Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Povratak sa puta

Bio sam na službenom putu nekih pet mjeseci. Redovno sam ostvarivao skype vezu sa suprugom, četrdesetogodišnjom vitkom plavušom. Njena duga plava kosa do pola leđa, uzak struk i zaobljena čvrsta guza, te duge noge ističu sav njen seksipil. Kad se tome doda njena razuzdanost u krevetu, očekivao sam veoma kvalitetan seks kad se vratim kući.

Dok sam bio na putu nagovarao sam je na video seks, ali nije to prihvatala. S vremena na vrijeme znala je da se seksi odjene i pokaže po koji dio, grudi četvorka ili da obuče nešto prozirno.

Neko veče sam se vratio kyći. Dičekala me je u svilenoj kućnoj haljini. Večera je bila na stolu, svijeće i šampanjac. Poljubili smo se i sjeli da večeramo. Pripremila je bogatu trpezu. Bilo je tu svega. Posle večere sam otišao u kupatilo da se okupam. Sjeo sam u jacuzzi i uživao. Nakon par minuta moja draga je ušla. Kako je skinula pojas, haljina se otvorila i još uvijek prilično uspravne grudi su se pojavile. Spustio sam pogled i vidio obrijanu mačkicu moje žene. Skinula je haljinu i pridružila mi se. Mazili smo se i ljubili. Bio je to dio naše predigre. Nakon nekog vremena smo izšli iz jacuzzija. Počeo sam da se brišem, ali je ona rekla da će da me ona obriše. Prvo mi je o risala leđa, a onda prsa. Kad je počela da se spušta znao sam šta će da usledi. Kleknula je i počela da me oralno zadovolji. Nije to bilo ništa novo. Tokom godina smo jedno drugom pružali zadovoljstvo. Gutala ga je cijelog, bilo je fantastično. Onda ga je izvadila i počela imitirati sviranje usne harmonike, od korijena do glavića. Ja to obožavam. Ona to zna i nakon pet šest puta sam bio blizu vrhunca. Primjetila je i stavila mojih osamnaest cm između sisa. Ubrzo sam svršio. Moja draga je tad rekla da je sad njen red. Nisam imao ništa protiv. Uzeo sam je za ruku i odveo do spavaće sobe. Legla je na krevet i raširila noge.

Spustio sam se u njeno međunožje i počeo da je ližem od klitorisa do vagine. Jezik je radio sve u šesnaest. Uz pomoć ruku dovodio sam je do ludila. Uvijala se i stenjala. Moji prsti su se igrali sa obe njene rupice. Moja draga nije znala da sam kupio u inozemstvu dvostruki vibrator koji sam ostavio kod kreveta. Kad je bila blizu vrhunca rekla je: Daj mi ga, jebi me. Ja sam uključio vibrator na sporije i lagano ga gurnuo dok sam još uvijek lizao klitoris. Nije se bunila. Vibrator sam ubacio u veću brzinu i lagano ustao. Ona je lagano podigla kukove i ubrzano disala. Kako je moja muškost opet narasla, odlučio sam da joj ga stavim u usta. Približio sam ga njenim ustima, a ona ga je istog trena usisala. Vrtila je bokovima, a ja sam uživao i u pogledu i u pušenju. Ubrzo smo svršili oboje, ja ponovo po njenim grudima.

Upiala je šta je to. Rekao sam poklon za tebe, da li ti se svidio. Odgovorila je sa oduševljenjem naravno. Zasoali smo ubrzo.

Rano ujutro sam se probudio sa erekcijom. Moja gola žena je još spavala na boku. Riješio sam da je probudim. Ušao sam s boka i jebao je. Probudila se, okrenula na stomak, malo podigla guzu. Po ovo sam ušao u nju. Jebao sam je nekih deset minuta kad smo promijenili pozu. Okrenuo sam se na leđa a ona se popela i uzjahala me. Naginjala se prema meni i dohvatio sam joj jednu sisu i stavio u usta. Lagano sam se dizao a ona je proturila noge prema jastuku. I dalje se nabijala jako. Ubrzo je svršila.

Kako ja nisam, počeo sam da se igram sa njenom guzom. Ubrzo se guza opustila i moja batina je lagano prodirala u njenu guzu. Ona je obožavala i analni seks. Uz lagano ubrzavanje prodro sam duboko u njeno razrađeno dupe. Svršio sam u nju.

Legla je pored mene i zahvalila se što sam došao kući.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija