Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poštar

Od jednog poznanika, liječnika čula sam jednom: “Poštari imaju jedno od najzdravijih zanimanja. Stalno su u pokretu i po suncu i po kiši, snijegu, vjetru, vrućini, što ih očvršćuje, uz to stalno se penju gore, dolje po stepenicama, što jača kondiciju“. Lijepo za znati, samo to nije posao o kojem sanjam, ja sam domaćica, 38 godina i preko 10 godina sam u brahu s Petrom. Djece nemamo, nije se valjda potrefilo, ne znam. Petar mi je omogućio luksuzan život i nije htio da radim. To smo si mogli priuštiti i tako je i bilo.


Još jedam moment igra tu važnu ulogu, koji se uzima zdravo za gotovo, a to je seks-što je bolji, štzo ga više ima to sam ja zadovoljnija. To mogu i potvrditi. Kada mi fali seks, kad me Petar ne praši nisam dobro, nisam zadovoljna. Prije nego sam ga upoznala nisam živjela tako loše, međutim kad sam ga upoznala i kada me je uzeo nije mi falilo ni ptičjeg mlijeka. On je postao čovjek mojih snova, moj princ iz bajke, vrhunski jebač, što naročito želim istaknuti.


Naš prvi susret je, gledano s moje strane bio razočaravajući, jedva da me je i primijetio. Bolo je to na jednom partiju kod zajedničkog poznanika- Njega je zaniala i pecao je neku Ingu koju je, jer sam ga špijunirala, na kraju dobro nategnuo iza jednog drveta u vrtu. Shvatila sam da moram uzeti stvar u svoje ruke kako bih ja postala objekt njegove želje.


Pobudio je inat u meni. Kako sam saznala od našeg zajedničkog prijatelja, ljetna poslijepodneva je provodio na jednoj šljunčari u blizini našeg grada. Nije bilo druge nego krenuti na šljunčaru. Nije bila gužva i brzo sam ga snimila, došla do njega i pitala mogu li se leći do njega. Upitno me je pogledaoi rekao:“Hej ti si bila na onom partiju“. Dobar početak, prepoznao me je. Da skratim i preskočim detalje, on je napalio mene, ja sam napalila njega, odvukao me je iza jednog grma i izjebao po svim pravilima struke. Od tada smo par. Seks je sastavni dio našeg života, jednako je vruć i strastven kao na početku veze i važan uzrok našeg obostranog zadovoljstva. Znam da mi je cijelo vrijeme nije bio vjeran, ali se potrudio da mi ništa ne nedostaje, pa ni u seksu, on je vrlo potentan muškarac.


Kako znam da je šarao? Ulovila sam ga jednom, ali mu nikad nisam rekla da sam ga skužila. Došao je kasno doma, s navodne poslovne večere. Osjetila sam na njemu tuđi parfem, dok me je poljubio pri doksku. Muški su baš glupi. Htjela sam se uvjeriti koliko je daleko otišao, jeli ju ili ju nije-kresnuo? Namamila sam ga i pao je na moj „sirenin zov“ i kad se svukao sručila sam se na njegov kurac i imala sam pravo, osjetila sam na njemu sok iz tuđe pičke, jednako stran kao i parfem. E sad, ja sam mogla napraviti scenu iz toga, svađu, bračni lom, ali ne! Što je bila moja želja? Biti jebena, osjetiti kurac u sebi, biti zadovoljena, to mi je bilo važnije nego dokazati da sam u pravu i pokazati mu da je ulovljen, ne tako brak ne funkcionira.


U ljeti, za ljetnih vrućina znam gola šetati po našem vrtu, ionako me tu nitko ne može vidjeti, ali dok sam na plaži gola uživam u pogledima na sebe ostalih muškaraca s plaže. Ja sam ipak lijepa žena i tražim potvrdu da je to tako. Imamo u vrtu nekoliko bazena različitih veličina koji su raspoređeni po vrtu, udaljenih međusobno par metara. Po ljeti vodu u njima zagrijava sunce jer nisu ni preveliki, a ni preduboki, ali jako dobro dođu kao mogućnost osvježenja za vrijeme ljetnih vrućina i ja to svakodnevno iskorištavam.


Jedno prijepodne, dok sam sjedila u jednom od bazena, ušao je na ulazna dvorišna vrata poštar, svjež, poletan, hodao je kroz vrt do mene, imao je paketić za dostavu i trebala sam potpisati primitak. Sav se zacrvenio u licu kad je uočio da sam u bazenu gola pa se spetljao i počeo ispričavati. “Ne sekiraj se, kao da nikad nisi vidio golu ženu? “ daj pisaljku i pokaži gdje da potpišem.


Imao je najviše dvadesetpet, visok i dobro građen. Gledajući ga postalo mi je vruće usprkos ne pretoploj vodi u bazenu. “Mora da se jako znojiš u ovoj odjeći“ pitala sam ga najljubaznije što sam mogla. “hajde ukoči unutra“ nastavila sam. Malo je zadrhtao i bilo mu je vidljivo neugodno. “nemoj se držati tako, vidjela sam ja već puno golih muškaraca“ pokušala sam ga ohrabriti. Blagim sam ga pogledom ohrabrila i okrenuo se od mene i počeo se svlačiti. S leđa se vidjelo da je sportski tip, no kad je ulazio u bazen nije se mogao više skrivati.


Ovaj bazen bio je veličine malo veće kade i bilo je neizbježno da nam se noge dodiruju i da koža dodiruje kožu. Sjedili smo nasuprot i naravno da je mogao buljiti u moje cice, tim više što ih je voda, kad je sjeo u bazen podigla u vis i „plivale“ su na površini. Vidjela sam ispod vodene površine što je njemu među nogama i to je bilo stvarno nešto vrijedno pažnje.


„Dođi“ rekla sam “idemo u onaj veći bazen, bit će nam udobnije“ I nudi više mogućnosti u dvoje, to sam mu prešutila. Prešli smo tih par metara do većeg bazena, on iza mene, tako da nisam mogla vidjeti kako mu se kurac klati u hodu i uronili se u vodu. Osjećala sam se poletno, ova igra koju sam igrala s njim i kojoj se on očito nije opirao palila me i nisam htjela taj lijepi komad muškarca propustiti, a ni njemu se nije propuštala seksi žena kao ja, obostani interes, win. win situacija, svi dobivamo.


„Imaš curu“ direktno sam ga pitala. “Sada nemam“ odgovorio je bez krzmanja. Jako lijepo, onda mora da je napaljen i željan. Pod vodom sam mu svojom nogom gladila njegovu i on se ohrabrio pa je i on dirao moje. „Sviđaju li ti se moje cice“, kimnuo je potvrdno glavom „pa što ih ne dodirneš onda, ne grizu“ krenula sam dalje, nastojeći ga potaknuti na akciju. Uspjela sam, dvije snažne ruke spustile su se na moje cice, postala sam vruća.


Uhvatila sam ga pod vodom za kurac, vidljivo se trznuo i lagano zastenjao. Imala sam ga, jebat će me, bila sam sigurna u to, htio on to ili ne. Morat će me jebat, nema alternative. Odjednom je i on postao hrabar i uhvatio me za pičku, Noge sam raširila koliko je to god bilo moguće kako bi mu omogućila nesmetan prolaz do moje rupice, stanice za jebanje. Htjela sam se podati tom mladom pastuhu, htjela sam da naskoči na mene. Njegova ruka je vrlo spretno obrađivala moju pičkicu, dok sam ja lagano nadrkavala njegovu batinu.


U međuvremenu sam se toliko zagrijala da više nisam mogla čekati i htjela sam da me konačno pojebe. Ustala sam se i okrenula od njega naslonila se na rub bazena i postavila se tako da su moja guza i moja mačkica bile iznad vode, ali direktno pred njegovim ustima i u trenu sam osjetila kako se jezikom bacio na posao, da bi odmah potom zabio svoja dva prsta u mene i jebavao me njima, što je uz lizanje jezikom moga klitorisa prouzročilo moje glasno stenjanje i uzdisanje.


Konačno sam htjela biti pojebama, izašla sam iz bazena i u istokj se poziciji kao u bazenu postavika na travu, shvatio je što hoću i slijedio me. Način na koji se nabio u mene i kako me je jebao dodatno me je uvjerio da taj kurac jako dugo nije vidio pičku. Bilo je to pravo blaženstvo, uhvatio me je za bokove i nabijao na sebe, izgledalo je kao da ne vlada sobom, kao da je van sebe od strasti. Oslonila sam se laktovima na travu, moje cice, a pogotovo moje bradavice letjele su iznad trave, vlati trave dodirivale su moje bradavice, dok je njegova batina bjesnila u meni.


Iz njegovih se grudi oteo krik, koji se poklopio s mojim orgazmom, osjetila sam trzanje njegova kurca dok je špricao po mojoj nutrini. Zadihan spustio se na travu pored mene, poljubio me, ustao se, obukao i otišao bez neke druge riječi.


Kad je Petar došao navečer doma zanimalo ga je kako sam provela dan. “Ništa posebno, s čim bi se pohvalila“ odgovorila sam mu „osim što je poštar donio paketić za tebe“ završila sam.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija