Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
Za:
Erotske priče

Postao sam jebač bogatih gospođa!!!

Ocjena: 3.8

Nakon što sam prihvatio ponudu od Ines da bi mogo jebati neke njezine bogate drugarice za novac, sutri dan mi je stigla poruka da budem spreman za večeras jer njezine dvije drugarice me žele upoznati. Rekla mi je da će ona doći po mene ponov u isto vrijeme. Došao je i taj dan, opet je ona došla po mene autom i uputili smo se u njezin stan. Kada smo stigli i ušli unutra su nas čekale dvije gospođe. Jedna nije imala više od trideset godina izgledala je kao boginja. Duga crna kosa, sise otprilike četvorka, tvrde koje su ponosno stajale uspravno. Njeno dupe je bilo posebna priča kao da joj je dvadeset godina. Zvala se Marija i bila je žena jednog bankara. Druga je bila starija od nje Anka se zvala, žena oko četrdeset i pet godina, krate kose, sise petica ali već spuštane i dupe sa malo sala na njemu.

Obje su se prestavile meni a i ja njima. Ines je rekla kako su ovo njezine prijateljice koje su jako nezadovoljne u svome braku i ako bi one željele da dožive sa mnom ono što je i ona. Naravo da će sve to da ostane naša mala tajna. Ines mi je rekla da se sada skinem i da izvadim i pokažem im moj veliki kurac. Uradio sam tako i kada sam ga izvadio obje su se divile njegovoj veličini. Nisu mogle da skrenu pogled sa njega, gutale su ga očima. Uzeo sam ga u ruku i počeo drkati aon da raste i za par trenutaka je bio u ponoj veličini.

Marija je prišla kleknula isperd mene i počela ga pušiti. radila je to jako nježno ali u isti mah lijepo. Malo bi mi ga lizala pa bi onda prešla na lizanje jaja. Dok mi je lizala jaja drkala bi ga rukom. Za to vrijeme Anka se skinula potpuno gola na komodi i gledala nas dok je drkla svoju obrijanu pičku. Njene sise su bile jako velike. palilo me je to što nas ona gleda da sam Uzeo Mariju na kosu i počeo joj glavu nabijati na moj kurac. Ines mi je rekla da nas ona sada ostavlja i da će doći kada završim posao. Izvadio sam ga iz Marijinih usta i prišao Anki. uzeo sam joj noge stavio na moja ramnea a zatim moj kurac sjurio u neju picu. Počeo sam je jabti jako. Dok sam je jebao ona je stenjala kao parna lokomotiva. Rekao sam mariji da se skine. Učinila je to u isti mah i isperd mene se ukazalo prelijepo tijelo sa prelijepim čvrstim grudima i dolje uredno potšišanom dlakavom picom.

Od toga prizora moj kurac je u Ankinoj pici porastao još više a ja sam ubrazao tempo da se Anka bukvalno počela derati sada moleći da stanem. Nisam htio to da uradim jebao sam je kao konj mladu kobilu. Marija je to posmatrala sa velikom požudom. Izvadio sam kurac iz Anke koja se svalila na komodu sva znojava i legao na pod rekavši Mariji da se nasadi na moj kurac. Opkoračila me je i počela se naijati na njega. Bila je jako uska. Dok se nabijala ja sam rukama mazio njene prelijepe sise. To joj je jako godilo. Uživala je nabijajući se na moj veliki kurac. Gvorila mi je kako imam prelijepi kurac koji će od asad redovno da je jebe.

Kao da je znala da me te perverzije jako pale pa sam počeo još jače da je jebem a ona sve vieš da mijesi picom po mome kurcu. Dovodila me je do ludila a kako i nebi kada je imala preliepo tijelo. Jebao sam je jedno desetak minuta u toj pozi. Dok sam jebao Mariju Anka mi je prinijela svoju pičku na usta i počeo sam je lizati. U isti mah sam jebao obje jednu jezikom a drugu mojim kurcem. Svršavale su i jedna i druga kao lude. Poslije toga su zamijenile pozicije sada sam lizao Marijinu picu koja je bila jako ukusna a jebao Anku. Marijina pička je bila nešto najukusnije što sam lizao.

Promijenili smo pozu i rekao sam im da se naguze jedna pored druge. Stavio sam ga od pozadi u Marijinu pičku do kraja dok sam prstima rovario po Ankinoj. Marija se uvijala kao iskusna kuja pod naletima moga kurca. Uvijala je kukovima, mijesila po mom kurcu sve dok ponovo nije svršila. Rekla mi je da ne može više i ja sam ga sada prebacio u Ankinu picu nastvaljajući da je jebem u jako žestokom ritmu. Čulo se jako dobro kako moja jaja udaraju u zidove njee pice. Anka je dahtala i vrištala od užitka u isti mah.

Jebao sam ih naizmjenično još dobrih dvdeset minuta a zatim sam rekao Mariji da otvori usta. Uradila je to a ja sam ispreznio svu moju spermu u njena usta. Jedan dio je završio na njezinim lijepim sisama koje je anka oblizala. Prišle su obje ponovo mom kurcu polizale ga i rekle da niko do sada ih nije izjebao kao ja. U taj mah se pojavila i Ines na vratima a njih dvije su rekla kako su jako zadovoljne mladim kurcem i kako će rado ponovo me probati. Ostali smo tu još pola sata, njih dvije su mi ostavile po stotinu eura pljubile me za kraj i ostavile sa Ines u stanu.

Za rastanak Ines mi je pod tušem ga joše jednom popušila kao prava kurvetina koja će u budućem periodu biti samo moja kurva.
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija

Samo za punoljetne osobe

Ukoliko niste punoljetna osoba molimo Vas da odmah napustite stranice!

Nemam 18 godina