Brza pretraga

Traži u imenu:
Ja sam:
Tražim:
 
 
 
 
Za:

Poziv na kavu

Već sam u braku deset godina i imamo dva dječaka od 6 i 4 godine, a supruga je sad ponovo u drugom stanju, pa se nadamo da je curica. Imamo sasvim solidna primanja, jedino što sam ja stalno na putu zbog posla, pošto radim kao direktor turističke agencije. Čak nam je i seks odličan, ali koji put se čovjek nađe u iskušenju. Tako mi se desilo i sada..

Bio sam u Dusseldorfu na sajmu turizma, pa sam bio zauzet od jutra do mraka i jedva sam čekao da se vratim kući, jer sam rekao da ću uzeti tjedan dana godišnjeg. Inače ovo je bilo doba godine kada smo skupljali ponude za ljeto, tako da je bila neka mrtva sezona. Upravo sam bio završio sastanak sa kolegama iz jednog britanskog touroperatera, pa sam odlučio otići popiti kavu ili nešto osvježavajuće u kafić koji je bio u sklopu sajma.

Sjedio sam i pijuckao kavu kad se kraj mog stola zaustavila kolegica iz slovenske turističke agencije, sa kojom sam se znao od prije.

- Hej Miro! Pa nisam te još stigla vidjeti tu na sajmu, a cure sa tvog štanda su mi rekle da si tu negdje -širok osmjeh ove predivne plavuše mojih godina, a za koju moram priznati da ju nikad ne bih odbio da me pozvala u krevet izmamio je i meni osmjeh.
- Hej Matea! ! -ustao sam i izgrlili smo se i izljubili, pa sam ju pozvao da mi se pridruži.

Sjedili smo narednih pola sata i razgovarali o svemu i svačemu, ali meni je pogled bježao na njene duge noge ispod njenog svjetloplavog kostima sa logom njene turističke agencije. Inače Matea je bila visoka 175 cm, a sa visokim petama koje je sada nosila i 185 cm. Njena vitka figura sa povećim grudima je privlačila svačiju pažnju, naročitu mušku. Znao sam joj supruga, Boštjena, koji je bio inženjer građevine i stalno po terenu. Nisu imali djece, ali su se nekako pomirili sa time. Obečavali su već neko vrijeme da će doći do mene i Sandre, pa da provedu vikend kod nas, ali eto, nikako da se nađe vremena. Nakon toga razgovora smo se morali rastati, ali je rekla da bi voljela popiti kavu sa mnom kasnije večeras, a ja sam pristao.

Našli smo se oko 21 sat u predvorju hotela u kojem smo oboje odsjeli, ali se nikako nismo stigli vidjeti, pa smo odlučili otići do bara. Sjedili smo zavaljeni u fotelje i pijuckali vino, jer nam se kava ipak učinila kao nešto za što je prekasno, pa smo se odlučili za vino. Sad je sjedila nasuprot meni u kratkoj suknji i laganoj bluzici, a meni je pogled bježao uz njene noge i zadržavao se na njenoj bluzi, a da je to primjetila shvatio sam kad je rekla:

- Vidim da tebe trenutno interesira nešto drugo, a ne razgovor -pogledao sam ju, a ona mi se smješkala.
- Čuj, teško je ne gledati te -rekao sam i nasmješio joj se- Pogotovo kad izgledaš ovako.
- Da vidim da ti se sviđa to što vidiš -rekla je i pogledom pokazala na moj kurac koji se već ocrtavao na hlačama, ali joj osmjeh nije silazio sa lica.
- Ahhh.. moj izdajica.. -rekao sam kao razočarano, ali bar nisam morao gubiti vrijeme na govoranciju i gluposti.
- Pa lijepo izgleda odavde -rekla je i otpila gutljaj vina, te nastavila- Pitam se kako izgleda bez tih hlača..
- Kod tebe ili kod mene? -samo sam upitao i ustao, te joj pružio ruku, a ona ju je prihvatila i tiho rekla:
- Kod mene.. veći krevet je..

Počeli smo se ljubiti još u liftu, a njena ruka je stiskala moj kurac preko hlača, dok je moja ruka milovala njenu guzu. Ubrzo smo bili u njenoj sobi i ja sam joj zadigao suknju preko bokova i ruku uvukao izemđu njenih nogu, tejoj trljao pičku preko gaćica i najlonki. Uzdisala je dok je otkopčavala bluzu, a ja sam drugom rukom otkopčavao svoje hlače. Osjetio sam da joj je pička mokra i da je natopila i gaćice i najlonke, pa ih je brzo skinula dok sam ja skidao svoje hlače i gaće, te sam ostao u košulji i čarapama. To sam sljedeće skidao dok se ona izvalila na krevetu. Brzo sam joj se pridružio, te smo uskoro bili u zagrljaju i ja sam joj ljubio one njene ogromne sise, te grickao bradavice, dok su mi prsti vršljali po njenoj pički. Ležala je raširenih nogu, a ja sam se sa usnama spuštao do njene pičke. Ubrzo sam imao njen klitoris u svojim ustima i cuclao sam ga kao beba bočicu. Stenjala je i širila noge, a njene ruke su bile u mojoj kosi i mrsile ju. Zatim sam se uspravio i na koljenima došao između njenih nogu, pa namjestio mojih 23 centimetra na ulaz u njenu pičku i odmah ga gurnuo do kraja. Zastenjala je i zadahtala, a onda me obgrlila nogama, te samo prostenjala:

- Rasturi mi pičku..

Počeo sam ju žestoko jebati oslonivši se rukama na krevet, a guzica mi je skakala kao pneumatski čekić. Stenjala je i gužvala plahte, a tu i tamo joj se oteo jecaj, a onda se počela grčiti i svršavati, te je i mene nagnala da svršim i napunim joj pičku vrelim sjemenom. Jaja su me malo boljela od nabijanja po njenoj guzi, ali nije mi smetalo, a ni mom kurcu koji je i dalje stajao.
sad je ona preuzela inicijativu i bacila me na leđa, pa me odmah zajahala i nabila se odmah na moj kurac. Počela je rodeo i jahala me kao luda mjenjajući tempo od laganog kružnog, do klasičnog nabijanja svom težinom na moj kurac. Imao sam osjećaj da će mi jaja biti plava od njenog nabijanja. Ali mi je želja ipak bila prejaka da bih sad razbijao glavu time. Nakon dvadesetak minuta Mateinog rodea ponovo sam počeo svršavati i puniti joj pičku svojim sokovima. Ona je svršila već par puta, ali je ipak i dalje vrtila svojim bokovima na meni. nakon svršavanja je ostala ležati na meni, a moj kurac je napokon kliznuo iz njene pičke, pa smo sad mirno razgovarali, dok nije ona rekla:

- Znaš šta.. imam jednu želju -malo je zastala i gledala me onim svojim zelenim očima, pa nastavila- Htjela bi ga dobiti u guzu..
- Sada? -gledao sam ju upitno, a kurac mi se počeo buditi jer je imala savršenu guzu i zabiti joj ga tamo bilo bi fenomenalno.
- Vidim da bar netko nema ništa protiv.. -rekla je gledajući moj kurac koji je rastao, pa se bacila na njega i uskoro joj je bio u ustima.

Uh kako ga je dobro pušila, pa sam malo zavidio Boštjanu na ovome, ali nije bilo vremena za razmišljanje o tome. Radila je bravure sa mojim kurcem i uskoro je bio čist od naših soskova i tvrd poput kamena, a ona mi je dodala neku kremu za ruke i naprčila je svoju guzu prema meni. Namazao sam joj šupak kremom i malo po svojoj kurčini, pa joj počeo uguravati svoj glavić u njega. Išlo je teško jer je bila usta. Zagnjurila je glavu u jastuk, pa se čulo prigušeno stenjanje, a ja sam dodao još malo kreme, pa je napokon kurac kliznuo u njenu guzu. Vrisnula je u jastuk, ali sam znao da sad nema stajanja, pa sam ju počeo jebati. Uskoro je samo dahtala i ponekad zastenjala kad bi joj ušao do kraja. Bilo je tako usko i nevjerojatno dobro. Ona se je tresla u orgazmu, a ja sam osjećao da će mi uskoro doći, mada sam pokušavao odgoditi to, ali je nakon petanestak minuta sve bilo gotovo i ja sam se praznio u njenu guzu. Imao sam osjećaj da su mi se jaja stisla od užitka i da sam sve iscijedio u njenu guzu. Izvukao sam kurac iz njene guze, pa smo oboje ostali izvaljeni na krevetu, a nakon nekog vremena sam otišao u svoju sobu.

Naredna dva dana smo se još par puta dobro izjebali u njenoj sobi, a onda smo se dogovorili da kad god nam se pruži prilika da se dobro izjebemo bez obzira gdje se nađemo. Ali o tome drugi put..
Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

   Više informacija