Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poslovni sastanak

Jedan dan sam otišao na sastanak za posao. Lijepo sam se sredio i krenuo prema mjestu naglaska, bila je to jedna zgrada u centru grada. Došao sam na 24 kat na kojem mu je bio dogovor. Nikoga nije bilo ispred a ja sam imao još 30 minuta do sastanka. Ali sam ipak pokucao i ušao jer sam mislio da ako me mogu primiti prije, brže ću završiti. Pokucao sam na vrata a iznutra se čuo ženski glas koji mi je rekao da slobodno uđem. Ušao sam i sjeo na stolicu nasuprot te žene koja me primila. Prije toga sam pitao jer ovo za posao i jel mogu malo ranije a na šta je ona odgovorila da mogu i onako nema nikoga. Malo mi je bilo čudno što nitko nije došao ali bolje za mene. Tako sam joj dao svoj životopis i počeli smo razgovor.

Nakon nekoliko minuta razgovora je ustala i sjela na rub od stola pokraj mene. Imala je Pre dobre duge noge i sise su joj bile odlične, zapravo sva je bila kao iz sna. Kad je sjela na rub od stola rekla mi je da izvadin kurac van da mora vidjeti kakav je I dali joj odgovara. Na prvu sam se začudio zašto to treba da napravim ali sam je poslušao. Otkopčao sam šlic, skinuo hlače i izvadio sam kurac van. Zato sto je izgledala tako dobro kurac mi je vec bio nadignut I strsio je van. " Uh pa nije loš ni malo" rekla mi je dok se dirala po sisama. Zatim mi je rekla da sjednem na kauč koji je bio sastrane. Tako da sam sjeo na njega a ona se spustila na koljena i počela da mi ga puši i liže jaja. Nakon što mi ga je dobro popušila skinula se gola i popela se na kauč i stala iznad moje glave a ja sam joj počeo lizati pičku koja je već bila vlažna, a ona je samo stenjala, uzdisala i govorila da samo tako nastavim. Nakon što sam joj dobrano navlažio pičkicu sa jezikom sjela mi je na kursa i počela da mi se nabada na njega iz sve snage. Skakala je po meni kao luda a sise su joj letile na sve strane. Zatim se spustila skroz do kraja i dok mi je kurac bio cijeli u njoj ona je počela da mrda bokovima naprijed nazad i da mi mjesim jaja svojim velikim guzovima. Nakon toga sam je pritisnuo uza zid i stavio ga u šupak i počeo je jebati. U početku nije bila za to ali je nisam slušao nego sam samo ga stavio u šupak. Toliko je vrištala da vjerujem da nas je čuo cijeli kat. Tako sam je jebo u šupak par minuta a zatim mi je legla a ja na nju i nastavio da je jebem u pičku.

Dok sam je tako jebao cucla sam joj bradavice na sisama i stavljao joj jezik u usta, a ona mi je samo velika i stiskala se uz mene. Nakon toga sam ustao a ona mi ga je počela ponovo da puši i nakon nekoliko minuta pušenja sam joj svršio po cijeloj faci. " Kako si samo dobar u seksu" rekla mi je dok je lizala moju spermu sa lica. Zatim mi je rekla da sam dobio posao i da već sutra idemo u Njemačku da možemo da počnemo sa snimanjem. Pitao sam je kakva Njemačka i kakvo snimanje, a ona mi je rekla da sam dobio glavnu ulogu u porn filmu. Zatim sam joj rekao da ja nisam došao ovdje da postanem pornstar nego posao za jednu firmu za markenting. Uglavnom desilo se to da sam ušao u pogrešnu sobu trebao sam uci u sobu do. " Baš šteta a bio bi dobra u filmu" rekla mi je dok se brizala i oblačila. Ispričao sam se toj grešci i zahvalio na dobrom seksu i izašao van iz sobe. Kako sam taman izašao, prošlo je onih pola sata tako da je bio vrijeme za moj pravi sastanak tako da sam otišao na pravi. Kad sam bio na pravom sastanku pitala me je jel sam čuo kako neko stenje prije 15 minuta, rekao sam da ne znam Na kraju dobio sam posao a i dobar seks tako da mi je taj dan bio jedan od boljih u mom životu.

Još Erotskih priča?

Najbolja prijateljica

Jecala i stenjala jee jako, moj kurac je imao njene krvi ali nije dala da stanem, noktima se uhvatila za mene a ja sam žestoko nabijao kurac u nju

Majka prijatelja 4

Sisao sam sisu nekih deset minuta pa prešao na drugu.. Jezik mi je utnuo od sinog lizanja njenih sisa a ona spava kao zaklana

Majka prijatelja 3

Mnogo cura i momaka, puna rijeka ljudi. Marko se napio kroz sat vremena i nabacio se nekoj ribi te sam tad otišao nazad njegov kući. Na balkonu sam skužio Ilenku kako gleda na party

Veoma temeljna konobarica :)

Milan je sedeo u svom omiljenom kafiću polako ispijajući kaficu. To mu je bilo omiljeno mesto iz više razloga, ali svakako jedan od važnijih je to što je tu radila Ljiljana, prelepa devojka koju je jako voleo, u koju je bio zaljubljen. Gledao je ribe koje su prolazile, ali nijedna nije mogla da se poredi sa Ljiljom. Ona jeste bila niže visine, ali bila je rasna zaista, imala je dobro dupe, bujne grudi, lepe noge...sve u svemu mnogo dobra ženska. I još kad se našminka, nacrta onako kako samo ona to ume.

Sjajan grupnjak na foto sešnu

Bilo je to u proleće 2018. godine. Intenzivno sam počeo da se interesujem za erotsku fotografiju. Zaista me je zaintrigiralo i fasciniralo to što sam pročitao u jednoj knjizi koja je upravo i bila vodič ua erotske fotografe. Bio sam oduševljen objašnjenjima u knjizi, a posebno seksi golišavim lepoticama i njihovim pozama koje su krasile tu knjigu. Ovo je definitivno moj poziv, pomislio sam. Zatim sam dobro prostudirao knjigu, napravio plan i objavio oglas da tražim atraktivne i lepe ženske fotomodele za erotsku fotografiju.

Jebao sam punicu i kcer(istinita prica)

Punica i kcer prvi dio istinita prića

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija