Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poslovni put u Zagreb

Ivica je sretno oženjen muškarac u kasnim tridesetim godinama otac dvoje djece uzoran građanin, oličenje radne discipline, ali sve ovo navedeno od njega je stvorio život pri tome ne uspjevši promjeniti njegove prirodne nagone. Naravno mislim na one seksualne. Nije bio nikakav manijak niti nastrani lik, jednostavno su ga fascinirale žene, njihov oblik tijela, ponašanje, ukratko sve ono što čini jednu ženu za Ivicu je bilo živi seksipil. Međutim ploveći koritom života čija je rijeka sve brže tekla Ivica je bio primoram potisnuti svoje seksualne želje negdje duboko i držati ih pod kontrolom u strogo zaključanoj kutiji u svojoj glavi. Na taj način je uspijevao biti vjeran u braku biti uzoran u mnogočemu. On je kao i većina muškaraca imao istančan vlastiti ukus za žene i znao točno što ga uzbuđuje. Na njegovu nesreći u taj njegov kalup uklapala se gotovo svako četvrta žena. Razlog tome je što nikada nije žudio da dobije "puni paket" za njega je bilo dovoljno da djevojka ima jedan od atributa po njegovom ukusu. Moglo je to biti izrazito lijepo lice, uredna kosa, veličina i oblik grudi, ili stražnjice pa čak i majica koja otkriva golo rame. Cijenio je prirodne pojave na ljudima pogotovo na ženama tako da se jezio od ljubičaste boje kose, napumpanih usana, umjetnih trepavica, silikonskih sisa i tome slično. Pored ovih fizičkih karakteristika njega je privlačila samo jedna karakterna osobina, energičnost. Da je djevojka lijepa kao slika i obdarena svim atributima koje je volio a da pri tome iz nje ne zrači ta životna energija on je ne bi ni pogledao.
Kasno je proljeće, Ivica sa suprugom na balkonu obiteljske kuće pije poslije podnevnu kavu, kada se na stolu pored njega pali ekran mobitela koji vibrira, a na ekranu piše "tata mob". Pogledavši mobitel Ivica je promrmljao "gdje li sad gori" te se javio na telefon. U razgovoru koji je trajao petnaestak minuta otac ga je zamolio da sutra ode do Zagreba kako bi obavio jedan kratki posao za njega. To za Ivicu nije bila nikakav novost već je i ranije obavljao takve stvari. Znao je točno gdje treba otići i što radit, čitav posao se svodi u stvari na utrošeno vrijeme na putovanje. Kao je Ivica upravo bio na godišnjem odmoru koji je uzeo samo da mu ne propadne, eto, tek toliko da ga iskoristi i nije imao bas nikakvih planova, ovaj poziv mu je došao kao svojevrsni spas iz dosade. Dok je popio kavu već je isplanirao put, a domalo i spakovao osnovne stvari za boravak van kuće dva slijedeća dana. Polazim ujutro oko 8h rekao je supruzi. "Nije imao nikoga dugog da pošalje" dobacila je, ljutito jer ona nije mogla poći s njim iako je obožavala takva putovanja. "Ne znam, i onako nemam pametnijeg posla, ajd šta mi fali malo ću se provozati" Ujutro u 8 sati pozdravljam se sa ženom i djecom, sjedam u auto namještam sic i visinu volana jer znam da ću u njemu boraviti satima, pregledavam dokumentaciju, da ne zaboravim nešto i krećem. Dok izlazim iz grada sjetim se da negdje na dnu ladice bi trebao biti jedan USB sa mojom omiljenom glazbom koju slušam samo kada putujem sam na duže relacije.

Već psihički pripremljen na višesatnu samoću i dosađivanje lagano klize kilometri, i prva stvar koja barem malo razbija rutinu je prelazak preko granice. Odlučio sam se ići preko Imotskog iako sam imao i dosta drugih opcija al eto ta mi se učinila naj ležernijom jer nisam htio nikakve napetosti ipak sam na godišnjem odmoru. 4-5 minuta nakon prelaska granice skoro sam na izlasku iz Imotskog, na raskrsnici gdje se skreće za Lovreć iz daljine vidim osobu koja stopira. Pomislih vjerovatno neki stranci, međutim kako sam se približavao vidim da je riječ o jednoj osobi i to o djevojci, dajem desni žmigavac i zaustavljam se točno pored nje.

Spuštam prozor na suvozačevoj strani kroz koji ona pita "jel može prevoz", reko "usači". Ulazi djevojka duge ravne crne kose 20-22 godina starosti visoka oko 170 cm, na njoj su sportske tene, farmerke koje naglašavaju odličnu građu i široka polu providna bijela majica koja spada preko jednog ramena i otkriva plavi treger grudnjaka koji čuva sise srednje veličine. Mirisala je kao da je prije dvije minute izišla iz tuš kabine, na blagi miris izrazite svježine, kao da sam se našao u borovoj šumi. Pogledala me je, osmijehnula se pružajući mi ruku "Sanja" uz malo jači stisak rekoh joj "drago mi je, ja sam Ivica". Unutrašnjost automobila postala je premalena za energiju koja je izbijala iz Sanje.

Trebalo mi je nekoliko trenutaka da se priberem i upitam "dokle putuješ" pri tome očekujući odgovor do Šestanovca koji je 10-20 km ispred nas. Na moje iznenađenje reče "daleko ću ja, al vi me povezite dokle možete". Reko "ja ću do Zagreba, ne znam da li ti je to dovoljno daleko". Uz smiješak je rekla "da, i previše, ja ću do Zadra". "Super, to mi je usput". Tridesetak sekundi kasnije "Koja ti je ovo stanica" upita gledajući u radio? "Nije stanica to je neki moj mix koji volim slušati kada se vozim". "Ja obožavam stari domaći rock" reče ona.
J: Mogla bi uživati u ovom putovanju jer samo to imam od glazbe
S: Dobro društvo dobra glazba predivno vrijeme… nego šta je u Zagrebu?

J: Ništa posebno, kratki poslovni put… nego šta je u Zadru? Uzvratih istom mjerom znatiželje
S: U Zadru studiram. Bila sam kući prošli tjedan i spremala zadnji ispit, u petak još to položim I mirna sam cilo lito.
J: Super, znaci štreberka. Dobacih uz lagani smiješak
S: Nemoj da te štreberka nakautira.
J: OK, ok sorry, agresivna štreberka.
S: Nisam štreberka, jednostavno volim obaviti stvari kako treba da se preko ljeta mogu opuštati izlaziti ludovati…

J: Dobro znači luda, lijena, odgovorna štreberka
S: e sad si stvarno zaslužio batine. Stisnula je šaku i skoro me pomazila po ramenu glumeći udarac.
J: Aj, aj aaajjj, glumio sam jaukanje kao da me Tyson udario, “povlačim sve što sam rekao” ona se glasno nasijala i pokazala biceps koji je bio promjera moje podlaktice. “molim te samo me nemoj udarati, bit ću poslušan”

U autu je vladala atmosfera kao da smo se upoznali prije 5 godina a prošao je tek sat vremena od našeg susreta. Bila je toliko opuštena I vesela osoba, kao da nema ni jednu brigu u životu I kao da sutra ne postoji, svaki je trenutak živjela 110% a to je ona energija koja me najviše privlači. O tome da je izgledala kao da je izišla iz nekog mog erotskog sna neću niti da pričam. U ovim trenutcima nije postojao vanjski svijet već samo ovaj unutar kabine automobila, ispunjen njenom ljepotom I prije svega energijom. I baš kad je situacija skoro utihnula, na radiju je krenula pjesma …
“Dunavom brodovi plove” koja je meni jedna od naj držih a naravno da ju je I ona znala jer se u njoj spominje njeno ime. Cijelu pjesmu smo od riječi do riječi glasno prepjevali, točnije prederali se, plešući pri tome koliko nam je dozvoljavao prostor u kome se nalazimo. Njeni energični pokreti nekoliko puta su doveli kao noć crne pramenove mirisne čiste kose na moje lice. Očaravala me je sloboda njenog duha.
S: wwwow, odlična stvar
J: Meni jedna od najdražih
S: eee, ee samo ti mene zezaj
J: Ozbiljno ti kažem
S: a zašto ti je ova pjesma bas jedna od najdražih ili ti je jedna od 100 najdražih. Mislila je da je zezam jer je Sanja glavni lik pjesme
J: Pa znaš… uz ovu pjesmu su mi se dogodile neke lijepe uspomene
S: kao na primjer? Još uvijek sa dozom jakog nepovjerenja
J: pa ako te bas zanima to je jedna od pjesama koja je svirala kada sam prvi put bio intiman sa djevojkom.
S: Takooo dakleee… lagano joj je udarila krv u lice pa su joj obrazi bili rumeni, iako se dodatno zagrijala ludujući po kabini dok je svirala pjesma.

“Sad mi se već suše usta, da nemaš slučajno neko piće, vodu ili nešto”
J: Nemam ništa, nisam planirao ovako uzbudljivo putovanje, ali imam ideju.
S: Kakvu, da izbacim glavu kroz prozor?
J: malo jednostavniju, dajući desni žmigavac jer smo upravo bili na izlazu prema odmorištu Krka
S: hmmm, volim iskusne… vozače, znaš… počinju mi se sviđati tvoje ideje. Uz lagani smiješak
Nakon osvježenja u kafiću, predložim joj da prošetamo po odmorištu. Naravno za mene je to ko zna koji put da sam tu, I odvodim je do zapadneg djela odmorišta odakle se pruža nadrealan pogled na uvalu u kojoj je usidreno na desetine jedrenjaka. Prizor je kao iz bajke, zato I svraćam baš na to odmorište, jer ne znam što me više osvježi piće ili pogled, koji je ovaj put bio u društvu kakvo nisam mogao ni zamisliti.

Stojimo uz ogradu lagani vjetar donosi svježinu Krke koja ublažava podnevnu vrućinu, iako nisam siguran šta je jače grijalo Sanja ili sunce iznad moje glave. Okreće se prema meni I sada mi je toliko blizu da je u dometu poljupca, skamenio sam se ne očekujući takvu bliskost.
S: Točno bi te poljubila kako si ugodno društvo.
Lijevom rukom sam je uzeo za zadnji dio vrta I privukao njenu glavu svojoj tako da su nam se usne poče dodirivati. Temperatura je naglo porasla, ali me nije bilo briga ljubio sam prekrasno stvorenje na panorami koja se viđa samo u filmovima u sred bijela dana bez ikakvog plana ili očekivanja. To je trenutak kada shvatiš značenje izjave “izgubio glavu”. Poljubac je trajao oko 2 minute. Kada su nam se usne razdvojile rekla je:
S: nadam se da znaš za još koje omorište

J: Ako ga I ne bude napravit ćemo svoje.
Vraćamo se do automobila I nastavljamo put. Pri napuštanju odmorišta kupili smo I nkih sitnica poput vode I slatkiša, jer je dan postajo sve vrući, u svakom smislu. U nastavku putovanja saznajem da u Zadru živi sama, tj da su joj roditelji kupili stan jer je to bila bolja investicija od najma za vrijeme studiranja. Ima Sanja I mlađu sestru koja će za 2 godine biti student tako da, eto valjati će stan… Po tome sam zaključio da su joj roditelji rođeni Imoćani jer ni jedan potez se ne pravi ne promišljeno I sjetih se serijala Prosjaci I Sinovi. Sanja je studirala književnost u Zadru, a ja sam obožavao ovaj serijal pa smo lako otvorili novu temu. Idućih sat vremena smo prebirali po Prosjacima, bacali šale na njihov račun jer ona je u stvari bila iz dalmatinske zagore a ja iz ercegovine, baš kao likovi te serije.

Vrijeme je prolazilo nevjerovatnom brzinom, a iza nas je ostajalo sve više kilometara, Zadar je bio sve bliži a samim tim I vrijem našeg rastanka, što nikako nisam želio. I ona je bila svjesna da za oko 30 minuta ćemo biti blizu Zadra pa me upita:
S: A gdje reče da ima još neko zanimljivo odmorište?
J: Ma nisi se vljda umorila? Dobacio sam joj šaljivo, Ili si možda ogladnila? Iako sam bio svjestan da nije u pitanju ni jedno ni drugo.
S: Nisam… vidim ja da ti nemaš pojma o odmorištima! Znam ja jedno koje moraš vidjeti.
J: ok dam se iznenaditi, a šta je na njemu tako posebno?
S: hmmmm…. Teško se to može opisati. Nego jel ti žuriš u taj Zagreb?
J: nisam sutra u 10 ujutro trebam biti na određenoj lokaciji. Zašto
S: pa ako ne zuriš onda hajde da ti pokažem svoje odmorište I onako je tek 15h.

Učinio bih sve samo da produžim vrijeme u njenom društvu pa reko, “hajde, baš me zanima tvoje odmorište”
S: Svidjeti će ti se… vidjet ćeš, uživancija, ali nije na autoputu?
J: ok jel barem prema Zadru? Jer I onako sam planirao tebe odvesti kući pa neću te ovdje ostaviti?
S: E bas si pažljiv, zato ću ti I pokazati ovo odmorište.
J: Sada si ti moja navigacija, samo tebe slušam
S: Obožavam poslušne muškarce, dodala je uz vragolanski smiješak.
Nekoliko minuta kasnije napuštamo autocestu A1 I vozimo se prema Zadru, zatim mi kaže od sada slijedi putokaz Paklenica.

J: ooo paklenica? , jel tamo sigurno? ima li vragova u tom paklu?
S: ne brini se ti o vragovima, imaš ti svog privatnog vraga da te voza po Paklenici.
Počinjemo se penjati uz lagani uspon, I tridesetak minuta vožnje iz vijugavu cesti gdje je svaka nova serpentine značila još 50 metara visine stigli smo do raskršća gdje smo skrenuli na uski makadamski put koji je obrastao granama, kao da tu nitko nije prošao danima. Srećom dvjestotinjak metara dalje kraj puta je proširenje na kojem je rekla da se parkiram. Sada smo u šumi na nekoj uzvisini blago rečeno nemam pojma gdje smo. Izlazimo iz auta a ona kaže, “blizu smo, al moramo malo prošetati”

Rekoh joj šaljivo “Ejj jesam li ja ovdje siguran gdje si me ovo dovela, ima li medvjeda ovdje? ”
S: možda ima pokoji, ali ne boj se ja ću te braniti.
Uzela me je za ruku kao da smo par I povela nekim puteljkom prema jugu. Za 2 minute laganog uspona dolazimo do prevoja, staza se počinje spuštati na dole a pred nama je pogled od kojeg zastaje dah. Morsko plavetnilo u daljini se sastaje na nebom, pučinu paraju brodovi, otoci prave sjene po morskoj površini……
J: woooou otkuda ti ovo:
S: eee
J: molim te prosvijetli me kao si ovo pronašla?

S: ti si prva osoba koju sam ovdje dovela. Inače sam se znala ovdje sama iskrasti turističkim autobusom koji vozi na Paklenicu, ovdje bih provela dan učeći, sunčajući se I uživanjem u pogledu. Nikad nikoga nisam ovdje srela, samo je jedom naletio paraglajder, I to bas kad sam se sunčala gola.
J: I jel odmah sletio, da te pita za zdravlje?
S: imam osjećaj kao da me nije ni video samo je dalje produžio.
Sjeli smo na travu, bio sam u potpunom šoku, nisam mogao vjerovati što mi se dešava, ispred mene je bio pogled na šezdesetak otočića, sunce na pola puta između nas I mora, a pored mene… e ne znam kako nju da opišem a da ne pretjeram…
S: znaš o čemu sam često maštala kad bih se odmarala od učenja ovdje?
J: o čemu?

S: o tome kako bi se lijepo bilo ovdje s nekim ljubiti?
Pogledi su nam se sastali i ona prilazi mojim usnama počinje me ljubiti kao da to nikad ranije nije radila, moglo se osjetiti njeno ushićenje jer ostvaruje neku svoju maštariju. Dok me ljubi gura me sve jače što sam shvatio kao signal da se spustim na leđa I da potpuno legnem. Prebacuje svoju nogu preko mene pri tome ne prestajući me ljubiti. Njene ruke su naslonjene iznad moje glave. Nakon nekoliko minuta razdvaja usne od mojih prekoračuje me I legne na leđa pored mene rekavši “znala sam”
J: Sto si znala? Upitah je ja naslonjen na lakat I okrenut na bok prema njoj
S: znala sam da će biti ludo ljubiti se ovdje, I sada mi je malo vruće. Nemaš ništa protiv da se rashladim? upitala je

J: Samo naprijed, odgovorih misleći da će se napiti vode, a ona je već bila naslonjena na leđa odignute stražnjice od trave I otkopčavala je farmerke.
Shvativši o kakvom se rashlađenju radi brzo sam se prebacio do njenih stopala I izuo joj tene, te pomogao skinuti uske farmeke. Sjela je I s lakoćom skinula bijelu taknu majicu koja I onako nije previše sakrivala. Sada je bila samo u grudnjaku I plavim boksericama sa čipkastim krajevima. Da nisam imao kaiš na farmerkama vjerovatno bi eksplodirale koliko je u njima postalo tijesno od nastale erekcije.
Brzinski sam zgulio majicu sa sebe, moje koljeno je bilo između njenih nogu lagano sam se spustio do lijeve strane vrata I počeo je ljubiti prelazeći polako prema bradi pa se podižući do usana koje sam samo lagano dodirnuo I poljubio je u vrh nosa, zatim se usnama spuštam ponovno preko njenih ali samo na djelić sekunde, nastavljajući dalje spuštati se prema grudima. Grudnjak se na moji sreću kopčao s prijeda pa sam ga lako savladao. Kad sam ga otkopčao pomislio sam da je dva broja manji koliko su se nabrekle sise napuhale. Otvorio sam ga lagano kao kada otvaraš vrijedan poklon pazeći da ga ne oštetiš. Prelijepe grudi sa ispupčenim bradavicama stajale su pred mojim licem, a njeni uzdasi su bili duboki kao more iza mojih leđa. Usnama grickam bradavicu dok rukom tražim put prema međunožju, namjerno izbjegavajući prelazak peko najosjetljivijih djelova.

Prelazeći rukom preko bokserica osjetim vlažnost koja izbija. Vraćam ruku nekoliko centimetara uviše praveći lagani kružni pokret preko njenog klitorisa koji se lako mogao napipati I preko gaćica. Vadim svoju nogu izmađu njenih i prekoračujem je, ljubim je od sisa prema stomaku dok je rukama čvrsto držim za struk. Moji poljupci su sve niži pa je svjesna da se spuštam prema međunožju što izaziva dodatni val uzbuđenja pa joj uzdasi postaju još jači, ruke povlačim sa struka prema bokovima pri čemu I njene bokserice povlačim prema koljenima, te brzim potezom unazad skidam ih u potpunosti.

Ona je zabacila glavu unazad oči su joj zatvorene, raširuje noge, I rukama povlači moju glavu prema venerinom brijegu, dajući mi do znanja gdje me točno želi. Brežuljak je uredno pokošen točnije bez ijedne travke, a takve brežuljke obožavam prelaziti jezikom, tako da mi je njena želja za oralnim sexom bila kao desrt. Nakon što sam napravio nekoliko minuta kruženja jezikom oko klitorisa sa par puta “slučajnim” prelaskom preko njega I sisanjem vaginalnih usnica, krenuo sam sa dva prsta u njenu unutrašnjost koja je bila vlažna I vrela. Odmah po ulasku osjetio sam na gornjem dijelu ispupčenje koje sam lagano masirao uz poljupce koji su se protezali od stomaka do jedne od bradavica.
U jednom trenutku odgurnula me je od sebe I sjela

S: da vidimo što ti nudiš mali?
Gurnula me je rukom da legnem na leđa. Sjela je na mene I počela mi otkpčavati kaiš, te ga pusti I poče pipati moj nabrekli ud preko farmeki. “UU netko se malo uzbudio” da malo odvratio sam. Kada je konačno otkopčala kaiš I povukla jednu stranu tako da se raskopčalo svih pet dugmadi odmah je ispao glavić vlažan od uzbuđenja. Odigla se lagano sa mene gledajući me u oči da napravi prostor kako bih skroz skinuo hlače, pri čemu sam povukao I gaćice. Sada smo obadvoje potpuno goli. Ja ležim na leđima a ona sjedi na meni držeći me rukom za ud I lagano ga masirajući gore dolje, glave zabačene unazad što samo dodatno ističe njene prekrasne grudi, a kosa joj skoro dodiruje zadnjicu. Povlači se unazad spuštajući glavi prema mom penisu a izdižući guzu savršenog oblika tako da je mogu vidjeti. Znao sam šta slijedi I molio Boga samo da ne explodiram iste sekunde kada ga stavi u usta jer sam bio uzbuđen kao da mi je prvi put. Dok je njena glava radila pokrete gore dolje, moj penis je na rubu eksplozije, uzbuđenje je toliko jako da mi se vid muti, vjerovatno od razine tlaka, otkucaji srca su kao da trčim maraton. Njeni potezi glavom postaju sve brzi I dublji, glavić je skoro cijelo vrijeme oko njenih krajnika, I dolazim do točke pucanja, očekujući kako će stati I ispljunuti moj dar, ona je samo usporila ritam, i gurnula ga dublje u grlo koje se stezalo zbog refleksa gutanja svaki put kada bi ja izbacio mlaz sperme. Dok joj je još bio u ustima podigla je pogled prema meni kao da provjeri da li je dobro obavila zadaću, a moj izraz lica joj je vjerovatno bio dovoljan odgovor. Konačno ga pušta I liježe na travu pored mene. Ne sjećam se da sam ikada ranije doživio takvo što.
S: Kakav dan?

J: ovo nisam mogao ni sanjati kada sam jutros krenuo od kuće
Zagrlio sam je I ležali smo potpuno goli na travi negdje na obronku Paklenice. Nakon nekog vremena predlozio sam da krenemo. Bio sam svjestan da je ona mene zadovoljila a ja nisam nju. Možda jesam ali orgazam nije doživjela.
Obukli smo se I vratili do auta bili smo u sedmom nebu. Za obadvoje je ovo bio jedinstven dan. Prije 4-5 sati smo se prvi put sreli u životu, a sada je iza nas nevjerovatna avantura. Spuštajući se prema Zadru I sunce lagano zalazi, upitala je
S: Koliko ti vremena treba sada do Zagreba

J: oko 2 sata mislim
S: tamo imaš neki smještaj?
J: nemam mislio sam prespavati u nekom hotelu
S: a zašto ne prespavaš kod mene I kreni ujutro ranije
J: Zanimljivo…. Rekao sam razmišljajući o tom planu. Naravno plan je zvučao genijalno samo ako je I izvodljiv. Nakon kraće kalkulacije shvaćam da mogu krenuti u 7 ujutro iz Zadra I stići na vrijeme u ZG.
J: A jel imaš krevet za mene? Aludirajući da neću spavati sa njom.
S: Smislit ćemo nešto.
Već ulazimo u grad, a I počinjem osjećati glad. Predložio sam da odemo negdje na pizzu, jer ona je tu već domaća I sigurno zna gdje se dobro jede. Vozeći se po Zadru dovela me je na neki parking, Ii reče evo ga tu smo.

J: gdje smo?
S: tu stanjem, najbolje ostavi auto ovdje I idemo pješke do pizzerije
J: ok Šefice ako ti tako kažeš
Nakon 10 minutne šetnje dolazimo do pizzerije gdje smo večerali. Uz večeru sam poručio Vodku Redbull a ona je rekla ja ću isto. Sjedili smo oko 2 sata I popili po pet pića, sada već vidno poljuljani alkoholom odlazimo na spavanje. Ulazimo u manji jednosoban stan star možda koju godinu, s vrata sam odmah ugledao tuš I rekao
J: Ja se prvi tuširam
S: Ma nemoj
J: pa prvi sam reko
S: moj je stan
J: ok ja sam stariji
S: ja sam dama a dame imaju prednost
Dok smo se prepucavali obadvoje smo skidali odjeći sa sebe I bilo je više nego jasno da ćemo se tuširati zajedno. Ulazimo u staklenu tuš kabinu koja je prilično prostrana za tako mali stan. Uzimam šampon I bavim se isključivo trljanjem Sanje, kao da se sam I ne trebam istuširati. Ona stoji ispod tuša blago raširenih nogu, ruke su joj na zidu u visini glave okrenuta mi je leđima, kao kada te policajac pretresa, a ja prelazim rukama preko njenog tijela kao 3D skener koji od nje pokušava napraviti model. Provlačim ruku između njenih noga tako da vrhovima prstiju mogu dohvatiti klitoris I lagano ga masiram, drugom rukom držim je za sisu I povremeno pređem preko bradavice. Njezini uzdasi su sve glasniji. Palcom joj trljam anus a kažiprstom klitoris, s vremena na vrijem palac lagano prodire u njenu unutrašnjost. Shvatio sam da nema negativnih reakcija kod analnog zadovoljavanja, pa sam joj lagano prišao uhu I pitao “hoćeš li ga u guzu” rekla je “samo daj” Spustio sam se na koljena I pred mojim licem bila je njena stražnjica prekrasnog okruglog oblika.

Rukama sam razdvojio bedra da si napravim put do anusa I počeo jezikom kružiti oko njega. Nekoliko krugova pa zabijanje jezika I sve tako, kada je postala potpuno opuštene uzeo sam šampon i posuo ga po leđima koji je curio preko anusa te sam lagano sa dva prsta ušao. To sam ponavljao nekoliko puta dok sam drugom rukom konstantno masirao klitoris. Kada sam izvadio prste uzdigao sam se sa koljena I uzeo je za struk, ona je još više isturila guzu unazad I propela se na prste jer je bila nešto niža od mene. Napokon sam napravio put da moj penis može ući. Kada je prošao glavić ostatak sam prepustio njoj da sama diktira brzinu I dubinu. Ni minute kasnije zabijao sam ga do jaja držeći je rukom za venerin brijeg kojom sam povlačio njenu zadnjici nazad da se nabija na moj ud. Toliko je stenjala da se više nisam mogao suzdržavati I svršio sam joj u guzu. Okrenuo sam je prema sebi I poljubio kao da je jedino biće na svijetu te se spustio ponovo na koljena samo je sada ispred mene stajala njena pica. Zgrabio sam je rukama za guzove I zabio glavu u međunožje ližući joj cijelu površinu a o na je sve više stiskala guzne mišiće odjednom sam osjetio kao joj se tresu noge I znao sam da slijedi taj blaženi trenutak ali nisam mijenjao ni brzinu ni intezitet sve dok rukama nije odvojila moju glavu od svog međunožja. Podigao sam se I reko

J: Stvarno bi se trebali istuširati
10 minuta kasnije spavali smo kao dvoje male djece na bračnom krevetu njene sobe. Ostatak ovog poslovnog puta je potpuno nezanimljiv.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija