Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poslije karnevala

Ne živim u mjestu koje je pojam za karneval, kao što su Rijeka ili Samobor, ali ipak i u mojem gradu se organiziraju maškarane povorke i bude veselja kao i na poznatijim karnevalima- Uvijek sam kako gledatelj promatrao povorke, a ponekad i u kostimu kojega imam već nekoliko godina. Maskiram se u šeika i kostim je krojen tako da se lako može raskopčati na određenim mjestima, a obično se pobrinem i za žensku pratnju, s kojom onda obično završim na seksi partiju u lokalnom baru, koji ima sa strane nešto kao swinger klub za određene pouzdane goste.


U zadnjih skoro godinu dana puno sam se družio s Helenom, a upoznao sam ju na jednom javnom parkiralištu gdje mi je pomalo bezobrazno uzela mjesto, no umjesto svađe i natezanja s njom pozavo sam ju na kavu i od onda smo se dosta puta sreli, izašli na kavu, koji puta i na večeru, ali ništa više od toga, bili smo kao brat i sestra.
Iznenadio sam ju s pozivom da zajedno gledamo maškaranu povorku i pitala me da izaberem želim li da se maskira u ciganke">ciganku ili u školarku. Potajno sam ju, ne znajući za to, zamišljao u kostimu školarke i rekao joj svoju odluku. Kad sam došao po nju ono što sam ugledao nadmašivalo je moja očekivanja. Maja s izrezom, jedno barem dva broja premala, ispod nije nosila grudnjak, što je isticalo njena dva brdašca kro maju. K tome jedan besramno kratki šosić, sjaj kojega su umanjivale debele štrikane čarape koje je navukla i koje su kvarile potpunu estetiku, ali ipak se radi o maškarama, pa ne može sve biti savršeno. Preko maje je navukla vestu i tako barem malo sakrila svoje „atribute“.


Poslijepodne s maškaranom povorkom prošlo je brzo i nakon kratkog nagovaranja uspio sam ju uvjeriti da prođe samnom u nedaleki bar Kristina- Ono što ona nije znala je da su u tom baru ustvari dava bara, jedan kao normalni i drugu samo za odabranu klijentelu, odnosno posebno odabrane goste, koji su za tu „čast“ spremni i platiti određenu, nazovimo to ćlanarinu. Taj se dio bara za članove nalazi kao ogledalna slika „otvorenog“ ili javnog dijela bara, a tamo se ulazi kroz vrata nedaleko šanka, nakon plaćanja „dobrovoljnog“ priloga od 300, - kuna i ulazi se u područje golotinje i swinganja.


Tu se može naletjeti na golišave parove koji se se ovamo došli istutnjati bez imalo srama i ustezanja. Sve to Helena još nije znala i zanimalo me i htio sam iskušati koliko daleko mogu ići. Nakon prve flaše crnjaka smio sam čak držati ruku na njenoj natkoljenici, oko sredine druge već je moja ruka bila u njenom međunožju, iako su još uvijek debele vunene štample sprečavale dolazak do centra mojih želja.
Odjednom mi je skrenula pažnju na par za stolom preko puta gdje je žena upravo raskapčala hlače, izvukla mu dignuti kurac na sunce i počela ga drkati. Prošaptao sam joj u uho „i ti smiješ to“, no ona je odmahnula glavom, iako je od vina i uzbuđenja bila već jako crvena u licu. Ipak nisam htio odustati i rekao sam joj:“ako odeš na zahod skini štrample i gaćice, meni za ljubav“.


Čudo se dogodilo, da li od mojega trljanja i brljanja između njenih nogu ili pod utjecajem para preko puta, nije mi bilo niti važno, odmah je otišla na zahod i ubrzo se vratila bez čarapa na nogama, sjela je do mene. Pokušala je rukom navući uski šosić da malo pokrioje njenu golotinju, no ostalo je dovoljno mjesta da moja ruka napipa grmić među njenim nogama, što je danas, kad se žene većinom briju, rijetkost, iako mene pali ako mogu mrsiti dlačice među nogama i da me draškaju po nosu kad ju ližem.


Uspio sam kroz njene dlačice prokrčiti put do njene pukotine pa su uskoro moja dva prsta bunarila po njenoj pičkici i ubrzo potom počela je uzdisati i rukom tražiti kroz moj kostim put do moga stojka. Kad ga je našla čvrsto ga je uhvatila i šapnula mi na uho „oh čovječe kako je tvrd“, da bih joj ja odgovorio „stvoren je za tebe“. Kako ona nije odmah shvatila na što sam mislio direktno sam joj rekao „sjedni mi u krilo“ i dok se ona još nećkala pokazao sam joj par preko puta. Žena je, oslonjena na sve četri smjestila na zidnoj klupi, on joj je prebacio haljinu preko leđa prikvačio se za nju i razvaljivao je kurcem da se stenjanje i jecanje čulo sve do nas.


To je slomilo njenu suzdržanost, namjestila mu se, nastojeći se navući na njega, on ju je malo porihtao rukama i nabio na sebe, želeći da se vidi kako njegov kurac klizi u nju. Ona se s glasnik jecajem nabila na njega i progutala njegov kurac, a kako bi još pojačao dojama podignuo sam joj mju u vis i uhvatio prstima njene očvrsnute bradavice i navlačeći ih dirigirao jebajući je čas jače i brže, čas sporije i laganije , da bi ju onada počeo snažno nabijati na sebe, dok je ona kao sumanuta skakala po mom krilu nabijajući se na njega, da bi se onada zgrčila na menei, osjećao sam kako joj se pička steže oko mene, stisnula me je kao da me nema namjeru pustiti i svršili smo skoro istovremeno.


Izgleda da se naša jebačina više dopala gazdi lokala od one para sa suprotnog stola i za nagradu smo dobili narukvice da možemo ući u odvojeni, luksuzni dio namijenjen samo za uživanje u posebnom ambijentu. Helena se ogledavala duboko dišući kad je vidjela što se tu događa. Na mjestu gdje je u običnom baru podij za ples ovdje je velika okrugla strunjača, ili lažaj, može ga se nazvati kako hoćete, namijenjen samo za seksanje i predavanje užicima kako parovima, tako i trojkama ili nekoj drugoj maštovitoj kombinaciji.


Kad sam joj objasnio da se svatko tko dodirne strunjaču mora uključiti, zamolila je da još malo gledamo kako to drugi rade, kako bi se zapalila, očito joj sjećanje na našu malopriojašnju jebačinu nije dovoljno poticajno. Povukli smo se u kut, sjeli na kutnu garnituru kako bi u miru promatrali što se događa, no onda mi je odjednom zarila nokte u dlan. Prma nama je dolazio Ante, odnosno Anthony ili Tony, jedan tamnoputi div visok 2m, dečko je odnekud došao, tu mu se dopalo i ostao je, a ekipa ga je zvala Ante ili Toni. Uglavnom dečko je bio inventar u klubu i najvažnije na njemu je bilo ono što mu je visilo između nogu, a to je bila mrcina od dobrih 30-tak cm, s debelim glavićem i još je bio obrezan, tako da nikakva kožica nije prekrivala glavić i baš je ta mrcina bilo ono što ju je nagnalo da mi zarije nokte u dlan.


Kako se on približavao tako je postajala sve nemirnija i onda sam joj objasnio:“ on ti je do sada svaku novu koja je ovamo došla izjebao“. Kad je Toni stigao do nas uzeo sam obje njene ruke i natjerao ju da njima obuhvati njegovog udava i nadrkava ga dok se ne digne. Ubrzo je osjetila kako njeno drkanje postaje uspješno i udav se ukrućuje, a Toni se zadovoljno smješak. Tada ju je odjednom uhvatio za kosu i pritisnuo ju na svoj glavić, slutio sam kako se trudi da tu mrcinu primi u usta i koliko joj to teško ide, rijetke su žene koje toliko mogu otvoriti usta kako bi ispušile taj komad glavića. Ona se na kraju zadovoljila da ga je lizala i oblizivala, a ni on se nije previše bunio, samo se i dalje zadovoljno smješkao.


A kada je najavio “sada ćemo se jebati“ vidio sam dvojbu u njenim očima, no raširio sam joj noge koliko je jače išlo i tješio ju riječima:“dopast će ti se“. Toni se dosta dugo igrao sa svojim glavićem po njenoj raspuklini, gladio ju je po mačkicui, razmicao joj usmone, pritiskao ga na nju, cimao ju je pomalo i kad mu se učinilo da ju je dovoljno smekšao snažno ga je gurnuo u nju. Krik koji se razlijegao potresao je cijeli bar i u trenu su se mnogi skupili oko nas očekujući što će se dalje dogoditi.
Toni je ubadao, a oni su u taktu njegova ubadanja udarali ritam dok je jadna Helena jecala, stenjala, izvijala se. Bilo je uzbuđujeće gledati kako skoro 2/3 te moćne velike kurčine ulazii i izlazi iz njene pičke, sav masan okupan njenim sokovima. Impozantno je bilo gledati kolika količina sperme je štrcala iz njega dok se praznio i razlijevala po njoj. Toni se istresao, ispraznio, rekao „inicijacija izvršena, kandidatkinja položila“ i otišao prema šanku, dok mu se udav klatio među nogama.


A ja? Što je bilo samnom? Ovo što sam upravo promatrao uzbudilo me i kurac je bio spreman za akciju, no nije mi ga se guralo u Heleninu razbucanu pičku, ali mi je pogled pao na njenu guzu i uzbudila me pomisao da joj ga gurnem kroz njenu rozetu u šupak i tako je i bilo. Naguzila se na sve četri na kutić i još u štimungu od prethodnog rasturanja bez problema ga je primila u guzu, izdržala je moje guženje i sama se jako nabijala na mene, dok sam ju ja držao za guzove i bubao po njoj iz sve snage dok se nisam u žestokom orgazmu ispraznio u nju.
Gazda je bio toliko oduševljen s njom da joj je poklonio posebnu narukvicu kojom je mogla neograničeno ulaziti u klub bez plaćanja ulaza, kao stalni gost i veseliti se mnogim zanimljivim muškarcima koji su je očekivali, spremni podijeliti s njom svoje užitke i fantazije.

Još Erotskih priča?

Ja i frendova mama Sanja

ja i Sanja 40 godina mama za jenamje

Trudna najbolja prijateljica

jebanje trudne najbolje prijateljice dok joj muza nema

Mala Nelly

Nakon dugo vremena susreo sam djevojku koju sam dobro poznavao iz djetinstva,pa smo noć zasladili vrelim sexom

Nova susjeda - 16.dio

Do trenutka kada su moje međunožje susrele Majine jastučaste guzice i moja jaja naletjela na njezin natopljeni prorez, moj kurac je bio tvrđi nego ikada prije. Oboje smo zastenjali dok se Majin ispruženi sfinkter stezao oko debelog korijena moje osovine. Gumena toplina njezinih analnih stijenki koje su me stezale dok joj se rektum preoblikovao oko moje tjemene osovine osjećao sam se tako dobro, više od svega o čemu sam ikada sanjao. Biti obavijen od vrha do baze u glatkom grljenju Majine guzice bilo je nebesko. Bilo je nevjerojatno erotično, ali i stvarno intimno, na čudan i neočekivan način. Maja, o moj Bože! Dahtao sam dok sam se naginjao nad njezina izvijena leđa sve dok nam se glave nisu približile i mogao joj njuškom maziti vrat. Uzela si mi sav kurac! Ušao sam skroz u tvoje dupe, Majči, super je! Uuuh Zvone! stenjala je u moja usta, poluzatvorenih očiju gorjele su od požude. Osjećam kako tvoj kurac pulsira u meni... O moj Bože, tako si duboko u mojoj guzici... Osjećam se tako rastegnuto i napunjeno, uuuh! Tako me dobro ispunjavaš, Zvone, volim se osjećati tako puna tebe! “Dušo, ti si nevjerojatna,” promrmljao sam ljubeći njezino prekrasno lice. Još uvijek kružeći prstima po njezinom nabreklom klitorisu, drugom rukom sam je obuhvatio, točno preko njezinih teških sisa. Ispunivši dlan velikom teškom sisom, uhvatio sam se za Majino sladostrasno tijelo i pritisnuo prsa na njezina izvijena leđa. Držeći Maja čvrsto uza sebe, promiješao sam joj utrobu svojom drškom za istezanje stražnjice, natjeravši je da nekontrolirano stenje kad me njezin šupak počeo nepravilno stiskati. Dok sam polako ljuljao bokovima u njezino mesnato dupe, kost mi se trzala od zadovoljstva unutar Majinog toplog baršunastog rektuma. Moje je uzbuđenje raslo iz sekunde u sekundu, a očito je raslo i Majino dok su moji prsti ubrzavali trljanje klitorisa. Ovo je nevjerojatno, progunđao sam u njezino zadihano lice dok sam nastavio polako brusiti svoj potpuno zakopani kurac unutar njezinog tijesnog analnog tunela, drhteći cijelim tijelom, opijen svojim prvim okusom sodomije. Ti si najbolja Majči! Tvoja guzica je epska... Tako vruća i uska, tako dobra! Ohhh jebote! Odjednom je Majino tijelo počelo drhtati poda mnom, a oči su joj se otvorile. Usta su joj bila opuštena, a njezin punjeni šupak sve se jače stisnuo oko mene dok je žurno mrmljala: Uuuh, poljubi me Zvone, ja sam... Ooooh jebote, svršit ću! Ohh da, dodirni mi klitoris, nastavi me trljati kao to, da! Uuhhh jebote da, poljubi me, prstom me, poljubi meee! Brže vrteći njezin klitoris između prstiju, jedva sam imao vremena usisati njezina ponuđena usta u svoja prije nego što je došla Maja. Bilo je tako iznenadno i intenzivno. Mlatila je u mom zagrljaju i osjetio sam kako mi sokovi od njezine mace kapaju po prstima dok se njen mreškasti rektum počeo ritmički stezati i otpuštati, masirajući moju potpuno zakopanu osovinu. Osjećao sam se nevjerojatno. Majin ionako pripijeni šupak još se više zategnuo dok me njezin sfinkter istegnut kao prianjajući penis zgrabio u podnožju, a njezini analni zidovi stisnuli su moju dužinu u slijedu mužećih analnih poteza koji su mi oduzeli dah. Bilo je jednostavno predobro. Prije nego što sam to uopće shvatio, svršavao sam kao lud u Majino dupe, puneći joj rektum bujičnim mlazom toplog sjemena. Mislim da je osjećaj moje sperme koja je preplavila njezinu utrobu učinio njezin orgazam još intenzivnijim, jer je njezina maca samo nastavila šikljati po mojim prstima od klitorisa. Oduševljeni tako snažnim vrhuncem, iznenađeni intenzitetom našeg prvog analnog spajanja, Maja i ja smo uživali u usnama, a naša divlja ljubavnica prigušivala je naše gunđanje oslobađanja.

Nova susjeda - 15.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Nova susjeda - 14.dio

Nova susjeda izmišljena priča - serijal

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija