Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poslije koncerta

Opet su počeli ljetni koncerti , u parku kod HRT doma. Tvrtka za koju radim je jedan od sponzora i dobivam VIP ulaznice. Danas pjeva Goran Karan. Karte treba koristiti umjereno. Pogotovo kod žena koje se brzo napale ako im ništa ne isplanirate. Na jednom od koncerata prije Korone bio sam tako velikodušan i dao sam 4 karte ženama iz odjela. Sam sam kriv što sam nakon toga upao ravno u sex zabavu sa sve njih četvero. Brzo su postigli prvi cilj da me skinu golog. Onda su se gostile sa mnom prema svom rasporedu.

Do tada nisam ni znao da mogu četiri puta, ali oni su se pobrinuli za to, bez Viagre. Svom anđelu u kući Gogi (42), koja se od početka brinula o mom kućnom redu i pranju rublja, htio sam ponuditi nešto drugačije od cvijeća ili čokolade: pokazalo se da je već pokušala nabaviti karte. Tim sam sretniji bio kad je prihvatila moju ponudu. Kad sam je pokupio, još jednom se pokazalo koliko su žene promjenjive. Dosad sam je mogu vidjeti samo kao sivog miša u pregači ili jogging kombinezonu.

Ali sada plavokosi labud stoji ispred mene. Kosa joj je inače bila svezana u rep, sada u dvije isprepletene kečke, gore top dio sa špageti naramenicama koji mukotrpno pokriva njezine grudi i kladio bih se da ispod toga ne nosi grudnjak, bradavice su joj na vrhu male krune, a dolje tajice koje ističu njezinu figuru i posebno njezinu i guzu. Tijekom koncertaaktivno sudjeluje, vlada tektovima, pogotovo u pojedinim pjesmama, i svako malo se oslanja na mene. Na putu kući, ona i dalje sama sebi pjevuši pjesme s koncerta.

Dolazimo do vrata njenog stana i imam još jedno iznenađenje, dajem joj CD s posvetom od Karana, koji je išaao s VIP ulaznicama. Onda me zagrli i pozove na čašu vina. Otvaram bocu crnjakas, a ona stavlja CD. Prije nego što nazdravimo, podsjećam da smo mi već dugo na „ti“, ali da to još nismo potvrdili. Ona pita "Misliš poljubac i tako to"? "Zašto ne". Spustila se na kauč pokraj mene i gleda me s iščekivanjem. Ono što slijedi je nesigurni poljubac, ovlaš u obraz, ali ne zadovoljan se time, uhvatim njezinu glavu i pritisnem svoje usne na njezine sve dok ona ne otvori usta i jezici nam se ne počnu spajati.

ne znam koliko puta smo se tako ljubili, ali bilo je sve jače i strastvenije. Zatim joj prvo poljubim ušnu resicu, a onda vrat. Kad ona zastenje: "Što mi to radiš? " Priznajem, "Volio bih te više ljubiti", dok skidam naramenice s gornjeg dijela s ramena. Na moje iznenađenje, sama svlači gornji dio preko grudi. naslanja se da mi ih pokaže. Zastenje kad osjeti da ne ljubim samo kožu, već posebno njezine bradavice koje postaju sve osjetljivije na moje usne i svrdnjavaju se. Ali sada želim više i krećem s poljupcima prema pupka.

Kad želim zavući ruku u tajice, ona me usporava i kaže mi "molim te svuci se prvo". Nikada nisam imao straha i stida pred ženama, skočio sam. Prvo košulja, pa hlače tako da ispred nje stojim samo u boksericama. " Sad to učini ti" kažem joj. Budući da još uvijek oklijeva, uzimam je za ruke i stavljam ih na elastičnu traku i oboje je povlačim prema dolje dok moj stojko ne iskoči prema njoj. Njezin me uzvik "o moj Bože" tjera da sjednem i pitam što se događa. "Ogroman je", na što odmah proturječim "Sasvim je normalan".

"Prema onom kakvog je imao otac moje kćeri, ovo je mrcina“ pokazujući s palcem i kažiprstom koliko je mali. Jasno mi je da pretjeruje, ali ipak se tome moramo nasmijati. Kod nje je sklopka odavno prebačena na start, jer sad drži kurac objema rukama, tako da samo goli glavić viri van i pojavljuju se prve kapi na izlazu koje vješto liže jezikom. U međuvremenu sam joj uspio skinuti tajice i sa dva prsta prodrijeti u pičku. Zatim oslobađa jednu ruku s mog penisa i gura ga dopola u svoja usta, zatim miče i drugu ruku i guta ga cijeloga, do krajnika.

Rekao sam da bi ja nešto radio. Ona razumije što želim i malo kasnije se valjamo po kauču u pozi 69. Što ga jače počne pušiti, moj jezik dublje prodire u njezinu pičku. Ne možemo ili ne želimo naći kraj, čak i ako ona stalno pruža cijelu zdjelicu prema meni, drhteći i nudi mi svoje sokove koji cure iz nje, a ja ih gutam i gutam. Vjerojatno samo zahvaljujući svom iskustvu mogu duže izdržati, ali onda se više ne mogu suzdržavati i svršavam joj u usta. Poslije mi je gotovo neugodno zbog toga i pokušavam se ispričati da je bilo nekontrolirano.

Ona se nasmijala "sada znam kakvog okusa ti je sperma". To me smiruje, ali sada ona nastavlja i mazi me po kurcu i pita " bi li mogao opet, ako bi se sad i poševili? “. Bilo da se radi o izazovu ili samo iskustvu, znao sam to učiniti i do 4 puta u jednoj noći. Primam ju za ruku da joj pokažem što mora raditi i malo kasnije ona ima na raspolaganju ukočenu tvrdu batinu, spremnu za sve izazove. Na meni, ispod mene, pored mene, kako god. „Naskoči, što čekaš“. Ono što je uslijedilo bila je nesputana, žestoka ševa, perje je letilo oko nas, uz silovito obostrano svršavanje.

Na kraju je, dok smo hvatali zrak i odmarali se, rekla "skoro sam zaboravila kako se to radi", dok je nene zanimalo hoće li sve ostati samo na tome ili ? Međutim, od te večeri željela je to raditi dva puta tjedno. Kako bi me zaokupila, htjela je raditi po Kama Sutri i isprobati sve položaje. I danas smo još na tom.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija