Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poslije paba sam završio u njenom krevetu!

Moj prethodni susret sa Monikom se završio vatrenim seksom u wc paba u kome radim. Bila je to jako zgodna i iskusna milf">milfara koja je znala šta želi i hoće. Željela je moj veliki kurac u svojoj mokroj pici i dobila ga je. Tucao sam je preko dvadeset minuta i na kraju joj svršio među velike sise. Do našeg ponovnog susreta su prošle tri sedmice. Ponovo je bio vikend i sada se pojavila u društvu sa samo jednom drugaricom. Bila je u mojim očima još više seksipilinija nego prije.

Na sebi je imala uske hlače koje su bile providne pa su se jasno mogle uočiti crvene tange a gore bijelu košulju i ispod isto crveni brus. Otkopčala je tri dugmeta na košulji pa su joj brus i sise došle do izražaja. Bila je tako seksi, jebozovna i napaljena. Došle su ponovo na isto mjesto i naručili piće. Rekla mi je da se vratila po nešto što je dobila prošli put i glasno se nasmijala. I ja sam u šali dobacio da će to dobiti bez ikakvih problema. Njena drugarica nas je nijemo posmatrala. Nije imala pojma o čemu govorimo.

Po običaju ostala je zadnja kao gost. Kada sam krenuo da zatvaram pab, ustala je i počela me ljibiti. Rekla mi je da ovaj put idemo do njenog stana. Ušli smo u kola i zaputili se tamo. Svo vrijeme vožnje je dirala moj kurac preko hlača koji se već bio nadigao. Ušli smo u njen stan i sa hodnika smo krenuli da se ljubimo i skidamo jedno drugo. Došli smo do spavaće sobe potpuno goli. Bila je jako napaljena i spremna da je ponovo jebem. Legla je na krevet a ja počeo da joj ližem velike sise. Imala je prelijepi miris svoje kože.

Spuštao sam se preko sisa do pica. Došao sam do pice, prstima razvukao usmine a potom jezikom počeo je tucati. Već je bila dobrano mokra. Držala je moju glavu na svojoj pici tako što je zarila svoje prste u moju kosu. Nije mogla više da čeka. Povukla me je na sebe tražeći da joj ga stavim. Raširila je noge i počeo sam da je tucam. Ulazio sam žestoko u nju. Jebao sam je brzim tempom. Stenjala je kao parna lokomotiva. Govorila mi je kako joj je hvalio moj veliki kurac, i kako ga osjeća da je popunjena unutra potpuno.

To mi je jako godilo da čujem. Jebao sam je još u toj pozi nekih desetak minuta. Nakon toga sam je okrenuo otpozadi da jebem. Držao sam je za ramena dok sam je navlačio na moju veliku batinu. Uživao sam da gledam njene velike sise kako su se klatile naprijed nazad dok sam je nabijao na kurac. Miješala bi, vrtila guzom što me je dovodilo do ludila. Nisam dugo je još trebao tucati i počela je da svršava kao i prošli put. Dok sam je tucao otpozadi prst sam joj ugurao u guzu. Tada je jednostavno poludila na kurcu.

Nabijala se na njega kao sumanuta. Htio sam joj ga staviti i u guzu ali je to odbila jer je bio jako veliki. Okrenula se ka meni rekavši da želi da me malo jaši. Već sledeći tren bila je na meni. Skakala je po mom kurcu. Ulazila je do kraja svoje pice. Miješala je guzom, vrtila se na njemu. Rukama sam se igrao sa njenim velikim sisama. Jebao sam je preko pola sata. Želio sam da joj svršim u pičku. Nije to htjela nego je ustala sa njega i spustila se na koljena ispred mene.

Počela je snažno da ga drka. Za minut dva svršavao sam po njenim sisama i licu. Isprskao sam je toplom spremom svukuda. Tada je jedan dio uzela i stavila u usta da proba njen ukus. Rekla je da je jako zadovoljna. Ustala je otišla do wc da se istušira i skine spermu sa sebe. Nakon nje i ja sam otišao pod tuš. Nije joj trebalo dugo da se pojavi. Dok je voda padala po nama spustila se na koljena i počela ga ponovo pušiti. Ovaj prizor je bio jako napaljujući za mene. Znala je dobro svoj posao sa kurcem pa je on ponovo bio spreman za akciju.

Okrenula se meni otpozadi držeći se za pločice a jednu nogu je lagano podigla na tuš kabinu. Prišao sam joj otpozadi i počeo jebati. Ulazio sam u njenu picu dok je voda padala po nama. Uživao sam maksimalno. Stenjala je glasno tražeći da je jebem i ne prestajem sve dok ne počnem da svršavam. Tako je i bilo jebao sam je u toj pozi sve dok moja sprema nije krenula iz mojih jaja. Izvadio sam kurac iz njene pice i počeo da svršavam po guzi. Topla voda je spirala spermu sa njene guze.

Istuširali smo se ovaj put zajedno i potom vratili u u njen krevet gde smo se malo mazili i ljubili. Nakon kraćeg odmora uslijedila je još jedna partija žestokog seksa.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija