da se stenjanje i jecanje čulo sve do nas.


To je slomilo njenu suzdržanost, namjestila mu se, nastojeći se navući na njega, on ju je malo porihtao rukama i nabio na sebe, želeći da se vidi kako njegov kurac klizi u nju. Ona se s glasnik jecajem nabila na njega i progutala njegov kurac, a kako bi još pojačao dojama podignuo sam joj mju u vis i uhvatio prstima njene očvrsnute bradavice i navlačeći ih dirigirao jebajući je čas jače i brže, čas sporije i laganije , da bi ju onada počeo snažno nabijati na sebe, dok je ona kao sumanuta skakala po mom krilu nabijajući se na njega, da bi se onada zgrčila na menei, osjećao sam kako joj se pička steže oko mene, stisnula me je kao da me nema namjeru pustiti i svršili smo skoro istovremeno.


Izgleda da se naša jebačina više dopala gazdi lokala od one para sa suprotnog stola i za nagradu smo dobili narukvice da možemo ući u odvojeni, luksuzni dio namijenjen samo za uživanje u posebnom ambijentu. Helena se ogledavala duboko dišući kad je vidjela što se tu događa. Na mjestu gdje je u običnom baru podij za ples ovdje je velika okrugla strunjača, ili lažaj, može ga se nazvati kako hoćete, namijenjen samo za seksanje i predavanje užicima kako parovima, tako i trojkama ili nekoj drugoj maštovitoj kombinaciji.


Kad sam joj objasnio da se svatko tko dodirne strunjaču mora uključiti, zamolila je da još malo gledamo kako to drugi rade, kako bi se zapalila, očito joj sjećanje na našu malopriojašnju jebačinu nije dovoljno poticajno. Povukli smo se u kut, sjeli na kutnu garnituru kako bi u miru promatrali što se događa, no onda mi je odjednom zarila nokte u dlan. Prma nama je dolazio Ante, odnosno Anthony ili Tony, jedan tamnoputi div visok 2m, dečko je odnekud došao, tu mu se dopalo i ostao je, a ekipa ga je zvala Ante ili Toni. Uglavnom dečko je bio inventar u klubu i najvažnije na njemu je bilo ono što mu je visilo između nogu, a to je bila mrcina od dobrih 30-tak cm, s debelim glavićem i još je bio obrezan, tako da nikakva kožica nije prekrivala glavić i baš je ta mrcina bilo ono što ju je nagnalo da mi zarije nokte u dlan.


Kako se on približavao tako je postajala sve nemirnija i onda sam joj objasnio:“ on ti je do sada svaku novu koja je ovamo došla izjebao“. Kad je Toni stigao do nas uzeo sam obje njene ruke i natjerao ju da njima obuhvati njegovog udava i nadrkava ga dok se ne digne. Ubrzo je osjetila kako njeno drkanje postaje uspješno i udav se ukrućuje, a Toni se zadovoljno smješak. Tada ju je odjednom uhvatio za kosu i pritisnuo ju na svoj glavić, slutio sam kako se trudi da tu mrcinu primi u usta i koliko joj to teško ide, rijetke su žene koje toliko mogu otvoriti usta kako bi ispušile taj komad glavića. Ona se na kraju zadovoljila da ga je lizala i oblizivala, a ni on se nije previše bunio, samo se i dalje zadovoljno smješkao.


A kada je najavio “sada ćemo se jebati“ vidio sam dvojbu u njenim očima, no raširio sam joj noge koliko je jače išlo i tješio ju riječima:“dopast će ti se“. Toni se dosta dugo igrao sa svojim glavićem po njenoj raspuklini, gladio ju je po mačkicui, razmicao joj usmone, pritiskao ga na nju, cimao ju je pomalo i kad mu se učinilo da ju je dovoljno smekšao snažno ga je gurnuo u nju. Krik koji se razlijegao potresao je cijeli bar i u trenu su se mnogi skupili oko nas očekujući što će se dalje dogoditi.
Toni je ubadao, a oni su u taktu njegova ubadanja udarali ritam dok je jadna Helena jecala, stenjala, izvijala se. Bilo je uzbuđujeće gledati kako skoro 2/3 te moćne velike kurčine ulazii i izlazi iz njene pičke, sav masan okupan njenim sokovima. Impozantno je bilo gledati kolika količina sperme je štrcala iz njega dok se praznio i razlijevala po njoj. Toni se istresao, ispraznio, rekao „inicijacija izvršena, kandidatkinja položila“ i otišao prema šanku, dok mu se udav klatio među nogama.


A ja? Što je bilo samnom? Ovo što sam upravo promatrao uzbudilo me i kurac je bio spreman za akciju, no nije mi ga se guralo u Heleninu razbucanu pičku, ali mi je pogled pao na njenu guzu i uzbudila me pomisao da joj ga gurnem kroz njenu rozetu u šupak i tako je i bilo. Naguzila se na sve četri na kutić i još u štimungu od prethodnog rasturanja bez problema ga je primila u guzu, izdržala je moje guženje i sama se jako nabijala na mene, dok sam ju ja držao za guzove i bubao po njoj iz sve snage dok se nisam u žestokom orgazmu ispraznio u nju.
Gazda je bio toliko oduševljen s njom da joj je poklonio posebnu narukvicu kojom je mogla neograničeno ulaziti u klub bez plaćanja ulaza, kao stalni gost i veseliti se mnogim zanimljivim muškarcima koji su je očekivali, spremni podijeliti s njom svoje užitke i fantazije.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija