Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Povremena susjeda 2

Ljubica je održala obećanje i ostvarili smo seks u moru. Doduše, morali smo čekati da joj muž ode za poslom, jer iako se na moru ne može graditi od 15. 6 do 15. 9 to na kontinentu nije problem.

I tako smo se nekako uskladili, s obzirom na susjede, da ona prva ode na plažu, a onda i ja za njom. Izabrali smo jednu dosta nepristupačnu plažu, jer od ceste do nje je bilo dobrih desetak minuta hoda. A drugi prilaz je bio samo sa mora. Za nju su znali uglavnom samo domaći, tj oni koji su tu i odrasli. Kao ja.

I tako ja parkirao iza njenog auta, pa se spustio do plaže. Još je bila u badiću, valjda nije bila sigurna da ću ja doći, pa je čekala, a kad me vidjela počela se skidati i uskoro je bila gola, sa bijelim tragovima na sisama i oko obrijane pičke, što bi rekli da se sa mužem nije sunčala gola. Meni nije smetalo, čak mi je bilo i simpatično, a mom kurcu se baš sviđalo jer je napeo kupaće i baš mi je smetalo. Odmah sam skinuo kupaće, na što se Ljubica široko osmjehnula i oblizala usne, pa se klekla i počela mi odmah pušiti kurac. Bila je gladna kurca, usisavala je moju mrcinu kao da je puno manji, a ja sam uživao dok se od nje čulo samo kako guta slinu i dahće kad bi kurac izašao iz njenih usta. Bio je sav slinav, ali je bilo učinkovito jer sam nakon pet minuta počeo svršavati u njena usta. Privukao sam joj glavu na kurac i svršavao joj duboko u grlo. Nije se bunila, mada su joj oči suzile, a kad sam ga napokon izvukao van na njemu je bila samo njena slina, a ni traga sperme. Pomogao sam joj da se ustane i sad smo bili u zagrljaju i ljubili se ludo dok je moja ruka klizila po njenom tijelu koje je malo istesala od zadnji put prije nekoliko mjeseci. To sam joj i rekao:

- Vidim da se išlo u teretanu?
- Aha, da ne bi samo ti bio u formi.. -rekla je kroz osmijeh i pogladila mi trbušne mišiće.

Zatim smo napokon otišli u more i malo odplivali, te se sad održavali na površini na leđima. Kako je bila ispred mene raširila je noge i mogao sam gledati njenu obrijanu pičku, a i sise su izvirivale iz vode kao dvije plutače, pa mi se kurac opet počeo dizati i sad je bio kao jarbol na barci. Odlučio sam ju odvesti u plićak i zabiti još svoj tvrdi kurac u pičku i dobro ju napuniti. Zaronio sam i izronio između njenih nogu dok je ona raširila noge i sad sam joj lizao pičku dok me je more zapljusikivalo po licu, a ona uzdisala, a onda sam ju poveo plivajući leđno dok sam ju držao za nogu prema plaži. Samo se smijala dok joj je more zapljusikivalo pičku i raširene noge, a ja ju vukao do plićaka. Čim sam osjetio tlo pod nogama uspravio sam se i privukao ju na sebe. Odmah me obgrlila nogama oko pasa i prislonila svoje bujne sise na moja prsa, a moj kurac je samo kliznuo u njenu pohotnu pičku, dok me ona uz uzdah žestoko poljubila. Jezici su nam istraživali usne šupljine, dok sam ju ja držao za guzu i lagano joj ga zabijao u pičku. Uživali smo u skoro pa bestežinskom stanju seksa, a nakon desetak minuta sam ju počeo puniti svojom vrelom spermom, a ona je zabila zube u moje rame jer je i ona svršila. Ostali smo tako neko vrijeme, a onda smo se otišli izvaliti na plažu.

Namazao sam joj guzu i sise da ne izgori, a pritom sam joj prst zabio u šupak i malo ju jebao njime tako dok je ona samo uzdisla. Nakon toga smo samo ležali dobrih sat vremena, a onda se ona pokrenula i počela me ljubiti prvo po licu, a onda krenula preko prsa, trbuha sve do kurca koji se polako počeo buditi. Povukao sam ju na sebe i sad smo bili u pozi 69. Lizao sam joj pičku dok je ona meni gutala kurac, lizala ga i cuclala glavić, a onda se digla i sjela na njega, odmah se nabivši do kraja na njega. Ja sam se uhvatio njenih bujnih sisa i sad sam ih mijesio dok su na njenoj neosunčanoj koži ostajali tragovi mojih prstiju. Uskoro se umirila dok je njena pička stisla moj kurac i znao sam da svršava. Pustio sam ju da se opusti, a onda sam ju okrenuo na leđa i smjestio se između njenih nogu, pa sam joj ga zabio odmah do jaja i sad smo se jebali u misionarskoj pozi. Narednih petnaestak minuta sam ju štemao kao šivaća mašina dok i ja nisam svršio i napunio joj pičku.

Nakon toga smo se otišli još malo kupati, a onda se izvalili na plaži, pa sam se smjestio između njenih nogu i lizao joj pičku dok još jednom nije svršila, a ja pokupio sve njene sokove.

Tri sata kasnije smo otišli sa plaže, ona direktno kući, a ja sam otišao do trgovine po neke stvari i onda kući. Otuširao se, napravio večeru, otključao vrata i složio stol na terasi. Došla je taman kad je večera bila gotova, pa je zaključala vrata za sobom i uskoro smo uživali u večeri, dobrom vinu i u maženju. Znao sam da nas nitko tu ne vidi, pa smo mogli raditi što smo htjeli. Ispod lagane haljine za po kući nije imala ni gaćice, a ni grudnjak pa sam joj milovao sise i bradavice su već bile tvrde, a kad sam spustio ruku do pičke bila je potpuno mokra. Podigao sam haljinu i vidio da su joj oni bijeli djelovi kože postali crveni. To sam i napomenuo, pa je rekla da bi ih mogao namazati. Skinula se i izvalila na ležaljku koja je bila na terasi koju bi ja koristio kad bih se sunčao gol. Otišao sam do kupaonice i donio losion za tijelo, a usput sam se skinuo, pa mi je kurac već bio u nekom polunapetom stanju.

Došao sam do Ljubice i rekao joj da se okrene na leđa, pa sam joj krenuo mazati sise i brežuljak iznad pičke usput prstima prešao po pički koja se već cijedila. Zatim sam joj rekao da se okrene i krenuo joj mazati guzu. Od pomisli da joj mažem guzu kurac mi se digao do kraja, a kad sam joj počeo mazati oko šupka i gurnuo joj prste u njega odlučio sam ju jebati u guzu. Dok sam joj bušio guzu sa dva prsta, a ona je stenjala, drugom rukom sam namazao svoj kurac, a onda se digao i opkoračio ležaljku, pa se spustio kurcem do njene guze. Malo sam išao njime od pičke do šupka i natrag, gurnuo ga u pičku, zabio dva puta i onda ga izvadio i došao do šupka, pa krenuo u njega. Zastenjala je glasno, a onda sa svoje obje ruke primila svoje guzove i raširila ih kako bi mogao lakše ući u nju. Gurnuo sam polako kurac u nju i počeo ju jebati uz povremeno podmazivanje sa losionom, a ona je zabila svoju glavu u onaj mali jastuk na ležaljki i mumljala u njega dok joj je iz pičke curilo. Zatim se stresla, stisnula mi kurac sa svojim čmarom i morao sam stati. Čekao sam da se opusti, a onda sam nastavio sa jebanjem i nakon koje minute sam joj svršavao u šupak puneći ju onim što je još ostalo u jajima od tog dana.

Nakon toga smo se otuširali i proveli cijelu noć u maženju i nekom laganom seksu, a tako i ostatak vremena dok nije opet otišla za Zagreb. Jedva čekam sljedeće ljeto, mada je rekla da bi mogao povremeno navratiti i ja do Zagreba.

Još Erotskih priča?

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Više informacija