Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Posljednji put sa njom.

U ovoj priči ću vam pričati o posljednjoj noći sa mojom bivšom curom.
Događaj se je dogodio 2017. godine u 3 mjesecu. Nakon nekoliko tjedana odvojenosti jedva sam je čekao vidjeti i napokon provesti vrijeme sa njom. Našli smo se oko 20:00 sati kod nje u stanu, pojeli, prepričavali što nam se izdogađalo prethodnih tjedana te smo se otišli otuširati. Ona se je prva tuširala, te kada je izala van sam joj rekao:"Kad se vratim čekaj me gola na krevetu. " Ona se je nasmijala i odgovorila mi je:"Nisam se ni mislila oblačiti. " Tuširao sam se te sam na brzinu obrijao kurac i jaja, jer je Ona voljela kad su mi jaja obrijana, rekla mi je da ih obožava tako glatke imati pod prstima.

Završio sam sa tuširanjem te sam krenuo do sobe. Od prizora koji me je dočekao kurac mi se u sekundi ukrutio do maksimuma. Ležala je na krevetu potpuno gola, blago raširenih nogu između kojih je virila obrijana i već pomalo vlažna pičkica. Zastao sam te me je upitala:"Što stojiš, dođi mi. " Došao sam do kreveta, polegli smo se i počeli strastveno ljubiti, jezici su nam se isprepletali, rukama sam šarao po njenom tijelu, mjesio joj sise, štipkao nabrekle bradavice. Polako sam je počeo ljubiti po vratu, na što je ona duboko udahnula i tijelo joj se streslo. Krenuo sam prema njezinim sisama, uvlačio sam jednu po jednu bradavicu u usta i sisao ih. Ona je sve jače uzdisala te je uvijala svojim kukovima. Maknuo sam se sa nje, legao pored i polako počeo sa prstima da prelazim preko njzinih usmina. Pičkica joj je bila glatka kao led, polako sam joj počeo gurati jedan prst i osjetio sam da je vec vlažna i spremna da ga primi. Prstima sam joj počeo dirati klitoris prvo njeznim pokretima pa onda sve jačim. Bradavice su joj bile poput dva koplja, prstima sam pojačavao tempo maženja klitorisa te je sve jače i jače stenjala i uzdisala. Bla je blizu svršavanja, govorila mi je da ne prestajem i da je samo diram. Nakon nekoliko minuta je svršila uz glasno stenjanjei uzdisanje.

Pogledala me je , na njenom licu je bio predivan osmijeh. Iz pičkice su se sljevali sokovi koje sam sve pokupio jezikom te je lizao dok nije svršila ponovo. Rekao sam joj da je želim jebat kao nikad do sada, na što mi je ona rekla da radim sa njom šta želim. Legao sam na leđa na što je ona mene počela ljubiti po trbuhu i spuštati mi se prema kurcu. Uzela ga je u usta i polako pušila. Znala je jako dobro pušiti. Uzivala je dok je moj kurac ulazio u njena usta. Drkala mi je jednom rukom a ustima i jezikom obrađivala jaja. Gledao sam u nju i uzivao u prizoru koji mi se je odvijao kod kurca. Nakon nekog vremena se je ustala, pljunula na ruku, protrljala si pičkicu i nabila mi se na kurac.

Ušao je do kraja njezine pičkice bez imalo problema, osjetio sam dok se je nabijala kako se njezini sokovi slijevaju niz moja jaja. Hvatao sam njezine sise dok je miješala na kurcu u usta da joj sisam bradavice. Stenjala je i uzdisala jako glasno da sam joj gurnuo prste u usta da je utišam. Počela se je sve brže i brže nabijati, osjetio sam kako sve pliće diše i da je blizu vrhunca. Privukao sam je sebi i počeo je luđaki nabijati u pičkicu. Jebao sam je tako desetak sekundi kada je uz glasan krik svršila i srušila se na mene. Polegao sam je dole, dignuo njene noge na moja ramena te je nastavio jebati u lakšem ritmu. Imala je izraz lica koji bi svaka žena trebala imati u krevetu, sretna i pošteno zadovoljena. Jebao sam je luđački nekoliko minuta, kada mi je rekla da želi doggy. Okrenula se je, nauguzila te sam joj jezikom prošao po šupku i obrađivao ga. Stavio sam joj ga u pičkicu te se je ona sama počela nabijati na kurac. Prste sam joj polako gurao u šupak, jer voljela je da su joj obje rupice ispunjene. Imala je šupak koji je vapio da ga se izjebe i napuni sjemenom. Izvadio sam kurac iz pičkice i polako ga stavio u šupak. Obožavao sam osjećaj kada ulazi u njenu usku guzu. Polako sam je probijao sve dublje i dublje.

Isprva sam je jebao polako, ali znao sam da ona voli žešće te sam pojačavao tempo. Krevet ispod nas je škripao, tjela su nam bila znojna a mi vec na izmaku snaga. Nakon nekoliko minuta ja sam bio spreman da svršim te sam joj napunio guzu svojim sjemenom. Ni sam ne znam kada sam tako puno svršio, sperma se cjedila njoj niz pičkicu i po nogama. Legao sam pored nje, moj polutvrdi kurac je još stajao te ga je uzela u usta i pušila još nekoliko minuta. Voljela je okus sperme u svojim ustima. Legla je pored mene, poljubila me je i zagrlila. Te noći smo zaspali goli. Ujutro sam se probudio sa dignutim kurcem spremnim za ponovnu akciju. Nismo se ni ustali jec je moja kita bila u njenim ustima. Odradili smo brzinski sex, ševili smo se što smo jače i žešće mogli. Ovog puta sam joj svršio duboko u grlo. Spremili smo se i nastavili sa danom. Nakon nekoliko tjedana došlo je do prekida veze. Nismo više skupa, ali zauvijek ću se sjećati nje i naših sex avantura u krevetu. Od nje nisam našao niti jednu koja je tako uživala u seksu i koja je tako znala zadovoljiti muškarca.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija