Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poslije Marine jebao sam i njenu ćerku!

Iako sam mislio da roditeljima neću nikada zaboraviti to što su me ovog ljetnog raspusta umjesto na more poslali na selo, sada sam im bio itekako zahvalan. Po prvi put sam u životu probao seks sa iskusnom ženom u krevetu i bio je predivan osjećaj. Marina je bila iskusna jebulja kojoj na selu je jako nedostajao mladi kurac kao moj. Ali osim nje nedostajao je i njenoj ćerci. Ni u ludilu nisam slutio da nas je špijunirala prošli put kada smo imali seks. Došao je vikend, subota veče ja i Martina njena ćerka smo se dogovorili da odemo do obližnjeg kafića na piće, pošto je sutradan nedelja i ne radi se.

Dogovorili smo se da dođem po nju oko osma sati. Kada sam je ugledao izgledala je jako seksi. Nosila je uske helanke koje su jasno ocrtavale tange koje je obukla i njene velike guzove. Gore je obukla neku providnu bijelu majicu na bretele ispod koje nije nosila brus tako da su se njene bradavice jasno ocrtale na njoj. U sebi sam pomislio kako bi je rado volio izjebati ovog trena. Moj kurac u gaćama mi je to nagovijestio. Upitala me je onako kurvanjski kako izgleda, na šta sam odgovorio da izgleda jako seksi i izazovno.

Uhvatila me je pod ruku i otišli smo u kafić. Popili smo po nekoliko pića i nju je krenulo da hvata. Zamolila me je za ples, što sam i prihvatio. Primakla je tijelo na mene da sam jasno mogao osjetiti njene bradavice na mojim grudima. Nije više bilo povratka moj kurac se podigao da je upirao u njen stomak. Bilo me je jako sramota i htio sam se odmaći, ali u tom trenutku ona je lagano prešla rukom preko njega. Šapnula mi je na uho kako imam veliki kurac i kako bi ga i ona želela probati kao i njena mama. To mi je jako zaparalo uši.

Pravio sam se da nemam pojma o čemu govori. Tada mi je rekla da nas je gledala dok se nas dvoje tucamo i da se i ona bila jako napalila. Povukla me je za ruku, izašli smo napolje do neke obližnje napuštene kuće. Ušli smo u dvorište gdje je krenula da me ljubi. Dok je to radila rukom je izvadila moj kurac napolje i drkala ga. Divila se kako je veliki i debeo. Stavio sam ruke na njena ramena dajući joj znak da klekne ispred mene i počne sa pušenjem. Shvatila je šta želim, spustila se dolje i počela ga pušiti.

Jednostavno gušila se sa mojim kurcem. Nabijala se na njega žestoko. Nekoliko puta bi se nabila na njega jako a potom bi ga izradila napolje. Sa njega bi se tada cijedila njena pljuvačka i moja sluz. Već sledeći tren ponovo bi bio u njenim ustima. Dok mi ga je pušila rukom bi masirala moja jaja. Pušila ga je mnogo bolje od svoje mame. Ja sam se uveliko igrao sa njenim tvrdim sisama. Nisam mogao dugo da izdržim, htio sam je jebati. Povukao sam je za ruku da ustane okrenuo preko neke klupe i u jednom potezu skinuo sa nje helanke i tange. Ispred mene se ukazala sveže obrijana pica.

Rekao sam joj da svojim rukama razmakne guzove što je i uradila. Već sledeći tren ušao sam u nju i počeo da je jebem žestoko. Bila je moram priznati uža od njene mame ali me je to jako palilo. Dok sam je tucao držao sam je za kosu govoreći da ću je izjebati onako kako sam jebao i njenu mamu. Stenjala je kao da je kolju ali je uživala. Ponavljala mi je da je jebem jako, da je ne štedim i da želi da je odvalim od kurca. Tada sam je rukama snažno uhvatio za kukove i počeo žestoko natezati na kurac. Svršila je istog trena.

Iz njene pice je poteklo kao sa česme. Pustio sam je dađe jedan tren do daha a potom joj naredio da se nasadi na njega. Sjeo sam na klupu a ona po meni i počela je lagano da se nabija. Krenula je laganim tempom sve dok je ja nisam uhvatio ponovo za kukove i snažno ubrzao. Htio sam bukvalno da je izjebem kao niko do sada. Nije više stenjala nego je vrištala dok sam je tako žestoko jebao. Tucao sam je nekih sigurno dvadesetak minuta. Osjetio sam da mi sprema kreće iznutra. Skinuo sam je sa kurca i ponovo postavio u klečeći stav.

Rekao sam joj da otvori usta. Poslušala me je i ja nakon nekoliko sekundi počeo sam da svršavam u njena usta i po licu. Svršio sam mnogo kao da nisam jebao njenu mamu prethodnih dana. Ono sperme što je završilo u njenim ustima je progutala, dok spermu sa lica je obrisla maramicom. Ostali smo da sjedimo još sat vremena. Pričala mi je kako do sada je imala seks samo sa dva momka ali da nije bio nešto. Rekla mi da je ovo bilo nešto najbolje što se desilo i da me je jako željlja poslije onog što je videla kad sam joj tucao mamu.

Tada mi je na um pala jedna luda ideja da ih makar jednom imam obje zajedno. Ona je to prihvatila, izgleda da se i ona ložila na to. Ostalo nam je samo da nagovorimo njenu mamu Marinu, ali o tome drugi put.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija